wilczy_jezdziec napisał(a):Wszyscy byli na reprezentacji. Pokazali nawet flagę z Sosnowca w TV.
Chyba lepiej wyszli Ci, którzy byli na Ludowym

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
wilczy_jezdziec napisał(a):Wszyscy byli na reprezentacji. Pokazali nawet flagę z Sosnowca w TV.
emdżej napisał(a):. Szkoda, że uprzedzenia wobec Tomka Szatana są tak głębokie, że nawet jego gol nie jest doceniany..
schotti napisał(a):django,podziwiam Cie jaki ty madry jestes,takich jak ty wystarczy juz w PZPNie
django napisał(a):Ważne 3 punkty w dobrym stylu, choć nie zapominajmy, że goście przyjechali bez 7(!) piłkarzy z podstawowego składu. Bardzo dobrze lewa strona z Siwym i Pająkiem, dobrze Sławek Pach no i cała defensywa. Młody Szatan bramkę strzelił jak najbardziej przypadkowo, ale zaczyna się powoli wyrabiać na defensywnym pomocniku. Miał trochę odbiorów, ale zdecydowanie za dużo strat jak na tą pozycję. Lepszy przeciwnik pewnie by je wykorzystał. Nie wiem po co robić z Tomka na siłę defensywnego pomocnika skoro mamy Krzyśka Bodzionego. Zastanawia mnie tylko, czemu Pierścionek od początku nie dał szansy Ryndakowi. Przecież, gdyby nie Władek i schodzący od czasu do czasu Filip, to przy Dorobku w ogóle nie mielibyśmy prawej strony. Krzysiek Myśliwy nie strzela bramek, ale nadal potrafi kapitalnie wypracować sytuację kolegom po zejściu na skrzydło (2 świetne podania w tempo do wbiegających w pole karne Filipa i Pająka). Teraz nie bardzo jest czas na takie eksperymenty, ale w zimowych sparingach Pierścionek mógłby spróbować gry 3 napastnikami: schodzący na skrzydła Myśliwy z Filipowiczem i Lacha. Gdyby to zafunkcjonowało, to myślę, że znacząco wzrosłaby siła ofensywna Zagłębia.
Przemek26 napisał(a):Bramkę strzelił bo go trafiła piłka , późniejsze próby wychodziły jak klaunowi w cyrku i te straty i przyjęcia piłki.![]()
![]()
Adamek182 napisał(a):Szatan-bluzgajcie,i zastanawiajcie się czy są jakieś układy dalej,ale ja wam powiem że kiedyś uśmiechniecie sie do tego chłopaka bo talent on ma. Umie przyjąc piłke,zwodem minąc,podać niekonwencjonalnie zagrać.Na razie brakuje mu oczu dookoła glowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników