django napisał(a):Konsekwencją wygraliśmy ten mecz. Brawo, że nie kombinowali, tylko grali swoje. Darian zauważył bardzo dobrą grę Balula - moim zdaniem jego najlepszy występ w barwach Zagłębia. Pewniak na środku obrony. Niestety słabo Hosić, niektóre błędy katastrofalne. Szatan po kontuzji przyzwoicie. Świetnie Łuczywek, takiej dynamiki i świeżości u tego piłkarza nie widziałem już dawno. No i Filipowicz, który zapieprzał przez 90 minut po całym boisku. Chciałbym jeszcze pochwalić Pierścionka, który pokazuje, że jeżeli tylko ma w kim wybierać, to potrafi fajnie zmieniać taktykę i ustawienia. Jest jeszcze jedna sprawa, której dawno w Zagłębiu nie widziałem - AMBICJA. Myślę że to wpływ starszyzny, bo ci sami piłkarze, którym w poprzednim sezonie nie zawsze się chciało, teraz dają z siebie wszystko. Oby tak dalej!
Jeszcze prośba do ADMINÓW: To jest zdaje się temat piłkarski. Czy nie można by postów dotyczących mody, ewentualnie internetowego bluzgania ludzi, którzy nie mają odwagi powiedzieć czegoś prosto w twarz, dawać do działu kibice, a najlepiej kierować ich na "prawomyślne" forum?
Filipowicz najslabszy w naszej druzynie,niestety