Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Unia Janikowo

Postprzez rossoneri 2009-08-09, 7:31 am

django napisał(a):Konsekwencją wygraliśmy ten mecz. Brawo, że nie kombinowali, tylko grali swoje. Darian zauważył bardzo dobrą grę Balula - moim zdaniem jego najlepszy występ w barwach Zagłębia. Pewniak na środku obrony. Niestety słabo Hosić, niektóre błędy katastrofalne. Szatan po kontuzji przyzwoicie. Świetnie Łuczywek, takiej dynamiki i świeżości u tego piłkarza nie widziałem już dawno. No i Filipowicz, który zapieprzał przez 90 minut po całym boisku. Chciałbym jeszcze pochwalić Pierścionka, który pokazuje, że jeżeli tylko ma w kim wybierać, to potrafi fajnie zmieniać taktykę i ustawienia. Jest jeszcze jedna sprawa, której dawno w Zagłębiu nie widziałem - AMBICJA. Myślę że to wpływ starszyzny, bo ci sami piłkarze, którym w poprzednim sezonie nie zawsze się chciało, teraz dają z siebie wszystko. Oby tak dalej!

Jeszcze prośba do ADMINÓW: To jest zdaje się temat piłkarski. Czy nie można by postów dotyczących mody, ewentualnie internetowego bluzgania ludzi, którzy nie mają odwagi powiedzieć czegoś prosto w twarz, dawać do działu kibice, a najlepiej kierować ich na "prawomyślne" forum?

Filipowicz najslabszy w naszej druzynie,niestety
rossoneri

Postprzez majkL 2009-08-09, 8:40 am

To wszystko co sie dzieje na boisku, jak i na trybunach zaczyna nabierac właściwych kaształtów.Oby tak dalej

ZAGŁĘBIOWSKI STYL ŻYCIA
majkL

Postprzez davidian 2009-08-09, 8:53 am

Szkoda tylko ze Bodziony strzelil bramke o skandowano Mysliwy :zolta:
davidian

Postprzez uzielone 2009-08-09, 9:09 am

Niezły mecz w wykonaniu naszej drużyny, widać dobre przygotowanie kondycyjne i waleczność, której brakowało nam w poprzednim sezonie. Bardzo mocny punkt to bramkarz, brawa dla Bensza! Dobrze by było wygrać mecz w Pucharze Polski i dać szansę naszym kibicom obejrzeć na Ludowym jakąś dobrą ekipę bo tych za wiele w tej rundzie nie zobaczymy. Jeśli podtrzymamy dobrą passę to na meczu z hanysami z Radzionkowa może być komplecik jak na meczu z Tychami.
uzielone

Postprzez jackal29 2009-08-09, 9:15 am

mecz super
doping super
młyn super
ale lanserzy z gniazda won!!!
a na wyjazdach te okularki i koksy jakoś sie nie pokazyją
pedały....
to jest gniazo prowadzącego a nie miejsce dla pokazania ze sie na siłownie chodzi
krzywy , gruby gdzie jestescie?
jackal29

Postprzez Wiara_ZS 2009-08-09, 10:14 am

jackal29 a co ci przeszkadzają?Być taki cwany to podejśc do nich jak jestes odważny? ;-)
Dzieki im Doping się poprawia na ZAGŁĘBIU,motywują caly stadion,oby tak dalej ;-)
Wiara_ZS

Postprzez Pelson1984 2009-08-09, 10:30 am

RADOSKY i jacksal29 hamujcie chlopaczki troszeczke na interenecie kazdy moze byc bogiem ,powylewajcie troche potu na treningach a potem sami bedziecie sie lansowac na gnieździe ,a kolego jacksal29 trzeba bylo sie wybrac do turka, polic to bys wiedzial czy te okularki sie pokazuja czy nie .Waszym zadaniem jest stac i ich sluchaj i dopingowac z calych sil a jak sie nie podoba to jedz sobie na giekse a pewnie te okularki sie toba zainteresuja i wreszcie przestaniesz byc anonimowym krzykaczem :lol: 8)
Pelson1984

Postprzez yahaya 1906 2009-08-09, 10:36 am

Pelson1984 napisał(a):RADOSKY i jacksal29 hamujcie chlopaczki troszeczke na interenecie kazdy moze byc bogiem ,powylewajcie troche potu na treningach a potem sami bedziecie sie lansowac na gnieździe ,a kolego jacksal29 trzeba bylo sie wybrac do turka, polic to bys wiedzial czy te okularki sie pokazuja czy nie .Waszym zadaniem jest stac i ich sluchaj i dopingowac z calych sil a jak sie nie podoba to jedz sobie na giekse a pewnie te okularki sie toba zainteresuja i wreszcie przestaniesz byc anonimowym krzykaczem :lol: 8)

Ta dokładnie,jeszcze ich od pedalów wyzywa a ich nie zna,wczoraj zrobili dobrą robote,czuliście te ciarki ? 8)
yahaya 1906

Postprzez django 2009-08-09, 10:39 am

rossoneri napisał(a):Filipowicz najslabszy w naszej druzynie,niestety

eee, ale w którym meczu?
django

Postprzez RysioLubicz 2009-08-09, 10:43 am

Ludzie, wkońcu sie zaczyna robić doping taki jaki powinien być, a Wy tu kocopoły pier*olicie. Radosku i jacksal29 jak macie problemy do chłopaków i jakieś zastrzeżenia do nich to powiedzcie to im na meczu kierując się zasadą "nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic " . Jesteście zwykłymi lebrami siedzącymi przed kompem, a w tym czasie który wy spędzacie na czatach chłopaki spędzają na siłowni, ku chwale Zagłębia, bo to oni jezdzą na wyjazdy i walczą, a wy najdalej na wyjezdzie byliście na czacie 100 % Zagłębie.
RysioLubicz

Postprzez MrCricket 2009-08-09, 10:45 am

Pierwsza połowa bardzo brzydka, w drugiej lepiej i owocem tego była bramka. Taktyka Janikowa to zmasowana obrona i wykopy na napastnika stojącego tyłem do bramki. Na szczęście nasi stoperzy nie dali mu zbyt wiele pograć. Atmosfera fajna na stadionie. Po takich meczach, aż chce się wracać na Ludowy
MrCricket

Postprzez pAwLaS 2009-08-09, 10:51 am

Panowie, ale co to miało być z tymi kosami. Pojechałem z laską na mecz. w końcu udało mi się ją namówić. Mówiła mi że śpiewać nie będzie bo nie umie, a tu podchodzi jeden z nich i się gdrze że mamy śpiewać, i rozpierdala krzeseł;ko. Takim zachowaniem to można jedynie stracić ludzi przychodzących na stadion. Był tez koleś z małym dzieckiem, niestety po I połowie musieli wyjść, bo hasła jakie rzucali koksiki nie były zbyt kulturalne nawet do tego gościa i jego syna. Szkoda gadać. JAK TO JEST ŻE PANOWIE Z SIŁOWNI MOGĄ ROZPIERDALAĆ STADION?? JA TEGO NIE ROZUMIEM. TEN KOLEŚ TRZY KRZESEŁKA ROZJE****.
pAwLaS

Postprzez Pelson1984 2009-08-09, 10:55 am

pawlas masz trybune kryta szkoda Ci 5 zl wiecej .Nikt tego nie pochwala ale czesto w zyciu tak bywa ze jedynie drastycznymi srodkami mozna do czegos dojscia a stadion to nie kosciol zabierz dziewczyne do kina a na mecz wez z 5 kolegow co beda jechac z dopingiem
Pelson1984

Postprzez pAwLaS 2009-08-09, 11:02 am

w sumie masz racje. To że chcieli żeby śpiewać to nawet ok bo zazwyczaj jestem na młynie i dre ryja, i tez mnie wk***** jak Ci po bokach nie śpiewają, ale mogli to robić raczej bardziej kulturalnie, a nie groźbami. Jeżeli ten koleś z dzieckiem chciałby śpiewać to od tego jest "młyn" prawda ?? Ale to grożenie w sprawie śpiewania mogę przeboleć. NAJBARDZIEJ CHODZI MI O TO ROZJE**** KRZESEŁKA. TEGO NIE MOGĘ POJĄĆ. Jak jeden koleś raz kopnął w krzesełko i pękło to go zaje**** chcieli, a ten rozwalił trzy i jest dobrze ?? To jemu wolno wszystko?? TEGO NIE MOGĘ ZROZUMIEĆ

A ty RysioLubicz nie bądź taki do przodu. Każdy wie kto to i raczej osobiście nie ma zamiaru im tego mówić, bo lubi swoją twarz :D, a pisze to na forum żeby ktoś od nich coś z tym zrobił.
pAwLaS

Postprzez Blajpios 2009-08-09, 11:08 am

Pelson1984 napisał(a):pawlas masz trybune kryta szkoda Ci 5 zl wiecej .Nikt tego nie pochwala ale czesto w zyciu tak bywa ze jedynie drastycznymi srodkami mozna do czegos dojscia a stadion to nie kosciol zabierz dziewczyne do kina a na mecz wez z 5 kolegow co beda jechac z dopingiem

Czy naprawdę kibice Zagłębia chcą dogonić poziomem chociaż Ekstraklasę w Polsce? Bo za Europą lata świetlne, to już nie tylko Zagłębie, ale cała Polska jest, wiadomo, puchary pokazują. Absolutnie jest niedopuszczalne, by odmawiać prawa bycia kibicem czy na meczu komuś, bo lubi się w cywilizowany sposób zachowywać! (vide: "zabierz dziewczynę do kina", w domyśle - nie na mecz) I absolutnie nie dopuszczalne jest, by nie przejmować się wandalizmem, szkodzącym klubowi przecież, jak już ktoś sam z siebie nie chce być na ludzkim poziomie trochę większym niż chuligaństwo (vide: "no, niby niedobrze, że zniszczył 3 krzesełka, ale w gruncie rzeczy"...)
Żeby było jasne - nie znaczy to, że przeciwstawiam się w ogóle np. zorganizowaniu grupy, tego, że w określonych miejscach, grupach dopingu będzie się domagać porządku, trochę wojskowy klimat... Jak na przykład - młyn. I to, że w nim wszyscy chcą być "w tym samym stylu, bo tego wymaga ta formacja". Nie napisałem więc, że to jest niedopuszczalne. Napisałem tylko to, co wyżej. Ale na poważnie. Czyli np. - nawet tam promocja chuligaństwa jest nie do pomyślenia. Podobnie - jak potrzebna jest dobra organizacja, by było miejsce dla jednych i drugich, jeżeli zachowują się "w ramach ustawy" ;-) że się tak wyrażę.
Blajpios

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna