Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Postprzez rossoneri 2009-08-09, 11:17 am

django napisał(a):
rossoneri napisał(a):Filipowicz najslabszy w naszej druzynie,niestety

eee, ale w którym meczu?

nie wiem co tak promujesz tego slabego gracza ,moze jestes z nim spokrewniony, dla mnie to jest pierwszy gracz do wymiany i jak najszybciej sprowadzic napastnika w jego miejsce
rossoneri

Postprzez django 2009-08-09, 11:25 am

To nie ja go promuję, tylko Ty masz coś do niego na każdym kroku pisząc jaki to on nie jest słaby. Tym bardziej, że po wczorajszym meczu nie ma do tego powodów.
django

Postprzez alisamyyen 2009-08-09, 11:26 am

Pelson1984 napisał(a):pawlas masz trybune kryta szkoda Ci 5 zl wiecej .Nikt tego nie pochwala ale czesto w zyciu tak bywa ze jedynie drastycznymi srodkami mozna do czegos dojscia a stadion to nie kosciol zabierz dziewczyne do kina a na mecz wez z 5 kolegow co beda jechac z dopingiem

ręce opadają
:-(
alisamyyen

Postprzez alisamyyen 2009-08-09, 11:31 am

Filipowicz raczej niewidoczny.ale Unia Janikowo przyjechała tu głównie się bronić.w takim tłoku i ilości obrońców przeciwnika ciężko coś zmajstrować.tym lepiej ze Bodzionemu "zeszło" i skończyło się 1-0 do przodu.
alisamyyen

Postprzez rossoneri 2009-08-09, 11:36 am

django napisał(a):To nie ja go promuję, tylko Ty masz coś do niego na każdym kroku pisząc jaki to on nie jest słaby. Tym bardziej, że po wczorajszym meczu nie ma do tego powodów.

chyba wzmacnianie zespolu polega na zastapieniu slabego gracza kims lepszym ,a niestety my potrzebujemy duzo lepszego napastnika od Filipowicza , ktory nie jest zadnym problemem dla obroncow, wolny ,slaby strzal ,juz nie mowie o pojedynkach jeden na jeden ,sama walka i ambicja to za malo nawet jak na 3 lige
rossoneri

Postprzez kasa 2009-08-09, 12:48 pm

rossoneri-właśnie takich "ludzi"jak ty trzeba zastąpić KATASTROFA!!!!!!!!!!
kasa

Postprzez rossoneri 2009-08-09, 12:54 pm

[quote="kasa"]rossoneri-właśnie takich "ludzi"jak ty trzeba zastąpić KATASTROFA!!!!!!!!!![/quot

nie masz dzieciaku pojecia to nie zabieraj glosu
rossoneri

Postprzez Zagłębiak_1906_ 2009-08-09, 1:00 pm

No to właśnie negocjujemy z napastnikiem, a na razie ktoś musi grać w ataku i nie krytykujcie już go tak bo nie jest taki zły, fakt był trochę niewidoczny, ale już pokazał, że potrafi strzelać bramki.
Zagłębiak_1906_

Postprzez Sir 2009-08-09, 1:03 pm

rossoneri napisał(a):
django napisał(a):To nie ja go promuję, tylko Ty masz coś do niego na każdym kroku pisząc jaki to on nie jest słaby. Tym bardziej, że po wczorajszym meczu nie ma do tego powodów.

chyba wzmacnianie zespolu polega na zastapieniu slabego gracza kims lepszym ,a niestety my potrzebujemy duzo lepszego napastnika od Filipowicza , ktory nie jest zadnym problemem dla obroncow, wolny ,slaby strzal ,juz nie mowie o pojedynkach jeden na jeden ,sama walka i ambicja to za malo nawet jak na 3 lige

Rosso, bez napinki z obu stron. --- ROSSO i Kasa

Co do Filipowicza wczoraj nei zagral jaksi super zawodow, ale tez byli slabsi od niego na boisku. On w kilku meczach juz udowodnil ze jest typem walczaka...i gra n tyle ile moze...co wiecej w paru meczach jego bramk ijuz zapewnialy na m zwyciestwa.

Jasne ze jak bedzie jakis zawodnik lepszy od niego i bedzie chcial grac u nas to nei ma problemu. Ale moim osobistym zdaniem Filipowicz...to jeden obecnie z lepszych zawodników Zagłębia. Bardzo uniwersalny zawodnik...i przydatny do roznych ustawien
Sir

Postprzez rossoneri 2009-08-09, 1:08 pm

kazdy moze miec swoje zdanie,kazdy moze miec ulubionych pilkarzy, moim zdaniem jest slaby i tyle konczymy te sprzeczki bo i tak najwazniejsze ,zeby nasi grali tak dalej i wygrywali
rossoneri

Postprzez kasa 2009-08-09, 1:36 pm

rossoneri-dramat!!!!!!Bez napinki!A dzieciaku to -do lusterka!C.....e!
kasa

Postprzez Danielinho 2009-08-09, 1:50 pm

Wczorajszy mecz stał na wysokim (oczywiście jak na II. ligę) poziomie. Unia zagrała defensywnie, by móc wyjechać z Sosnowca przynajmniej z jednym punktem, a pomimo tego to nasza drużyna przeważała w każdym futbolowym aspekcie. Chłopaki w II. połowie 'docisnęli', czego wynikiem była strzelona bramka. Widać, że Pierścionek wykonał kawał dobrej roboty w fazie przygotowań. Zawodnikom zaczęło zależeć na dobrej grze, czego nie widzieliśmy w zeszłym roku. Bardzo dobrą zmianę dał Tomek Łuczywek, który swoją ofensywną grą zadziwiał wielu kibiców na Ludowym. Zastrzeżenia mam do Marcina Strojka - dużo strat piłki i delikatnie mówiąc bezmyślnego podawania (bo rozgrywaniem tego nie można było nazwać). Mam nadzieje, że z czasem się wyrobi i będzie z niego dobry piłkarz, bo potencjał na pewno ma. Liczę na szybki powrót do wysokiej formy Tomka Szatana, bo to taki mały 'kombinator', który potrafi zaskoczyć dokładnym podaniem. Niektórzy narzekają na słabą grę Dženana, ale trzeba im chyba przypomnieć, że nie ostatni rok nigdzie nie grał i trochę wody w Brynicy upłynie zanim wróci do optymalnej dyspozycji. Jeszcze chciałbym zauważyć, że Lachowski jest bardziej przydatny w linii pomocy niż w ataku. Trochę cofnięty za napastników przechwytywał dużo piłek na połowie rywala, co pozwoliło mu na szybkie i niebezpieczne rozgrywanie. Najlepszym zobrazowaniem ambicji jaka ostatnio wkradła się w serca naszych zawodników była reakcja Wściubiaka, kiedy trener zdecydował się go zmienić w doliczonym czasie gry. Może mi się wydawało, ale chyba miał za złe Pierścionkowi to, że jego kosztem postanowił urwać trochę czasu.

Na temat dopingu się nie wypowiadam, bo stał na dobrym poziomie. Nie obchodzi mnie kto i jak bardzo przypakowany stoi na 'gnieździe', ważne żeby Młyn napierdzielał...! nie podobał mi się motyw z atakiem na sektory obok młyna. Agresją można tylko zniechęcić do dopingu.
Danielinho

Postprzez Bartos 2009-08-09, 3:06 pm

Bartos

Postprzez pAwLaS 2009-08-09, 3:34 pm

Danielinho napisał(a):Nie obchodzi mnie kto i jak bardzo przypakowany stoi na 'gnieździe', ważne żeby Młyn napierdzielał...! nie podobał mi się motyw z atakiem na sektory obok młyna. Agresją można tylko zniechęcić do dopingu.

ZGADZAM SIĘ W 100%
pAwLaS

Postprzez RADOSKU 2009-08-09, 4:29 pm

pAwLaS popieram cie tez w 100% ale widocznie koksom pozwala sie na wszystko. Ja tu zacytuje jednego goscia co odpisywal na mojego (posta) ze koksiki zalatwiaja inne sprawy co do kibicowania wiadomo o co chodzi tylko ktos tu nie wie co pisze bo znam jednego z tych koksikow ktory tam sie gniezdzil i napinal ten najbardziej nakoksiony co mial lape owinieta bandarzem kto sie buja po imprezach to wie gdzie stal na bramkach np MANDARYN w D.G jesli on zalatwia inne sprawy kibicowania to kur....a ktos jest tu chory co to napisal ten gosc boi sie wlasnego cienia wiec niepie...dol ze on niewiadomo kim jest. a wracajac do pAwLaSa ze go popieram to powiem ze nie podobalo mi sie tez dwuch gosci co chodzili z czapeczka i mowili ze zbieraja na TOMKA wiecie co rozumie to i co mecz daje kase dla tego chlopaka ale jak chodzi dwoch gosci i mowi dawac kur...a pieniadze itp i wydzieraja sie na ludzi to sorki ale ktos ma nasrane w glowie aby w taki sposob to robic powiem jedno ze trzeba byc frajerem aby sie tak wydzierac na chlopakow itp na meczu ze Sleza zbierala kase dziewczyna po trybunach i prawie kazdy cos wrzucal bo dziewczyna ma kulture a nie jest tepym burakiem jak tych dwuch co sie cholera wie z kad urwali poprostu chorzy goscie.
RADOSKU

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna