Jakos kolejka klubow sie po Grybosia nie ustawila. To tez o czyms swiadczy.
Podazyl w kierunku greckim, ktory staje sie modny wsrod "czolowych" polskich napastnikow (vide Smolarek)
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):Nawet 10 pomocników na boisku nic nam nie da bez rasowego napadziora, liczyłem na transfer Grybosia bardziej niż na kolorowego...
Wesołych Świąt!!
rif napisał(a):Zarząd jak narazie sprawuje się ok, nie można mieć pretensji, ale tak jak pisze maniek, sytuacje zespół stwarzał, były setki nawet, ale brakuje wykończenia ewidentnie a tutaj Lilo chyba nie pomoże.
gumiś napisał(a):Wszyscy tu sie podniecaja tym Grybosiem i innymi napastnikami ja i tak uwazam ze gdyby Kozminski dostał wiecej szans
gumiś napisał(a):Wszyscy tu sie podniecaja tym Grybosiem i innymi napastnikami ja i tak uwazam ze gdyby Kozminski dostał wiecej szans to byl by to chyba nasz najlepszy strzelec zreszta chyba na 16 meczy w Zaglebiu strzelił 6 bramek tak to jest dobra srednia w tym sezonie zagrał bodajze 100minut i strzelił 2 bramki a do tego to Zagłebiak z krwi i kosci i takich zawodnikow sie pozbywamy, co grał Jaromin rozegrał 16 meczy i chyba z 3 bramki strzelił wielki snajper, no ale nic tak jest ,tylko awans
SO_1906 napisał(a):Jaromin to nie snajper tylko prawy pomocnik...
maniek-75-75 napisał(a):rif napisał(a):Zarząd jak narazie sprawuje się ok, nie można mieć pretensji, ale tak jak pisze maniek, sytuacje zespół stwarzał, były setki nawet, ale brakuje wykończenia ewidentnie a tutaj Lilo chyba nie pomoże.
dokładnie to miałem na myśli... nie mamy w składzie takiego typowego killera....on nie musi biegać rozgrywać , ma dostawić dobrze nogę w polu karnym a takim wydawał się w moim widzeniu Gryboś...co do "tego Lilo .... gość był kiedyś u nas na testach , nie pokazał nic , został sprowadzony przez Ptaka a jak grała jego Pogoń no coments....jeśli naprawdę się rozwinął to ok , mam nadzieje że przekona mnie swoją grą , ja nie jestem gościem który zachwyci się zagraniem z piętki czy lobikiem....zresztą dalej twierdzę że jeśli byłby dobry miał by miejsce w Ruchu . pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników