Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
banre666 napisał(a):django napisał(a):Marek Kowal ma za to jeden najważniejszy atut - nie trzeba za niego płacić.
Tylko jak będzie nie wypałem to i tak mu trzeba będzie płacić pensje, wydaje mi się że jest to zawodnik, typu Jaromira, niby zawodnik z 1 ligi który grał kiedyś w extraklasie ale teraz na poziomie 3ligowym.
dziejus napisał(a):Nie chce sie wymądrzac ale u naszych "sterników" występuje syndrom" szybko-nowobogackich
August napisał(a):Mniej więcej taka sama reakcja jak w przypadku Rockiego. A to już nie jest przypadek. Nie wiem czy Hytremu odbiła jakaś woda sodowa do głowy czy też jednak tak naprawdę nic się nie nauczył, a działania w zakresie pozyskania Lilo były tylko pojedynczym "wyskokiem".
A już myślałem, że idzie ku lepszemu ech....
Kowal juz od poczatku sie podlizuje w wywiadach,Grybos zaczal o wiele pozniej niz on. Widac ze mlodemu zalezy tylko na nowym pracodawcy i regularnej pensji.patrios91 napisał(a):Drogi Auguscie...teraz transfer podobny do Lilo zobaczymy gdzies za ok. 10 lat...co myslicie ze bedzie tak caly czas Prezes Hytry nie bez przypadku nosi takie nazwisko.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników