Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
roxy napisał(a):Może i ten skład wystarczy na awans,ale co potem?Trzeba będzie poszukać 5 baniek do budżetu,żeby pograć o czołówkę 1 ligi,a jak na razie nie widzę żadnych działań w tym kierunku
ostry18888 napisał(a):Jesli tak narzekacie na doping Pogoni. Ciekaw jestem, jaka liczba zjawi sie w Szczecinie....50?
roxy napisał(a):do August.Tylko nie synek...Twierdzisz.że pieniędzy trzeba szukać cały czas,ale się ich nie szuka,stadion trzeba wybudować,bo Sosnowiec na to zasługuje,ale nie ma chętnych,żeby wyłożyć kasę.U nas w Sosnowcu dużo trzeba,bardzo dużo trzeba...Ale tylko się o tym mówi i pisze,a szczególnie przy okazji wyborów.Większość miast w okół nas buduje stadiony,mniejsze,lub większe,ale buduje,Bytom,Gliwice grają w ekstraklasie,nie wspominając o Wodzisławiu,a gdzie my jesteśmy jak to wspomniałeś synek?Czemu władze klubu nie informują nas o strategii klubu na dłuższy czas?Jakie są plany rozwoju Zagłębia?Dziś żyjemy za kasę,którą Zagłębie zarobiło za wynajem stadionu,a co jak się kasa skończy?Pewnie będzie jak zwykle...
August napisał(a):
Co do meczu jeszcze taka myśl. W pewnym momencie trochę mnie rozczarował Kłus bo wydawało mi się, że taki gość będzie w stanie jeszcze poderwać zespół do walki. A tymczasem gość stanął."Oto główna broń Zagłębia: Maleńki, Rudy, Sączek" - powiedział Jan Ciszewski, relacjonując mecz Zagłębia SosnowiecAugust
Prywatna wiadomość
Strooś napisał(a):Kłus jest defensywnym pomocnikiem i ewidentnie nie miał wsparcia w środku pola w osobie Flejterskiego.
Dla mnie Kłus na duży Plus... nawet się rymuje :D
August napisał(a):Strooś napisał(a):Kłus jest defensywnym pomocnikiem i ewidentnie nie miał wsparcia w środku pola w osobie Flejterskiego.
Dla mnie Kłus na duży Plus... nawet się rymuje :D
Być może. Wydaje się, że mecz przerósł możliwości Flejterskiego. Ale nie chcę się wypowiadać bo najłatwiej jechać po kimś. Wolę poczekać opinie lepszych fachmanów jak Django czy Patrios (i inni).
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack