22.10.2003 - Puchar Polski w Kromołowie ...

Wszelkie tematy dotyczące kibicowania oraz kibiców Zagłębia

Moderatorzy: flex, Smazu, krzysiu, swiezy52

Postprzez b - ks myszków 2003-10-22, 11:18 pm

Co to za grupka ktora wbila sie na stadion po przerwie? miejscowe buractwo czy tez legia z zawiercia?fajne burki i jacy ujebani...;l) Pozdr! Royal(odezwij sie w sprawie p...),marcin (nalewkaaa;P) szadi (no no!) pozdrowienia z Myszkowa. baku boys hooligans
b - ks myszków

Postprzez Kamilsts 2003-10-22, 11:29 pm

Wyjazd ok :-)
A w przerwie nie widziałem awantury bo byliśmy w sklepie na "Jerrym" :twisted:
A kierowca busa zawsze jest luźny i wcale nie łamał przepisów Ja nic nie widziałem :-)
To byli ludzie z Sc którzy długo załatwiali busa i którym zresztą potem kierowca (CHMWD) uciekł.
Kamilsts

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-23, 8:42 am

b - ks myszków napisał(a):Co to za grupka ktora wbila sie na stadion po przerwie? miejscowe buractwo czy tez legia z zawiercia?fajne burki i jacy ujebani...;l) Pozdr! Royal(odezwij sie w sprawie p...),marcin (nalewkaaa;P) szadi (no no!) pozdrowienia z Myszkowa. baku boys hooligans

To byla nasza ekipa co dotarla w 2 polowie :evil: Pozdro :)
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

22.10.2003 PP

Postprzez zgredos 2003-10-23, 8:47 am

Ja byłem w tej grupie szczegóły pisałem wyżej.
zgredos

Postprzez _sZaDi_ 2003-10-23, 3:23 pm

b - ks myszków napisał(a):Co to za grupka ktora wbila sie na stadion po przerwie? miejscowe buractwo czy tez legia z zawiercia?fajne burki i jacy ujebani...;l) Pozdr! Royal(odezwij sie w sprawie p...),marcin (nalewkaaa;P) szadi (no no!) pozdrowienia z Myszkowa. baku boys hooligans

pozdrawiam..(no no!);]]]]]]
_sZaDi_

Postprzez adzime 2003-10-23, 5:10 pm

Kamilsts napisał(a):Wyjazd ok :-)
A w przerwie nie widziałem awantury bo byliśmy w sklepie na "Jerrym" :twisted:
A kierowca busa zawsze jest luźny i wcale nie łamał przepisów Ja nic nie widziałem :-)
To byli ludzie z Sc którzy długo załatwiali busa i którym zresztą potem kierowca (CHMWD) uciekł.

Kierowca jest naprawde lużny, a to co robił na drodze - mistrzostwo świata :lol: :lol:
pozdrowienia dla ekipy z busa 8)
adzime
Adventure Group

Postprzez Gość 2003-10-23, 6:49 pm

RUCH RUCH HKS
Gość

Postprzez Gość 2003-10-23, 7:22 pm

CO DO MECZU Z ZAGLEBIA Z KROMOLOWEM TO WIEDZIELISMY ZE NIEKTORZY Z NICH MOGA JECHAC KOLEJA A NASTEPNIE A NASTEPNIE PRZESIĄŚĆ SIE PKS.WIEC ZEBRALISMY SIE W 10 I CZAIJMY BAZE NA DWORCU LICZAC ZE TRAFI SIE JAKAS MNIEJSZA EKIPĘ.JEDNAK O 13 BRAK ZAGŁĘBIAKOW NASTEPNIE POSPIECH 13:30 TO TEZ ICH BRAK NASTEPNIE BYL 14:30 I TU TEZ ICH NIE BYLO.NASTEPNY POCIAG BYL O 15 A WIEC UDALISMY SIE DO KROMOLOWA 2 AUTAMI.WJEŻDZAJAC TAM WIDZIMY KOLESIA KTÓRY ZAMYKA CINKUSIA W SZALU ZAGLEBIA.LECZ POLICJI TAM BYLO OD CHUJA A WIEC NIC NIE ROBIMY.ZAPARKOWALISMY AUTA I CZAJIMY ZZA PŁOTU.JEDNAK TAM TYLKO KILKU ZAGLEBIAKOW STOJACYCH WRAZ Z MIEJSCOWYMI.WIDZAC TO ODJEZDZAMY DO ZAWIERCIA ZNOW NA DWORZEC.JEDNAK TAM PUSTO.WRACAMY ZNOW DO KROMOLOWA GDY MEZCZ JUZ DOBIEGAL KONCA .JEDNAK TAM JUZ JEST WIECEJ ZAGL. I TAKA DOŚĆ NIEZŁA EKIPA.PODJEZDZA DO NAS KRYMINALA I NAS SPISUJA.NIE WIDZAC SZANS CZEGOKOLWIEK USTAWIMY SIE W
Gość

Postprzez Gość 2003-10-23, 7:38 pm

CENTRUM ZAWIERCIA I CZEKALISMY NA ROZWOJ SYTUACJI NA PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM .W PEWNYM MOMENCIE WIDZIMY ZE JEDZIE CIENKI ZAGŁĘBIAKÓW WYSKAKUJE NAS 2 DWÓCH I PROBUJE ICH ZATRZYMAC.JEDEN OD NAS KOLES RZUCA KAMIENIEM W DRZWI JEDNAK BEZ REZULTATU CIENKI JEDZIE DALEJ.PRÓBÓJEMY ZA NIMI JECHAC ALE JEST ZA PÓŻNO.PODJEŻDZAMY JESZCZE NA DWORZEC JEDNAK TAM PEŁNO SUK .MAM PYTANIE--PODRÓŻOWALIŚCIE W TYM DNIU POCIĄGIEM? ------ NIELICZNI ALE WIERNI-----19R20--ZAWIERCIE.. POZDRO DLA FANÓW--KS MYSZKÓW.
Gość

Postprzez amstat 2003-10-23, 8:00 pm

kozak akcja, macie 10 pkt. w TMK .... 8)
amstat
Fanatyk

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-23, 8:08 pm

Anonymous napisał(a):CENTRUM ZAWIERCIA I CZEKALISMY NA ROZWOJ SYTUACJI NA PRZYSTANKU AUTOBUSOWYM .W PEWNYM MOMENCIE WIDZIMY ZE JEDZIE CIENKI ZAGŁĘBIAKÓW WYSKAKUJE NAS 2 DWÓCH I PROBUJE ICH ZATRZYMAC.JEDEN OD NAS KOLES RZUCA KAMIENIEM W DRZWI JEDNAK BEZ REZULTATU CIENKI JEDZIE DALEJ.PRÓBÓJEMY ZA NIMI JECHAC ALE JEST ZA PÓŻNO.PODJEŻDZAMY JESZCZE NA DWORZEC JEDNAK TAM PEŁNO SUK .MAM PYTANIE--PODRÓŻOWALIŚCIE W TYM DNIU POCIĄGIEM? ------ NIELICZNI ALE WIERNI-----19R20--ZAWIERCIE.. POZDRO DLA FANÓW--KS MYSZKÓW.

heheh :) Takie bajki to mozesz opowiadac ale nie nam bylem w tym samochodzie. Po rzuceniu kamienia odarzu uciekliscie ! A my stalimy za ciezarowka i dopiero po chwili odjechalismy ! I wcale nikt zanami nie jeschal. Po ok 500 m zatrzymujemy sie by sprawidzic gdzie trafiliscie kamieniem.
Czemu nie zaczailiscie sie na busa tylko na 1 auto ???
Kamieniarze :evil:
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Postprzez WOJTEK 2003-10-23, 8:15 pm

WIESZ CZEMU?BO MIELI PEŁNE MAJTY.POSRAŃCY Z KAMIENIAMI W ŁAPACH.
WOJTEK
Adventure Group

Postprzez Royal_yf 2003-10-23, 8:16 pm

wstyd ze opisujecie takie akcje wstydzcie sie przed myszkowem, szkoda ze nas nie trafiliscie a co do czekania na dworcu to ok. 15 przyjechalismy busem i zabralismy spod pkp 2 hool`s od nas wiec nie sciemniaj ze tam byliscie, a o akcji slyszalem bez komentarza...
Royal_yf

Postprzez rex 2003-10-23, 9:11 pm

Royal ktos na meczu krzyczal do ciebie "... k***a z kim ty gadasz?.. pojebalo cie..."
moge sie spytac z kim gadales??... pytam z czystej ciekawosci...
rex

:)

Postprzez ^m@rcin^ 2003-10-23, 10:22 pm

W nastepnej rundzie czeka nas wyjazd na Sarmacje :P
^m@rcin^
ULTRAS ZAGŁĘBIE

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Kibice