Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
August napisał(a):Najprawdopodobniej masa piłkarzy odejdzie z ŁKS-u (rzowiązanie kontraktów za zaległości płacowe). A w napadzie są tam tacy ciekawi zawodni jak Gikiewicz ze Świątkiem (no i Wolan)
peterrabit3 napisał(a):chcalbym krotko wypowiedziec sie w sprawie Naszych napastnikow....
Nr 1 do opuszczenia Zaglebia to dla mnie Jaromin
Ten czlowiek blokuje miejsce w skladzie
Mysliwy byl chory a poza tym mial prywatne problemy ktore zawsze odgrywaja kluczowa role w zyciu zawodowym
Ale nie zapominajmy o zeszlym sezonie....
Jaromin strzelil kilka przypadkowych bramek ( jak mu sie pilka od nogi odbila) ale nie strzela w 100 procentowych sytuacji (wtajemniczeni wiedza)
Po sparingu z GKS Katowice stalo sie to dla mnie jasne jak slonce....
Jaromin dziekujemy
W Sarmacji moze bedzie top snajperem....
peterrabit3 napisał(a):chcalbym krotko wypowiedziec sie w sprawie Naszych napastnikow....
Mysliwy byl chory a poza tym mial prywatne problemy ktore zawsze odgrywaja kluczowa role w zyciu zawodowym
Jaromin strzelil kilka przypadkowych bramek ( jak mu sie pilka od nogi odbila) ale nie strzela w 100 procentowych sytuacji (wtajemniczeni wiedza)
Jaromin dziekujemy
AjriSSS napisał(a):peterrabit3 napisał(a):chcalbym krotko wypowiedziec sie w sprawie Naszych napastnikow....
Jaromin dziekujemy
Idiota
zobacz sobie bramkę ze Stalą jak mu się przypadkowo ograło obrońców i strzeliło bramkę
rif napisał(a):Jaromin to przede wszystkim był skrzydłowy, tak grał najczęściej chociażby w Polonii Bytom. Brakuje mu zimnej krwi, nie da się ukryć, ale gość jest technicznie najlepszy, jakbyś nie siedział na wyspach, tylko przychodził na Ludowy, to byś widział więcej niż na filmikach-bez napinki stary, szanuje twoje zdanie. pozdro.
patrios91 napisał(a):rif napisał(a):Jaromin to przede wszystkim był skrzydłowy, tak grał najczęściej chociażby w Polonii Bytom. Brakuje mu zimnej krwi, nie da się ukryć, ale gość jest technicznie najlepszy, jakbyś nie siedział na wyspach, tylko przychodził na Ludowy, to byś widział więcej niż na filmikach-bez napinki stary, szanuje twoje zdanie. pozdro.
Potwierdzam. Jaromin dobrze gra w pilke tylko nie na ataku bo brak mu skutecznosci i opanowania w sytuacjach 100%.wych. Ja bym go wystawil na ofensywnego pomocnika ..skrzydlowych mamy dobrych...ale nie ja tu jestem trenerem
No i Przeboj Wolbrom dolaczyl do klubow w ciezkiej sytuacji finansowej. Pilkarze sa wywalani za porozumieniem stron. Moze kogos na testy:PTen Go Nagaoka zwiedzil juz pol swiata;P ...i fajnie wyglada
![]()
http://www.90minut.pl/news/108/news1088 ... ykiem.html
AjriSSS napisał(a):peterrabit3 napisał(a):chcalbym krotko wypowiedziec sie w sprawie Naszych napastnikow....
Jaromin dziekujemy
Idiota
zobacz sobie bramkę ze Stalą jak mu się przypadkowo ograło obrońców i strzeliło bramkę
edit (Lucas): wyluzuj! Jeszcze jeden taki tekst a bedzie ban. Na razie ostrzezenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników