przyjdzie liga ,przyjda powazne mecze w 3 lidze z kolei polskiej,zobaczymy kto bedzie sie smial

a napewno Wam bede przypominal nieudolnosc Filipowicza:) z tymi Hiszpanami to i pewnie ja bym cos strzelil:) na obronie Pipa i Pita:) rewelacyjny sparingpartner ,niestety z Radzionkowem juz tak wesolo nie bedzie ,no ale przeciez mamy Gwiazde Filipowicza,super bohatera Sosnowca:))) ktorego nie lubie nie przez to ze jest slaby tylko dlatego ,ze cholera przelecial mi dziewczyne

)) tak macie racje ,nie powinienem wiazac spraw osobistych z naszym kochanym Zaglebiem:) oczywista jest dlatego moja slepota:))) blyskotliwe rajdy Filipowicza nie robily przez to na mnie wrazenia

)) jego szybkosc i technika przez zazdrosc byla przeze mnie niezauwazona:( przepraszam Was wszystkich ,oczywiscie do pierwszego meczu:))) bo potem napisze Wam jaki dobry jest Filipowicz i jaki nam potrzebny:))) przepraszam tez super kibicow patriot i banre ,ktorzy przeciez odgrywaja glowne role na trybunach i ich znajomosc jest tutaj wszystkim znana,ich madre komentarze i wiedza w nich zawarta bardzo mnie zawstydzaja ,bo sam myslalem ,ze 30 lat chodzenia i kibicowanie Zaglebiu to wystarczy ,zeby miec swoje zdanie ,no ale przy takich ekspertach wygladam bardzo blado ,chcialbym ,zebysmy wszyscy sie cieszyli na koniec sezonu z awansu ,a wyzej wymienieni moze dostaliby jakies funkcje w klubie bo wiedza co i jak ,choc nie wiem czy rodzice im pozwoliliby na przebywanie tyle poza domem i opuszczenie paru lekcji:))) pozdrowienia dla tych prawdziwych,ale takze dla tych co sie uwazaja za kibicow ,Wasz Rossoneri:)