Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez YOOSHKY 2009-12-28, 11:02 pm

banre666 napisał(a): Filo i Flejtarskiego.

Albo jesteś ignorantem albo nie potrafisz czytać/pisać.
YOOSHKY

Postprzez patrios91 2009-12-28, 11:11 pm

banre666 napisał(a):W -> iesz może po prostu Zagłębia nie było stać na Grybosia po tym jak kupili Filo i Flejtarskiego.

Taaa szczegolnie gdy uzbierali ponad 1,5 banki za wynajem :) Moze w styczniu prezes ponownie sie postara,a grecy go odprawia z kwitkiem i Irek wroci...choc szczerze w to watpie:P
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez rossoneri 2009-12-29, 12:37 am

Widze ze pan rossoneri jest tzw. dzieckiem neo,ktore nie wie kto jak gra. Siedzi przed kompem i opisuje pilkarzy wedlug swoich upodoban. Zrozumialbym gdyby krytyka padla na Grzegorza Dorobka,ale na jednego z najlepszych pilkarzy Zaglebia ?
Panie rossoneri idz pan na mecz,bo widze ze pan jeszcze nie byl..ul.Kresowa w Sosnowcu jakby pan nie wiedzial. Jak pan nie wie gdzie znajduje sie ta ulica to niech pan zadzwoni na Taxi Zaglebie...zawioza pana na miejsce.[/quote]

mysle ze piszesz dzieciaku o sobie :) ale niestety takich teraz kibicow ma Zaglebie ,az zal tym bardziej ze sie pamieta dawne czasy ,wstyd za takich kibicow i jak ktos tutaj napisal ze mamy przecietna publike mial racje,patrzac dzisiaj na mlyn na meczu na Kresowej to juz wiem kim jestes :) pewnie jednym z nich :) zenada

nikogo tutaj nie obrazam ,wyrazam tylko swoje zdanie,a czy takiemu byle jakiemu kibicowi sie to podoba nie ma dla mnie znaczenia jak bedziesz chodzil na ta Kresowa 30 lat to wtedy mozesz pisac z pretensjami do mnie ,az wstyd za takich fanow takze nastepnym razem sie zastanow dzieciaku

przezylem w Zaglebiu roznych pilkarzy i Filipowicz jest dla mnie slabym pilkarzem
rossoneri

Postprzez patrios91 2009-12-29, 1:26 am

rossoneri napisał(a):mysle ze piszesz dzieciaku o sobie :) ale niestety takich teraz kibicow ma Zaglebie ,az zal tym bardziej ze sie pamieta dawne czasy ,wstyd za takich kibicow i jak ktos tutaj napisal ze mamy przecietna publike mial racje,patrzac dzisiaj na mlyn na meczu na Kresowej to juz wiem kim jestes :) pewnie jednym z nich :) zenada

nikogo tutaj nie obrazam ,wyrazam tylko swoje zdanie,a czy takiemu byle jakiemu kibicowi sie to podoba nie ma dla mnie znaczenia jak bedziesz chodzil na ta Kresowa 30 lat to wtedy mozesz pisac z pretensjami do mnie ,az wstyd za takich fanow takze nastepnym razem sie zastanow dzieciaku

przezylem w Zaglebiu roznych pilkarzy i Filipowicz jest dla mnie slabym pilkarzem

Widze ze obsluga forum sprawia ci spore problemy(cytowanie) ;-) Moze ktos łaskawy wysle ci instrukcje obslugi...

Ja chodze na mecze od 60,albo lepiej od 70 lat. Moglbys sie chociaz nie kompromitowac. Na zakupy tez chodze i nawet do kina.

Wole kibicowac Zaglebiu od roku i byc na kazdym meczu na Ludowym i na kazdym wyjezdzie(o ile czas pozwala),a nie siedziec przed komputerem,krytykowac najlepsze ogniwa Zaglebia(nie znajac ich umiejetnosci)
i jeszcze beszczelnie obrazac kibicow na mlynie czy nie na mlynie.
Wstydzisz sie za kibicow Zaglebia? To co ty jeszcze robisz na tym forum?

Poziom twoich wypowiedzi jest na poziomie 14latka i watpie bys byl bardziej wiekowy. Dobrze ze ci napisalem na jakiej ulicy znajduje sie Ludowy bo pewnie bys nie wiedzial.

Tez nikogo nie obrazam,tylko wyrazam swoje zdanie. Z tym to zes pojechal na maksa..pokazales swoj poziom :)

Przepraszam innych uzytkownikow forum ze sie publicznie unioslem,ale wobec takich opini nie moge byc obojetny.
patrios91

Postprzez maniek-75-75 2009-12-29, 2:10 am

patrios popieram Cię w pełni....przypuszczam że kolega rossoneri 30 lat temu nawet nie był w planach :-) ...nie jestem jakimś fanem Filipowicza ale to co Ty piszesz to żenada!!
maniek-75-75

Postprzez August 2009-12-29, 8:18 am

patrios91 napisał(a):Ja chodze na mecze od 60,albo lepiej od 70 lat.

Kolega chyba jest murowanym kandydatem na najbardziej doświadczonego kibica Zagłębia działającego na forum ;-)
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez rif 2009-12-29, 8:24 am

Nie ma się co kłócić, nie pasuje rossoneriemu Filipowicz i trudno. Ja go w sumie rozumiem, bo technicznie jest strasznie ubogi, nie widziałem jeszcze chyba żeby kogoś przedryblował, co np. taki Myśliwy robił sezon temu po 20 razy na mecz. Za to siada mu piłka na nodze częściej niż innym, bo faktycznie skuteczność ma, jak na Zagłębie, niezłą, więc na szpicę w miarę pasuje.
rif

Postprzez kiboll 2009-12-29, 4:55 pm

Lilo wybrak Zagłębie bo dostal ciekawa oferte w dobrym klubie bardzo duzy wpływ miala na to decyzja ze na mecze bedzie mial podstawione taxi Zagłębie
kiboll

Postprzez patrios91 2009-12-29, 5:10 pm

kiboll napisał(a):Lilo wybrak Zagłębie bo dostal ciekawa oferte w dobrym klubie bardzo duzy wpływ miala na to decyzja ze na mecze bedzie mial podstawione taxi Zagłębie

Wybral Zaglebie bo to klub z perspektywami na przyszlosc. Ponadto ma mozliwosc pokazania sie w Pucharze Polski swojemu bylemu klubowi... ;-) (o pensji nie wspominam bo to juz inne "wartosci",zreszta brak danych)
patrios91

Postprzez banre666 2009-12-29, 7:26 pm

rif napisał(a): Ja go w sumie rozumiem, bo technicznie jest strasznie ubogi, nie widziałem jeszcze chyba żeby kogoś przedryblował .

Akurat Filipowicz strzelił jedną z bramek co dostał podanie od T.Szatana i kiwnął bramkarza drużyny przeciwnej, nie pamiętam z kim grali . Po za tym mi na przykład lata to czy bramka jest strzelona w najbrzydszy z możliwych sposobów czy w wyniku jakiegoś ładnie wizualnego zwodu, gol to gol i to się liczy.

-> A co do rossoneri, narzekasz na kibiców i na młyn że stoją tam dzieciaki i w ogóle. Najlepiej jest krytykować i nic nie robić, mecze na których bywasz pewnie oglądasz z krytej wpier_dalając słonecznik. Wiec może przestań się poniżać tutaj swoimi daremnymi postami, bo od dwóch stron w tym temacie kilkakrotnie napisałes tylko że" Filipowicz jest cienki i ze mamy słabych kibiców".
Ostatnio edytowano 2009-12-29, 7:31 pm przez banre666, łącznie edytowano 1 raz
banre666

Postprzez NHK12 2009-12-29, 7:27 pm

Witam, pisze o tym tutaj , bo jest to chyba najbardziej odwiedzana podstrona. tak wpadłem na pomysł po zobaczeniu filmiku "od kuchni " z Hosiciem ,że moze warto by było wywiesić na płocie flage narodową Hosicia z jego nazwiskiem. Myśle ,że byłoby to dla niego wielkim wyróżnieniem i mobilizacją na dalszą grę. W wielu krajach taka akcja to mobilizacja dla zawodnika . co wy na to . Myśle że mu sie należy bo zapisał sie w Zagłebiowskiej rodzinie jako jeden z naljepszych obrońców. Pozdrawiam
NHK12

Postprzez rif 2009-12-29, 7:31 pm

NHK12 napisał(a):Witam, pisze o tym tutaj , bo jest to chyba najbardziej odwiedzana podstrona. tak wpadłem na pomysł po zobaczeniu filmiku "od kuchni " z Hosiciem ,że moze warto by było wywiesić na płocie flage narodową Hosicia z jego nazwiskiem. Myśle ,że byłoby to dla niego wielkim wyróżnieniem i mobilizacją na dalszą grę. W wielu krajach taka akcja to mobilizacja dla zawodnika . co wy na to . Myśle że mu sie należy bo zapisał sie w Zagłebiowskiej rodzinie jako jeden z naljepszych obrońców. Pozdrawiam

Rewelacyjny pomysł, jeżeli chciałbyś ten pomysł wcielić w życie, to chętnie dorzucę parę groszy do inwestycji w taką flagę :brawo: Super kreatywny post!!
rif

Postprzez rif 2009-12-29, 7:32 pm

banre666 napisał(a):
rif napisał(a): Ja go w sumie rozumiem, bo technicznie jest strasznie ubogi, nie widziałem jeszcze chyba żeby kogoś przedryblował .

Akurat Filipowicz strzelił jedną z bramek co dostał podanie od T.Szatana i kiwnął bramkarza drużyny przeciwnej, nie pamiętam z kim grali .

Z Przebojem Wolbrom
rif

Postprzez banre666 2009-12-29, 7:33 pm

pomysł nawet fajny, ale może zadziałać źle na resztę obcokrajowców tj,Vladek i Lilo. Vladek też się dobrze spisał w poprzedniej rundzie.
banre666

Postprzez tigers96 2009-12-29, 10:41 pm

Wiecie, kto odpowiada za flagi jakie wiszą na Ludwym? widocznie nie... i tyle na temat tego pomysłu
tigers96

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników