Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez Adam1906 2010-01-23, 6:09 pm

No więc wniosek jest jeden: musimy wzmocnić atak :!: Faktycznie marnujemy dużo sytuacji podbramkowych, a i goli w lidze mamy strzelonych stosunkowo mało, patrząc na inne zespoły z czołówki tabeli :kiepsko:
Adam1906

Postprzez patrios91 2010-01-23, 6:17 pm

rossoneri napisał(a):mozna by zostawic Kozminskiego ,ale tylko za beznadziejnego Filipowicza ,w innym przypadku nie ma szans na przebicie sie do skladu ,wiele grozniejszy duet Mysliwy -Grybos,niz po przerwie Lachowski-Jaronim,jezeli chodzi o Irka jestem na tak,potrafi sie zastawic i odegrac ladnie ,walczy o gorne pilki i pokazal we wczesniejszych meczach ze potrafi skutecznie wykonczyc akcje,wiadomo ze jemu akurat aura nie sprzyjala dzisiaj,ale widac potencjal ,Kloda mnie zaskoczyl dobra gra ,choc i tak ciezko bedzie mu znalezc miejsce w 11 bo i za kogo ,Guzik to dla mnie dalej wielkie nieporozumienie ,Mysliwy nie do zastapienia w tej chwili

Twoj kompleks Filipowicza byl juz wielokrotnie omawiany,wiec nie wiem po co do tego wracac. Koza ladnie dzisiaj pogral,no ale coz...life is brutal. Guzik,jeden dobry mecz z Flota i to by bylo na tyle. Chlopak ma jeszcze czas,by sie rozwinac i pilkasko i mentalnie.
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez YOOSHKY 2010-01-23, 6:19 pm

Adam1906 napisał(a):goli w lidze mamy strzelonych stosunkowo mało, patrząc na inne zespoły z czołówki tabeli :kiepsko:

Brak napastników!
Jakbyśmy policzyli sytuacje podbramkowe które wypracowali zawodnicy to bylibyśmy samotnym liderem w lidze. Co z tego skoro nie ma komu trafić do siatki?
Dobrze ze Myśliwy wrócił do wysokiej dyspozycji. ale on jeden to za mało...
dlatego Gryboś musi zostać i już zacząć się zgrywać bo im później tym gorzej.
YOOSHKY

Postprzez patrios91 2010-01-23, 6:23 pm

"Pojawiła się spekulacja, iż gracz Stali Rzeszów zostanie wypożyczony do Zagłębia do końca sezonu, z możliwością pierwokupu. Sprawy personalne w sosnowieckim klubie mają być zamknięte w najbliższych dniach."
Caly artykul:
-> http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... s,1,4,2020

Nie wiem skad oni biora te spekulacje..chyba z forum bo wczoraj napisalem o takiej opcji :) Tak na powaznie to dobry pomysl,jesli bedzie sie oplacalo go wypozyczyc.
patrios91

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-01-23, 6:44 pm

Jestem innego zdania niz wypozyczanie Grybosia a tak naprawde to chodzi mi o napastnika
moj zamysl jest niezmienny - napastnik ktory bedzie nam mocno pomagał w awansie do
I ligi a w konsekwecji bedzie sie zgrywał z druzyna, aby w pierwszej lidze stanowic o
skutecznej grze (strzelanie bramek) dla druzyny, a moze nawet gra w gornej czesci tabeli
pierwszej ligi.
Po dzisiejszym sparingu widac sytuacje patowÄ… - Serba nie ma juz w rankingu, co do
Grybosia nie ma pewnosci czy to jest ten zawodnik którego szukamy i pieniadze za niego
adekwatne do skutecznosci, umiejętnosci zawodnika.
Czekamy zobaczymy jak postapi Klub.
Pozdrawiam tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez django 2010-01-23, 6:48 pm

patrios91 napisał(a):"Pojawiła się spekulacja, iż gracz Stali Rzeszów zostanie wypożyczony do Zagłębia do końca sezonu, z możliwością pierwokupu. Sprawy personalne w sosnowieckim klubie mają być zamknięte w najbliższych dniach."
Caly artykul:
-> http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... s,1,4,2020

Nie wiem skad oni biora te spekulacje..chyba z forum bo wczoraj napisalem o takiej opcji :) Tak na powaznie to dobry pomysl,jesli bedzie sie oplacalo go wypozyczyc.

Myślę, że to nie są spekulacje ;-)
Co do meczu, to dobrze, szczególnie z przodu, zaprezentował się Tomek Szatan. Widać, że to typowy ofensywny pomocnik, którego największą zaletą jest utrzymanie się przy piłce w okolicach pola karnego przeciwnika. Coraz bardziej się przekonuję, że wystawianie go na defensywnym pomocniku bardziej mu szkodzi niż szyderstwa kibiców.
django

Postprzez dziejus 2010-01-23, 7:04 pm

Panie Tadeuszu-ma Pan racje ze te pieniadze wydane na Grybosia nie dają pewnosci co do skutecznosci i umiejetnosci zawodnika.Podniesmy kwote kilkakrotnie i siegnijmy do wyzszej półki a gwarancja skutecznosci i umiejetnosci tez wzrosnie kilkakrotnie.I to też nie zawsze na 100% ;-)
dziejus

Postprzez banre666 2010-01-23, 7:10 pm

Filipowicz nie jest beznadziejny!!! A w sprawie, Konrada to w sumie szkoda że musi odejść, ale w zasadzie jak ma siedzieć w Zagłębiu na ławie to niech gra dla
Pelikana. Na pewno wniesie bardzo dużo do tamtego zespołu. :)
banre666

Postprzez Adam1906 2010-01-23, 7:19 pm

banre666 napisał(a):A w sprawie, Konrada to w sumie szkoda że musi odejść, ale w zasadzie jak ma siedzieć w Zagłębiu na ławie to niech gra dla
Pelikana. Na pewno wniesie bardzo dużo do tamtego zespołu. :)

Może wypada żałować, że nie chodzi w jego przypadku jedynie o wypożyczenie ? Co do Filipowicza zgadzam się z Tobą. Nie wiem dlaczego niektórzy są tacy na niego cięci :twisted:
Adam1906

Postprzez August 2010-01-23, 7:21 pm

Czyli mamy wszystko praktycznie jasne jeśli chodzi o transfery. Zobaczymy co Gryboś zaprezentuje na wiosnę.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez dziejus 2010-01-23, 7:34 pm

Piszesz tak jakby przejscie Grybosia bylo juz pewne ?
dziejus

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2010-01-23, 7:41 pm

Kol. August - szczególy prosimy w kwestii Grybosia.-
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez Adam1906 2010-01-23, 8:00 pm

No właśnie August. Czyżbyś wiedział coś, czego my nie wiemy 8) ?
Adam1906

Postprzez patrios91 2010-01-23, 8:31 pm

http://www.zaglebie.eu/twardy-jak-skala ... _6_81.html

Pierscionek chce Grybosia....prezes pewnie tez. Tyle w tym temacie :-) ;-)
patrios91

Postprzez banre666 2010-01-23, 8:44 pm

Haha "twardy jak skała", no rzeczywiście, kawal chłopa z niego, przyda nam się taki taran na wiosnę, biorąc pod uwagę, że Radzionków też się mocno zbroi, chyba ze czterech zawodników nowych maja...
banre666

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników