banre666 napisał(a): Filo i Flejtarskiego.
Albo jesteś ignorantem albo nie potrafisz czytać/pisać.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
banre666 napisał(a): Filo i Flejtarskiego.
banre666 napisał(a):Wiesz może po prostu Zagłębia nie było stać na Grybosia po tym jak kupili Filo i Flejtarskiego.
rossoneri napisał(a):mysle ze piszesz dzieciaku o sobieale niestety takich teraz kibicow ma Zaglebie ,az zal tym bardziej ze sie pamieta dawne czasy ,wstyd za takich kibicow i jak ktos tutaj napisal ze mamy przecietna publike mial racje,patrzac dzisiaj na mlyn na meczu na Kresowej to juz wiem kim jestes
pewnie jednym z nich
zenada
nikogo tutaj nie obrazam ,wyrazam tylko swoje zdanie,a czy takiemu byle jakiemu kibicowi sie to podoba nie ma dla mnie znaczenia jak bedziesz chodzil na ta Kresowa 30 lat to wtedy mozesz pisac z pretensjami do mnie ,az wstyd za takich fanow takze nastepnym razem sie zastanow dzieciaku
przezylem w Zaglebiu roznych pilkarzy i Filipowicz jest dla mnie slabym pilkarzem
patrios91 napisał(a):Ja chodze na mecze od 60,albo lepiej od 70 lat.
kiboll napisał(a):Lilo wybrak Zagłębie bo dostal ciekawa oferte w dobrym klubie bardzo duzy wpływ miala na to decyzja ze na mecze bedzie mial podstawione taxi Zagłębie
rif napisał(a): Ja go w sumie rozumiem, bo technicznie jest strasznie ubogi, nie widziałem jeszcze chyba żeby kogoś przedryblował .
NHK12 napisał(a):Witam, pisze o tym tutaj , bo jest to chyba najbardziej odwiedzana podstrona. tak wpadłem na pomysł po zobaczeniu filmiku "od kuchni " z Hosiciem ,że moze warto by było wywiesić na płocie flage narodową Hosicia z jego nazwiskiem. Myśle ,że byłoby to dla niego wielkim wyróżnieniem i mobilizacją na dalszą grę. W wielu krajach taka akcja to mobilizacja dla zawodnika . co wy na to . Myśle że mu sie należy bo zapisał sie w Zagłebiowskiej rodzinie jako jeden z naljepszych obrońców. Pozdrawiam
Super kreatywny post!!banre666 napisał(a):rif napisał(a): Ja go w sumie rozumiem, bo technicznie jest strasznie ubogi, nie widziałem jeszcze chyba żeby kogoś przedryblował .
Akurat Filipowicz strzelił jedną z bramek co dostał podanie od T.Szatana i kiwnął bramkarza drużyny przeciwnej, nie pamiętam z kim grali .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników