Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
SO_1906 napisał(a):Takesure Chinyama jest niższy i cięższy od Grybosia a jakoś królem strzelców ekstraklasy mógł zostać... Przecież Pierścionek wyraźnie powiedział że szuka wysokiego i silnego napastnika bo niby po co mu kolejny Myśliwy, który przy byle kontakcie z przeciwnikiem łamie się w pół i kładzie na murawieI ciekawe jaką wy byście mieli szybkość gdybyście zagrali dzień wcześniej sparing, wstali o 5 rano i jechali 250 km prosto na sparing... Tutaj widać jakie macie pojęcie o tym sporcie. Tyle w temacie
novack napisał(a):SO_1906 napisał(a):Takesure Chinyama jest niższy i cięższy od Grybosia a jakoś królem strzelców ekstraklasy mógł zostać... Przecież Pierścionek wyraźnie powiedział że szuka wysokiego i silnego napastnika bo niby po co mu kolejny Myśliwy, który przy byle kontakcie z przeciwnikiem łamie się w pół i kładzie na murawieI ciekawe jaką wy byście mieli szybkość gdybyście zagrali dzień wcześniej sparing, wstali o 5 rano i jechali 250 km prosto na sparing... Tutaj widać jakie macie pojęcie o tym sporcie. Tyle w temacie
Oczywiście byłeś na sparingu,widziałeś chłopa i wiesz o czym piszesz?
SO_1906 napisał(a):novack napisał(a):SO_1906 napisał(a):Takesure Chinyama jest niższy i cięższy od Grybosia a jakoś królem strzelców ekstraklasy mógł zostać... Przecież Pierścionek wyraźnie powiedział że szuka wysokiego i silnego napastnika bo niby po co mu kolejny Myśliwy, który przy byle kontakcie z przeciwnikiem łamie się w pół i kładzie na murawieI ciekawe jaką wy byście mieli szybkość gdybyście zagrali dzień wcześniej sparing, wstali o 5 rano i jechali 250 km prosto na sparing... Tutaj widać jakie macie pojęcie o tym sporcie. Tyle w temacie
Oczywiście byłeś na sparingu,widziałeś chłopa i wiesz o czym piszesz?
Owszem byłem ale niebardzo rozumiem o czym tu trzeba pisaćStrzelił dwie bramki i to powinno dać Ci odpowiedź na jego grę w tym meczu...
emdżej napisał(a):A ja mam pytanie odnośnie tego Michała Grunta. Czy to jakaś rodzina grającego kiedyś u nas Marcina?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników