Postanowiłem napisac komentarz odnosnie meczu na chłodno ...
Rzadko chodziłem na mecze w zeszłym sezonie wiec ciezko mi porownywac , natomiast moge cos powiedziec na temat wczorajszego meczu w porownaniu z ostatnimi 12 latami - poza pierwszymi 10 minutami i ostatnimi 10 minutami zagraliscie skandalicznie ! Zawsze broniłem Pana trenera ale mecz i starata punktów w 99% jest jego wina !! Jestem bardzo ciekaw jak wygladała odprawa przed meczem co Pan trener im powiedział , dla kazdego przeciwnika nalezy okazac SZACUNEK poniewaz w pilce noznej kazdy moze z kazdym wygrac ( niestety wczoraj Lechia przegrala 3 pkt z nami , byla zespolem ambitniejszym z pomysłem na gre) my myslelismy chyba ze przeciwnicy sami sobie bramke strzela !! Umiejetnosci jakie maja pilkarze z Zielonej Gory kazdy widział, problemy z przyjeciem , z celnym strzałe, z złapaniem pilki... Na mecz przyszedlem wczoraj z swoja dziewczyna pierwszy raz , oboje mieszkamy poza Sosnowcem - czułem zazenowanie i wstyd z powodou tego co Nasi pilkarze pokazali ! Jedynie słonecznik wczoraj stanął na wysokosci zadania .
Na mecz z Ruchem Radzionków ok 6 osob przyszło za moja namowa, dopoki nic sie nie zmieni moja noga szybko nie stanie na Stadionie Ludowym, i nie bede namawiał znajomych zeby wspolnie udac sie na mecz. Powiecie "i na dobre i na złe"... ok , kochem ten klub , kocham ten stadion i wroce na niego zapewne za jakis czas ale nie mam zamiaru tolerowac faktu iz skoro zaplacilem za bilet, po drugie Panowie grajkowie jestescie w pracy ( tu przychodzi mi na mysl kwestia w jakiej formie byli pilkarze , czyzby niedziela okazała sie zbyt meczacym dniem

) a nie w pubie na piwie !! bierzecie za to pieniadze ( jezeli moj pracownik wykonywalby swoje obowiazki w sposob analogiczny do tego co Wy pokazaliscie to bym go zwnolnił ,a na pewno nie dostał by wypłaty w calosci ) nie zniose faktu iz za to co pokazalisci dostanie wyplaty . Po meczu patrzyłem sobie tak na Pana wlasciciela z daleka i tak sie zastanawiam czy on nie widzi co sie dzieje

Kazus Krzyska Mysliwego tez daje do myslenia , facet nie ma 21 lat i nie jestem Kamilem Grosickim zeby robic jakies bzdury, jak czołowy gracz pierwszej XI moze nawet nie byc na ławce - Panie trenere cokolwiek Pan robi prosze to robic z mysla o Zaglebiu o kibicach , w koncu chełpi sie Pan faktem iz Pan jest kibicem Zaglebia rowniez !! Oj przydała by sie mocniejsza reka