Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
patrios91 napisał(a):Kto powiedzial ze trener go wogole wystawi na mecz z Pogonia. Dla mnie jest za slaby na Pogon,sa lepsi od niego w Zaglebiu.
Dobromir01 napisał(a):patrios91 napisał(a):Kto powiedzial ze trener go wogole wystawi na mecz z Pogonia. Dla mnie jest za slaby na Pogon,sa lepsi od niego w Zaglebiu.
Z oficjalnych informacji wynika ze wzmacniamy atak.
Ponad to "wzmocnienie" pojechało na obóz przygotowawczy.
dlatego sadze ze skoro walczymy o dalszy awans to pewnie powinien wyjsc i strzelic
patrios91 napisał(a):...pozyjemy zobaczymy. Narazie to on jeszcze nie ma u nas kontraktu,wiec jeszcze moze isc do Kluczborka
swiezy52 napisał(a):no to bylby szczyt nad szczyty jak by po powrocie z Hiszpanii nie zostal z nim podpisany kontrakt!!!!!!!!!
patrios91 napisał(a):Kto powiedzial ze trener go wogole wystawi na mecz z Pogonia. Dla mnie jest za slaby na Pogon,sa lepsi od niego w Zaglebiu. Dlatego nie wypowiadam slowa "wzmocnienie",tylko kolejny gracz na w miare przyzwoitym poziomie wracajacy do gry po kontuzji....niestety.
Dobromir01 napisał(a):Rosonerri ja nie wiem ile ty lat chodzisz na mecze, jak kibicujesz czy kibicowałeś, oraz mało mnie obchodzi jak przebiegała Twoja kariera "Kibica Zagłębia"
Jednak nie obrażaj innych Kibiców i sympatyków NASZEGO KLUBU.
Wszyscy którym jest na sercu dobro Zagłębia, są kibicami tego klubu i są mu potrzebni.
Twoja wypowiedź przypomina mi zwolenników OJCA DYREKTORA którzy to oceniają kto jest Prawdziwym Polakiem i Patriotą a kto nie, i na to zgody być nie może.
Puki co Filipowicz gra, bramki strzela i znajduje uznanie wśród sztabu szkoleniowego i wielu kibiców.
Twoje zdanie odnośnie tego zawodnika już znamy, masz prawo do takiej subiektywnej oceny tylko miej trochę umiaru, czy jak piszesz pokory.
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników