Sparingi

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Sparingi

Postprzez Szakal 2010-02-10, 11:43 pm

"Hiszpanie rozgromieni!

Zagłębie Sosnowiec rozgromiło na wyjeździe drużynę z kraju aktualnych mistrzów Europy 4:0 (4:0). Co prawda nie był to ani Real Madryt, ani Barcelona (mieli w tym tygodniu wolne terminy, bo już odpadli z Pucharu Króla, więc mogli zagrać sparing z Zagłębiem), ani nawet Valencia (akurat grała dzisiaj sparing z Polonią Warszawa), tylko Moraira F.C. występująca na szóstym poziomie rozgrywkowym w Hiszpanii (odpowiednik polskiej ligi okręgowej), ale dzisiaj w piłce nie ma już słabych rywali, o czym boleśnie przekonują się każdego roku polskie drużyny występujące w europejskich pucharach. Wynik idzie w świat, a zwycięstwo z każdym rywalem musi cieszyć."

www.zaglebie.sosnowiec.pl

KOCHAM WAS za podsumowanie meczu !! :brawo: :brawo:
Szakal

Postprzez dziejus 2010-02-11, 12:00 am

Odpowiadając na moją zagadke"czego zabraklo w 2 polowie meczu oprócz bramek"-S K U T E C Z N O S C I :twisted: Jezeli jej nie ma w meczu z kelnerami to bedzie z Ruchem,Zawiszą itd ? Właśnie w takim meczu zdobywa sie "pazerność"na zdobywanie goli.I nie wazne czy grasz sparing,jednostke czy decydujący mecz.No ale chlopaki cięzko zapieprzają to efekty tej wytęzonej pracy na pewno bedą. :niezle:
dziejus

Postprzez rossoneri 2010-02-11, 12:08 am

przyjdzie liga ,przyjda powazne mecze w 3 lidze z kolei polskiej,zobaczymy kto bedzie sie smial :) a napewno Wam bede przypominal nieudolnosc Filipowicza:) z tymi Hiszpanami to i pewnie ja bym cos strzelil:) na obronie Pipa i Pita:) rewelacyjny sparingpartner ,niestety z Radzionkowem juz tak wesolo nie bedzie ,no ale przeciez mamy Gwiazde Filipowicza,super bohatera Sosnowca:))) ktorego nie lubie nie przez to ze jest slaby tylko dlatego ,ze cholera przelecial mi dziewczyne :))) tak macie racje ,nie powinienem wiazac spraw osobistych z naszym kochanym Zaglebiem:) oczywista jest dlatego moja slepota:))) blyskotliwe rajdy Filipowicza nie robily przez to na mnie wrazenia :))) jego szybkosc i technika przez zazdrosc byla przeze mnie niezauwazona:( przepraszam Was wszystkich ,oczywiscie do pierwszego meczu:))) bo potem napisze Wam jaki dobry jest Filipowicz i jaki nam potrzebny:))) przepraszam tez super kibicow patriot i banre ,ktorzy przeciez odgrywaja glowne role na trybunach i ich znajomosc jest tutaj wszystkim znana,ich madre komentarze i wiedza w nich zawarta bardzo mnie zawstydzaja ,bo sam myslalem ,ze 30 lat chodzenia i kibicowanie Zaglebiu to wystarczy ,zeby miec swoje zdanie ,no ale przy takich ekspertach wygladam bardzo blado ,chcialbym ,zebysmy wszyscy sie cieszyli na koniec sezonu z awansu ,a wyzej wymienieni moze dostaliby jakies funkcje w klubie bo wiedza co i jak ,choc nie wiem czy rodzice im pozwoliliby na przebywanie tyle poza domem i opuszczenie paru lekcji:))) pozdrowienia dla tych prawdziwych,ale takze dla tych co sie uwazaja za kibicow ,Wasz Rossoneri:)
rossoneri

Postprzez django 2010-02-11, 12:13 am

I nie przekonało Cię nawet to, że głównie dzięki Filipowi pomściliśmy dzisiaj klęskę naszych w finale olimpiady w 92'?
django

Postprzez YOOSHKY 2010-02-11, 7:27 am

Rossoneri, nikt nie chce kształtować Twoich poglądów, jednak każdemu już się ulewa jak czyta po raz setny Twoje wywody na temat Filipowicza.
Twoja nachalność w przekonywaniu nas o swoich racjach stała się już przedmiotem żartów na forum.
Odpuść trochę, błagam.
Z oceną umiejętności i przydatności zawodników do drużyny rożnie bywa. My wywalamy gracza a sztab szkoleniowy innej drużyny bierze go z pocałowaniem rączki.
Pozdro.

