Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52
b - ks myszków napisał(a):Co to za grupka ktora wbila sie na stadion po przerwie? miejscowe buractwo czy tez legia z zawiercia?fajne burki i jacy ujebani...;l) Pozdr! Royal(odezwij sie w sprawie p...),marcin (nalewkaaa;P) szadi (no no!) pozdrowienia z Myszkowa. baku boys hooligans
b - ks myszków napisał(a):Co to za grupka ktora wbila sie na stadion po przerwie? miejscowe buractwo czy tez legia z zawiercia?fajne burki i jacy ujebani...;l) Pozdr! Royal(odezwij sie w sprawie p...),marcin (nalewkaaa;P) szadi (no no!) pozdrowienia z Myszkowa. baku boys hooligans
Kamilsts napisał(a):Wyjazd ok :-)
A w przerwie nie widziałem awantury bo byliśmy w sklepie na "Jerrym" :twisted:
A kierowca busa zawsze jest luźny i wcale nie łamał przepisów Ja nic nie widziałem :-)
To byli ludzie z Sc którzy długo załatwiali busa i którym zresztą potem kierowca (CHMWD) uciekł.
Anonymous napisał(a):CENTRUM ZAWIERCIA I CZEKALISMY NA ROZWOJ SYTUACJI NA PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM .W PEWNYM MOMENCIE WIDZIMY ZE JEDZIE CIENKI ZAGŁĘBIAKÓW WYSKAKUJE NAS 2 DWÓCH I PROBUJE ICH ZATRZYMAC.JEDEN OD NAS KOLES RZUCA KAMIENIEM W DRZWI JEDNAK BEZ REZULTATU CIENKI JEDZIE DALEJ.PRÓBÓJEMY ZA NIMI JECHAC ALE JEST ZA PÓŻNO.PODJEŻDZAMY JESZCZE NA DWORZEC JEDNAK TAM PEŁNO SUK .MAM PYTANIE--PODRÓŻOWALIŚCIE W TYM DNIU POCIĄGIEM? ------ NIELICZNI ALE WIERNI-----19R20--ZAWIERCIE.. POZDRO DLA FANÓW--KS MYSZKÓW.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników