patrios91 napisał(a):Jak ja juz slysze tekst.."chodze na mecze juz ponad 40 lat" to mnie skreca.
puciu13 napisał(a):Do PPATRIOS 91 No kolego ja już nic nie poradzę na to że urodziłem się wcześniej od Ciebie i dożyłem już 54 lat może i ty kiedyś napiszesz że na ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC chodzisz już 50 lub 60 lat czego Ci barbzo życzę (...) POZDRAWIAM i życzę wytrwałośi w chodzeniu na mecze ZAGŁĘBIA SOSNOWIEC bo takich kibiców z długim stażem i wierzącym w nasze Zagłębie nam bardzo potrzeba.
Czegoś nie rozumiem patrios91

To jeżeli ktoś jest kibicem Naszego kochanego Zagłębia nie 4 a 40 lat to go to dyskwalifikuje w Twoich oczach

Ja też chodzę na mecze ZS od 34 lat i co

I JESTEM Z TEGO DUMNY

Nie ważne, ile się ma lat, bo ważne jest mieć w sercu ten klub. Na dobre i na złe

Co do ewentualnego zakontraktowania Arifovicia lub Kowala. Powtarzam: obawiam się, że żadnego z nich nie będzie w ZS. Skończy się tak, jak z Grybosiem. W jego przypadku bez wątpienia chodziło o kasę dla Stali Rzeszów, bo było to stanowczo za dużo, jak za zawodnika z przeciętnymi osiągnięciami. W sprawie Ensara lub Marka pewnie Hytry powie, że "za dużo chcieli"... Nie chcę krakać, ale tak to może wyglądać

A dobry napadzior jest nam niestety potrzebny i to od zaraz