EDIT: Wygrana cieszy mimo że w meczu z reprezentacją kelnerów z okolicznych hoteli.
Może bardzo im to odpowiada i chcą nas gościć również za rok? :)
Brak rasowych napastników ciągle widoczny. To będzie najcięższa wiosna od wielu lat.
YOOSHKY

Postprzez MrCricket 2010-02-11, 10:26 am

Cóż po cichu myślałem, że zagramy choćby z jakimś klubem z ogona Segunda Divison, w najgorszym wypadku Segunda B. Tymczasem podrzucają nam jakiś amatorów, którzy na codzień uciekają przed byczkami na ulicach. Takie sparingi powinny kończyć się dwucyfrowo.

Z użytkownikiem rossoneri nie dyskutujcie, bo to do niczego nie prowadzi, o czym wielokrotnie się przekonałem. Po prostu ignorujcie jego wpisy. Każdy ma już dosyć jego marudzenia, więc znalazł sobie miejsce, gdzie może wyładować swoje frustracje :kiepsko:
MrCricket

Postprzez mariusz76 2010-02-11, 2:49 pm

Jeżeli nadal będziemy grali takie sparingi jak: Pniówek Pawłowice Śląskie,Victorią,Moraira C.F.(nie do końca jest tam wszystko załatwione, dziwne że muszą szukać sparing partnera dopiero na miejscu), to rzeczywiście będziemy przygotowani na wiosnę. :lol: .. i jeszcze ten puchar z Pogonią... aby nie skończyło się tylko jak Craxą :/
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez django 2010-02-11, 7:13 pm

O, znowu dzisiaj gramy. Tym razem 5. liga, będzie ciężko.
django

Postprzez August 2010-02-11, 7:28 pm

django napisał(a):O, znowu dzisiaj gramy. Tym razem 5. liga, będzie ciężko.

Więcej optymizmu, damy radę ;-)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez peterrabit3 2010-02-11, 7:40 pm

ale jak gramy z Victoria Jaworzno lub Z Pniowkiem wtedy nie ironizujecie????
Spojrzcie z kim gra sparingi polska ekstraklasa i jakie wyniki osiaaga ( mimo wszystko ze sa to tylko sparingi) to widac na ktorym miejscu nie przez przypadek jestesmy w rankingu UEFA......
peterrabit3

Postprzez SO_1906 2010-02-11, 7:50 pm

Ciekawe jak trudno jest umówić sie na sparing z najlepszym klubem tamtego regionu, a mianowicie Alicante CF (Segunda Division B)....
SO_1906

Postprzez django 2010-02-11, 7:51 pm

peterrabit3 napisał(a):ale jak gramy z Victoria Jaworzno lub Z Pniowkiem wtedy nie ironizujecie????
Spojrzcie z kim gra sparingi polska ekstraklasa i jakie wyniki osiaaga ( mimo wszystko ze sa to tylko sparingi) to widac na ktorym miejscu nie przez przypadek jestesmy w rankingu UEFA......

Nie wiem jak inni, ale ja nie ironizuję z drużyn, tylko z tej sytuacji. Trzecioligowcy, którzy nagle się zamieniają w załatwianych w ostatniej chwili szóstoligowców, czy dzisiejszy sparing "znikąd". Widzę, że Zagłębie zrobiło się rozchwytywane na Costa Blanca :) Ciekawe z kim zagramy jutro?
django

Postprzez turku 2010-02-11, 7:57 pm

A już tak na powaznie to chciałbym żeby za tego słabego :) Filipowicza w pierwszej jedenastce wszedł Kowal i pokazał jak reprezentuje się na tle głównego składu przeciwko "naprawdę wymagającemu przeciwnikowi" :) .
turku

Postprzez peterrabit3 2010-02-11, 8:58 pm

peterrabit3 napisał(a):
turku napisał(a):A już tak na powaznie to chciałbym żeby za tego słabego :) Filipowicza w pierwszej jedenastce wszedł Kowal i pokazał jak reprezentuje się na tle głównego składu przeciwko "naprawdę wymagającemu przeciwnikowi" :) .

Mysle ze Kowal nie wykuje swego losu w Sosnowcu....Grybos do niego byl Messim
I nie narzekajmy na Filipa bo trudno nam bedzie znalezc podobnego napastnika
peterrabit3

Postprzez hellboyek 2010-02-11, 9:02 pm

hellboyek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników