Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):mozna by zostawic Kozminskiego ,ale tylko za beznadziejnego Filipowicza ,w innym przypadku nie ma szans na przebicie sie do skladu ,wiele grozniejszy duet Mysliwy -Grybos,niz po przerwie Lachowski-Jaronim,jezeli chodzi o Irka jestem na tak,potrafi sie zastawic i odegrac ladnie ,walczy o gorne pilki i pokazal we wczesniejszych meczach ze potrafi skutecznie wykonczyc akcje,wiadomo ze jemu akurat aura nie sprzyjala dzisiaj,ale widac potencjal ,Kloda mnie zaskoczyl dobra gra ,choc i tak ciezko bedzie mu znalezc miejsce w 11 bo i za kogo ,Guzik to dla mnie dalej wielkie nieporozumienie ,Mysliwy nie do zastapienia w tej chwili
Adam1906 napisał(a):goli w lidze mamy strzelonych stosunkowo mało, patrząc na inne zespoły z czołówki tabeli
patrios91 napisał(a):"Pojawiła się spekulacja, iż gracz Stali Rzeszów zostanie wypożyczony do Zagłębia do końca sezonu, z możliwością pierwokupu. Sprawy personalne w sosnowieckim klubie mają być zamknięte w najbliższych dniach."
Caly artykul:
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... s,1,4,2020
Nie wiem skad oni biora te spekulacje..chyba z forum bo wczoraj napisalem o takiej opcjiTak na powaznie to dobry pomysl,jesli bedzie sie oplacalo go wypozyczyc.
banre666 napisał(a):A w sprawie, Konrada to w sumie szkoda że musi odejść, ale w zasadzie jak ma siedzieć w Zagłębiu na ławie to niech gra dla
Pelikana. Na pewno wniesie bardzo dużo do tamtego zespołu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników