Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Brawo... Ponad 2 miliony zlotych dlugu + milion pozyczony przez Szatana na licenje dla klubu(nastepny milion trzeba dac w czerwcu) - 800 tys zlotych za wynajem(nasze transferowe pieniadze...krotko mowiac oszustwo).
YOOSHKY napisał(a):2,2mln w tym 1 mln kredytu który jest spłacany i 1 mln. pożyczki od K. Szatana do spłaty kiedyś tam w przyszłości albo co bardzo prawdopodobne wcale. Więcej myśl mniej pisz. Takimi postami wprowadzasz bardzo poważne zamieszanie.
YOOSHKY napisał(a):patrios91 napisał(a):Brawo... Ponad 2 miliony zlotych dlugu + milion pozyczony przez Szatana na licenje dla klubu(nastepny milion trzeba dac w czerwcu) - 800 tys zlotych za wynajem(nasze transferowe pieniadze...krotko mowiac oszustwo).
Ty jesteś na prawdę pokemonem, nie tylko nabijaczem postów.
Skoro oglądałeś transmisję to powinieneś usłyszeć (pewnie usłyszałeś ale ze zrozumieniem gorzej) że
2,2mln w tym 1 mln kredytu który jest spłacany i 1 mln. pożyczki od K. Szatana do spłaty kiedyś tam w przyszłości albo co bardzo prawdopodobne wcale. Więcej myśl mniej pisz. Takimi postami wprowadzasz bardzo poważne zamieszanie.
August napisał(a):YOOSHKY napisał(a):2,2mln w tym 1 mln kredytu który jest spłacany i 1 mln. pożyczki od K. Szatana do spłaty kiedyś tam w przyszłości albo co bardzo prawdopodobne wcale. Więcej myśl mniej pisz. Takimi postami wprowadzasz bardzo poważne zamieszanie.
Czyli obecnie zadłużenie klubu wynosi 3,2 mln zł. Nie wiem ile wynoszą kapitały własne ale chyba to dość (niebezpiecznie) dużo. W każdym razie jestem w stanie zrozumieć wątpliwości w tym zakresie.
patrios91 napisał(a):,2 - 1,0 - 1,0 = 3,2?
YOOSHKY napisał(a):August napisał(a):YOOSHKY napisał(a):2,2mln w tym 1 mln kredytu który jest spłacany i 1 mln. pożyczki od K. Szatana do spłaty kiedyś tam w przyszłości albo co bardzo prawdopodobne wcale. Więcej myśl mniej pisz. Takimi postami wprowadzasz bardzo poważne zamieszanie.
Czyli obecnie zadłużenie klubu wynosi 3,2 mln zł. Nie wiem ile wynoszą kapitały własne ale chyba to dość (niebezpiecznie) dużo. W każdym razie jestem w stanie zrozumieć wątpliwości w tym zakresie.
2,2 - 1,0 - 1,0 = 3,2?
Zadłużenie to 2,2mln (w tym uwzględniono 1`mln. kredytu i 1 mln. pożyczki od Szatana)
patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2
swiezy52 napisał(a):patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2
kolejny milion ... za co??
swiezy52 napisał(a):patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2
August napisał(a):patrios91 napisał(a):,2 - 1,0 - 1,0 = 3,2?
zasugerowałem się innym postem. Ok tak czy owak niemało ale o tyle dobrze, że część u swego własciciela a zakładam, że Szatan nie będzie chciał ud...ć swej spółki. Przy czym publicznie (tak to przynajmniej zrozumiałem) publicznie na sesji zobowiązał się, że jak go bedzie na to stać to ten dług umorzy.
patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2.
YOOSHKY napisał(a):patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2.
O Boże....
Jak nie ma zadłużenia (czyt. egzekucji, nie płacenie ZUS, US itp) to jakie mogą być problemy z uzyskaniem licencji z powodu złej kondycji finansowej??
patrios91 napisał(a):YOOSHKY napisał(a):patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2.
O Boże....
Jak nie ma zadłużenia (czyt. egzekucji, nie płacenie ZUS, US itp) to jakie mogą być problemy z uzyskaniem licencji z powodu złej kondycji finansowej??
Czy ktos mowil,pisal o problemach przyznania licencji
patrios91 napisał(a):swiezy52 napisał(a):patrios91 napisał(a):W czerwcu dochodzi kolejny milion wiec bedzie te 3,2
Licencja na kolejny sezon... Dojdzie kasa z miasta...wiec,albo bedzie na licencje,albo na zmniejszenie dlugu.
YOOSHKY napisał(a):Wg mnie kredytu nie należy wliczać jako zadłużenie bo jest spłacany i nie ma żadnych tytułów egzekucyjnych itp. Pożyczka Szatana chyba też nie jest przeterminowana. Zostało by te 200tys. które tez należy zmniejszyć bo księgowania są z opóźnieniem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników