i taki pomysł jeszcze żęby kierowcami byli fani Zagłębia,a nie jakieś zgredy
   i taki pomysł jeszcze żęby kierowcami byli fani Zagłębia,a nie jakieś zgredyModeratorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
 i taki pomysł jeszcze żęby kierowcami byli fani Zagłębia,a nie jakieś zgredy
   i taki pomysł jeszcze żęby kierowcami byli fani Zagłębia,a nie jakieś zgredyjotpe1906 napisał(a): i taki pomysł jeszcze żęby kierowcami byli fani Zagłębia,a nie jakieś zgredy

Nie wiem czy klub miał na to wpływ ale uważam, że jest to forma marketingu dla Zagłębia. Warto by było poświecić szkołom w naszym regionie a szczególnie z takim zapleczem piłkarskim jak ta, specjalną uwagę żeby odpowiednio promować klub. Dobrze by było aby dzieci grające w piłkę na naszych osiedlach marzyły aby w przyszłości zostać piłkarzem Zagłębia a nie Wisły Kraków czy Lecha Poznań.  Można stworzyć akcję promującą klub poprzez rozdawanie gadżetów klubowych lub nagród z logo klubu dla szkół oraz spotkania z piłkarzami, zarządem, rozdawanie biletów na mecze, plakatów itp. Marketing  w końcu ruszył więc zarząd niech planuje.
  Nie wiem czy klub miał na to wpływ ale uważam, że jest to forma marketingu dla Zagłębia. Warto by było poświecić szkołom w naszym regionie a szczególnie z takim zapleczem piłkarskim jak ta, specjalną uwagę żeby odpowiednio promować klub. Dobrze by było aby dzieci grające w piłkę na naszych osiedlach marzyły aby w przyszłości zostać piłkarzem Zagłębia a nie Wisły Kraków czy Lecha Poznań.  Można stworzyć akcję promującą klub poprzez rozdawanie gadżetów klubowych lub nagród z logo klubu dla szkół oraz spotkania z piłkarzami, zarządem, rozdawanie biletów na mecze, plakatów itp. Marketing  w końcu ruszył więc zarząd niech planuje. kiedyś takie piwko istniało ale było dostępne tylko w wybranych sklepach a smak nie powalał na kolana, raczej taka tylko wakacyjna akcja. Pytam o to bo z wielkim żalem pijąc piwo dociera do mnie że płace ludzim z Kompanii Piwowarskiej
  kiedyś takie piwko istniało ale było dostępne tylko w wybranych sklepach a smak nie powalał na kolana, raczej taka tylko wakacyjna akcja. Pytam o to bo z wielkim żalem pijąc piwo dociera do mnie że płace ludzim z Kompanii Piwowarskiej  
django napisał(a):No właśnie jakieś tajne było to otwarcie i nikt nic o nim nie wiedział. Dziwne, bo zwykle takie rzeczy samorządy nagłaśniają. Zawsze jakiś oficjel może sobie zrobić zdjęcie jak kopie piłkę, vide Kaziu Górski niedawno.
 Ale faktycznie dziwne trochę choć jeszcze do pełni kampanii wyborczej trochę brakuje.
 Ale faktycznie dziwne trochę choć jeszcze do pełni kampanii wyborczej trochę brakuje. 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników