Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez banre666 2010-01-27, 11:22 am

Ja myślałem, że jak rozwiązali kontrakt z Kozą, to załatwią Grybosia...a hu_j wielki i bombelki .
banre666

Postprzez Szakal 2010-01-27, 11:26 am

To w takim razie Dworczyk ma nosa i to całkiem sporego - co sie z nim dzieje teraz ? Powinnien byc w klubie i szukac pilkarzy , te perełki o ktorych tak sie wiele pisze ...
Szakal

Postprzez nexus7777 2010-01-27, 11:26 am

chciał jak nigdy - wyszło jak zawsze - do wyjazdu na zgrupowanie może Prezesowi uda się zakontraktować nowego napastnika.
nexus7777

Postprzez SO_1906 2010-01-27, 1:24 pm

banre666 napisał(a):
django napisał(a):Marek Kowal ma za to jeden najważniejszy atut - nie trzeba za niego płacić.

Tylko jak będzie nie wypałem to i tak mu trzeba będzie płacić pensje, wydaje mi się że jest to zawodnik, typu Jaromira, niby zawodnik z 1 ligi który grał kiedyś w extraklasie ale teraz na poziomie 3ligowym.

Jaromir to taki świetny czeski hokeista... Jagr się nazywa
SO_1906

Postprzez dziejus 2010-01-27, 1:45 pm

Potwierdzenie moich przypuszczen o naszym spaślaku-nieudaczniku mozna znalezc w" sportowe fakty.pl" w wypowiedzi J.Szczepaniaka.
dziejus

Postprzez August 2010-01-27, 1:47 pm

Wypowiedź Myster Kowala po spraingu umieszczona na głównej 100%:

Dla mnie to też było zaskoczenie. Słyszałem, że interesowało się mną Zagłębie, chciało mnie zobaczyć więc postanowiłem, że przyjadę. W Pogoni powiedziano mi, że mam poszukiwać sobie nowego pracodawcy. Sądzę, że nie miałbym problemów z rozwiązaniem kontraktu w Szczecinie, chyba że zobaczą pieniążki i stwierdzą, że trzeba coś wyciągnąć. Do Sosnowca przyjechałem dziś rano. Dla mnie się liczy, że zespół postawił sobie jakiś cel w tym sezonie, że chce awansować. Nie interesuje mnie gra o środek tabeli. Wszystko zależy od trenera ale wydaje mi się, że zostanę i będę trenował z drużyną do sobotniego sparingu.

Nie sądzę, aby gość, który przyjechał dopiero dzisiaj rano i być może z drugiego krańca Polski w dodatku w takich warunkach mógł pokazać cokolwiek.
PS.Widzę, że nieoficjalna jest szybsza od oficjalnej.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez dziejus 2010-01-27, 2:00 pm

dziejus

Postprzez August 2010-01-27, 2:06 pm

Z artykułu na "Sportowych Faktach":
(..)
Problem w tym, że Zagłębie przez ten cały czas nie zaproponowało żadnej kwoty. Dlatego jestem przekonany, że Irka chciał trener, ale zarząd klubu od początku nie był zainteresowany tym transferem
(...)

No i o to zapewne chodziło. Z tego wynika, że po pierwsze Pierścionek nie ma za wiele do powiedzenia w kwestii transferów. Po drugie Prezes (albo Szatan) zachował się jak ostatnia menda w stosunku i do Grybosia i do Pierścionka bo skoro go nie chcieli to powinni byli sprawę postawić jasno.
Jestem rozczarowany zachwaniem klubowych decydentów.

No i jeszcze jedno:
(...)
Zresztą pierwszy raz spotykam się z takim sposobem przeprowadzenia transferu - kontynuuje działacz Stali. (...)

Mniej więcej taka sama reakcja jak w przypadku Rockiego. A to już nie jest przypadek. Nie wiem czy Hytremu odbiła jakaś woda sodowa do głowy czy też jednak tak naprawdę nic się nie nauczył, a działania w zakresie pozyskania Lilo były tylko pojedynczym "wyskokiem".
A już myślałem, że idzie ku lepszemu ech....
Ostatnio edytowano 2010-01-27, 2:10 pm przez August, łącznie edytowano 1 raz
August

Postprzez mario999 2010-01-27, 2:07 pm

Kowal to zdecydowanie lepszy zawodnik niz Grybos,tak moge powiedziec po dzisiejszym sparingu.
mario999

Postprzez katon 2010-01-27, 2:12 pm

katon

Postprzez dziejus 2010-01-27, 2:18 pm

Nie chce sie wymądrzac ale u naszych "sterników" występuje syndrom" szybko-nowobogackich".Polega on na tym ze obojetnie ile zer posiada jego konto(obojetnie czy 1 czy 7)on zawsze bedzie dziadował.Do tego dochodzi brak ogłady i kultury osobistej.I mamy prezesa takiego jakiego mamy.Szkoda ze przez takie indywiduum mozemy zaprzepascic awans. :twisted:
dziejus

Postprzez August 2010-01-27, 2:22 pm

dziejus napisał(a):Nie chce sie wymądrzac ale u naszych "sterników" występuje syndrom" szybko-nowobogackich

Ja mam odczucie, że mamy do czynienia z ludźmi, w przypadku których wyszedł na jaw fakt braku liczenia sie z kimkolwiek i czymkolwiek. I to ile osób za jednym zamachem. Prezes Stali, zawodnik no i niestety Pierścionek, który tak koniunkturalnie właził jesienią Hytremu i Szatanowi do tyłka bez wazeliny.
August

Postprzez patrios91 2010-01-27, 2:32 pm

August napisał(a):Mniej więcej taka sama reakcja jak w przypadku Rockiego. A to już nie jest przypadek. Nie wiem czy Hytremu odbiła jakaś woda sodowa do głowy czy też jednak tak naprawdę nic się nie nauczył, a działania w zakresie pozyskania Lilo były tylko pojedynczym "wyskokiem".
A już myślałem, że idzie ku lepszemu ech....

Drogi Auguscie...teraz transfer podobny do Lilo zobaczymy gdzies za ok. 10 lat...co myslicie ze bedzie tak caly czas :) Prezes Hytry nie bez przypadku nosi takie nazwisko. :czerwona: Kowal juz od poczatku sie podlizuje w wywiadach,Grybos zaczal o wiele pozniej niz on. Widac ze mlodemu zalezy tylko na nowym pracodawcy i regularnej pensji.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez August 2010-01-27, 2:45 pm

patrios91 napisał(a):Drogi Auguscie...teraz transfer podobny do Lilo zobaczymy gdzies za ok. 10 lat...co myslicie ze bedzie tak caly czas Prezes Hytry nie bez przypadku nosi takie nazwisko.

Myślę, że nie o to chodzi. Fury pieniędzy to my z pewnością nie mamy. Sposób zachowania się i działania. O to chodzi. A jakie było ?
August

Postprzez ZSrulez!! 2010-01-27, 2:50 pm

Myśle że powinniśmy kupić jakiegoś obronce z cracovi kraków a sprzedać to nie wiem kogo

heh jak Filip z konopii / swiezy52
ZSrulez!!

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: novack