Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez LucasUSA 2009-12-25, 1:03 am

Sluchajcie, nie ma co przesadzac. Obiektywnie patrzac - zarzad jak na razie sprawil sie na 5. Sprawa Lilo byla juz "przegrana", jednak ostatecznie gra u nas. Z Grybosiem nie znamy wszystkich okolicznosci - kto wie, ile Stal zaspiewala? A moze im palma odbila? Cos bylo wspominane, ze Grybos MIMO kontuzji strzelal bramki na jesien - moze dlatego Zaglebie nie chcialo sie zdecydowac na definitywny transfer za gruba kase? Strzelil bramki jakims kelnerom w sparingach, a Stal moze myslala, ze zrobia interes zycia.
Jakos kolejka klubow sie po Grybosia nie ustawila. To tez o czyms swiadczy.
Podazyl w kierunku greckim, ktory staje sie modny wsrod "czolowych" polskich napastnikow (vide Smolarek) ;-) .
LucasUSA

Postprzez bonus11 2009-12-25, 11:54 am

Jak dla mnie powinien zostać Kozmiński,jest to chłopak z Sosnowca i jesliby dostawal szanse grałbym za dwóch,no ale cóż trenerem jest pan Pierścionek,a nie ja.Pozdro
bonus11

Postprzez turku 2009-12-25, 1:11 pm

YOOSHKY napisał(a):Nawet 10 pomocników na boisku nic nam nie da bez rasowego napadziora, liczyłem na transfer Grybosia bardziej niż na kolorowego...
Wesołych Świąt!!

Nawet jakby był żydem w ciapki z pochodzenia niemcem a dzadków miał ruskich to by mi to nie przeszkadzało. Ważne żeby na boisku oddawał całe swoje serce Zagłębiu a czy piłkarz jest kolorowy czy nie to nie ma najmniejszego znaczenia.
turku

Postprzez rif 2009-12-25, 1:17 pm

Zarząd jak narazie sprawuje się ok, nie można mieć pretensji, ale tak jak pisze maniek, sytuacje zespół stwarzał, były setki nawet, ale brakuje wykończenia ewidentnie a tutaj Lilo chyba nie pomoże.
rif

Postprzez django 2009-12-25, 1:32 pm

Szkoda, że Gryboś został olany. Wydaje mi się, że Stal była gotowa mocno spuścić z ceny. Nadal pozostajemy bez rasowego snajpera. Oby Krzysiu się zimą odbudował.
django

Postprzez Wiara_ZS 2009-12-25, 2:23 pm

Naprawdę szkoda Grybosia,już byłem myślami że będzie w naszych w barwach śmigał,a tu taka klapa.
Teraz będzie trudniej znajść rasowego napastnika!
Wiara_ZS

Postprzez maniek-75-75 2009-12-25, 2:31 pm

rif napisał(a):Zarząd jak narazie sprawuje się ok, nie można mieć pretensji, ale tak jak pisze maniek, sytuacje zespół stwarzał, były setki nawet, ale brakuje wykończenia ewidentnie a tutaj Lilo chyba nie pomoże.

dokładnie to miałem na myśli... nie mamy w składzie takiego typowego killera....on nie musi biegać rozgrywać , ma dostawić dobrze nogę w polu karnym a takim wydawał się w moim widzeniu Gryboś...co do "tego Lilo .... gość był kiedyś u nas na testach , nie pokazał nic , został sprowadzony przez Ptaka a jak grała jego Pogoń no coments....jeśli naprawdę się rozwinął to ok , mam nadzieje że przekona mnie swoją grą , ja nie jestem gościem który zachwyci się zagraniem z piętki czy lobikiem....zresztą dalej twierdzę że jeśli byłby dobry miał by miejsce w Ruchu . pozdrawiam
maniek-75-75

Postprzez gumiÅ› 2009-12-25, 8:21 pm

Wszyscy tu sie podniecaja tym Grybosiem i innymi napastnikami ja i tak uwazam ze gdyby Kozminski dostał wiecej szans to byl by to chyba nasz najlepszy strzelec zreszta chyba na 16 meczy w Zaglebiu strzelił 6 bramek tak to jest dobra srednia w tym sezonie zagrał bodajze 100minut i strzelił 2 bramki a do tego to Zagłebiak z krwi i kosci i takich zawodnikow sie pozbywamy, co grał Jaromin rozegrał 16 meczy i chyba z 3 bramki strzelił wielki snajper, no ale nic tak jest ,tylko awans
gumiÅ›

Postprzez maniek-75-75 2009-12-25, 8:29 pm

gumiś napisał(a):Wszyscy tu sie podniecaja tym Grybosiem i innymi napastnikami ja i tak uwazam ze gdyby Kozminski dostał wiecej szans

nie podniecam się Grybosiem dla mnie umie się ustawić i temat..co do Kozy , gdyby zapieprzał na treningach nie musiałby odejść
maniek-75-75

Postprzez SO_1906 2009-12-25, 9:59 pm

gumiś napisał(a):Wszyscy tu sie podniecaja tym Grybosiem i innymi napastnikami ja i tak uwazam ze gdyby Kozminski dostał wiecej szans to byl by to chyba nasz najlepszy strzelec zreszta chyba na 16 meczy w Zaglebiu strzelił 6 bramek tak to jest dobra srednia w tym sezonie zagrał bodajze 100minut i strzelił 2 bramki a do tego to Zagłebiak z krwi i kosci i takich zawodnikow sie pozbywamy, co grał Jaromin rozegrał 16 meczy i chyba z 3 bramki strzelił wielki snajper, no ale nic tak jest ,tylko awans

Jaromin to nie snajper tylko prawy pomocnik...
SO_1906

Postprzez patrios91 2009-12-25, 10:12 pm

SO_1906 napisał(a):Jaromin to nie snajper tylko prawy pomocnik...

...ale ile setek zmarnowal.. zaden napastnik mu nie dorownuje. Nawet nie chce myslec o punktach...
JAROSZEWSKI I CHĘCIŃSKI MUSZĄ ODEJŚĆ
patrios91

Postprzez pyla 2009-12-25, 10:35 pm

Jak czytam forum to mam wrażenie że mam do czynienia z grupą wiecznie nie zadowolonych starych tetryków. Jeszcze 3 dni temu był płacz że zarząd nic nie robi w sprawie LILO jak się okazało że jednak coś robi to znowu zle, i odzywki w stylu jakiś kolorowy Panowie opamiętajcie się.Co do Grybosia to nic nie stracone mam takie wrażenie że po wycieczce do Grecji jego cena spadnie i będzie nasz nic nam nie pozostało tylko spokojnie czekac a nie wiecznie narzekac.Całkowicie się zgadzam z Lukasem nie znamy całej histori z kontuzją Grybosia czy była powazna czy nie, chyba nie chcielibyśmy wydac kase a potem oglądac gościa na L-4. WG. mnie Kozminski powinien zostac. Pozdrawiam
pyla

Postprzez turku 2009-12-25, 11:17 pm

Grybos czy nie Gryboś potrzebujemy napadziora który potrafi strzelac nie tlyko setki ale tez takie gole o których nawet nie pomyślelibyśmy że wpadną.
Kogos kto zrobi róznice na boisku i wygra cały mecz w pojedynkę. Mamy wyrównany składale przydałby się ktoś kto pociągnie całą druzynę i wygra mecz w momencie kiedy reszta jest w dołku. Czy Gryboś speniłby to zadanie?
Nie wiem. Najwazniejsze by doszedł do nas ktoś kto ma szanse zostać królem strzelców wiosny.
turku

Postprzez LucasUSA 2009-12-26, 1:51 am

Kolega pyla mnie uprzedil - moze skonczmy te narzekania i tak jak pisalem poprzednio - cieszmy sie z tego, co mamy. Z obecnym skladem powinnismy spokojnie awansowac, druzyna nawet bez Lilo i Flejterskiego zaczela grac naprawde dobrze, a z tym wzmocnieniami moze byc tylko lepiej.
Odrobine optymizmu na Nowy Rok :niezle: .
LucasUSA

Postprzez Kento 2009-12-26, 10:46 am

maniek-75-75 napisał(a):
rif napisał(a):Zarząd jak narazie sprawuje się ok, nie można mieć pretensji, ale tak jak pisze maniek, sytuacje zespół stwarzał, były setki nawet, ale brakuje wykończenia ewidentnie a tutaj Lilo chyba nie pomoże.

dokładnie to miałem na myśli... nie mamy w składzie takiego typowego killera....on nie musi biegać rozgrywać , ma dostawić dobrze nogę w polu karnym a takim wydawał się w moim widzeniu Gryboś...co do "tego Lilo .... gość był kiedyś u nas na testach , nie pokazał nic , został sprowadzony przez Ptaka a jak grała jego Pogoń no coments....jeśli naprawdę się rozwinął to ok , mam nadzieje że przekona mnie swoją grą , ja nie jestem gościem który zachwyci się zagraniem z piętki czy lobikiem....zresztą dalej twierdzę że jeśli byłby dobry miał by miejsce w Ruchu . pozdrawiam

a może pomyślałbyś że między Lilo ,a ruchem zadecydowały sprawy poza sportowe ? nie wiesz nie mów,a co do chłopa to owszem rozwinął się ;)
Kento

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników