Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario999 napisał(a):Dno.
Bez pomyslu.
Z taka gra to mozemy walczyc o srodek tabeli.
Klus najlepszy na boisku.
August napisał(a):Nie chcę przynudzać o jednym i tym samym, ale nie był to kolejny sparing, który potwierdził, że nie mamy napastnika
Sir napisał(a): zwróćcie tylko uwagę że graliśmy dzisiaj TYLKO JEDNYM MŁODZIEŻOWCEM. Ten Łuczywek na prawej stronie....to chyba będzie miejsca Strojka....czy Szatan w środku?
"Zobaczymy, czy w ogóle mecz z Miedzią dojdzie do skutku. Boisko jest w fatalnym stanie, może nie widać tego z wysokości trybun, ale nie da się grać piłką po ziemi. Człowiek musi się koncentrować na tym, by przyjąć piłkę, a nie na tym, by w nią grać."
August napisał(a):Nie chcę przynudzać o jednym i tym samym, ale nie był to kolejny sparing, który potwierdził, że nie mamy napastnika
turku napisał(a):Brak napastnika było widac ewidentnie. I nie chodzi mi tu o kogos kto potrafi wepchnąc piłke do bramki. Bo z tyloma pomocnikami co ma Zagłebie napewno jakas piłka sie do tej bramki wtoczy. Ale chodzi mi tu o koś takiego kto będzie wierzył w to że z każdej nawet beznadziejnej pozycji potrafi strzelić gola i będzie te gole strzelał.
turku napisał(a): co do Kłusa. Świetny mecz, gol, czego chcieć więcej. A można chcieć. Dłuższego kontraktu. Za pół roku jeśli nie awansujemy chłop odejdzie od nas za darmochę, do lepszego zespołu, jeśli będzie dalej tak grał. Mam nadzieję że już niedługo zostanie przedłużony z nim kontrakt.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników