Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
turku napisał(a):mariusz76 napisał(a):Jak współpracować, to tylko na szeroką skalę z krakowskimi klubami. Niewykluczone, że paru piłkarzy z Krakowa niebawem dołączy do Zagłębia.
Tylko ja się zastanawiam na jakiej zasadzie ci piłkarze z krakowa do nas dołączą. Jeśli to ma być tak w poprzednich latach to ja chyba podziękuję. Wypożyczonym zawodnikom pensję płaci Zagłębie a co z nich mamy? Nie przypominam sobie by Małecki był jakimś objawieniem u nas nie wspominając "bramkostrzelnego" Kmiecika.
Małecki jest teraz podstawowym zawodnikiem wisły ale pytam się co nam do tego. Ani na nim nie zarobiliśmy ani nam znacząco nie pomógł.
Za takie wypożyczenia to ja podziękuję.
greno37 napisał(a):W spotkaniu ze Ślęzą nie będzie mógł jeszcze zagrać Vladimir Bednar. Słowak ma w środę podpisać kontrakt, ale jest kontuzjowany. - Poza tym nikt nie gwarantuje mu miejsca w wyjściowym składzie. To dobry technicznie, uniwersalny piłkarz, mogący występować na kilku pozycjach, ale długo nie grał i tak naprawdę nie wiem w jakiej jest formie - przyznaje Pierścionek. To nie koniec transferów. Sosnowiczanie chcą wzmocnić linię ataku i prowadzą rozmowy z bośniackim napastnikiem Ensarem Arifoviciem.
Sportowefaktypl.
Łukasz Masłowski i Vladimir Bednar odchodzą z Widzewa. Obaj nie znaleźli uznania w oczach trenera Pawła Janasa i w związku z tym, mieli znikome szanse na występy w pierwszoligowej drużynie łódzkiego klubu. Pierwszy z nich będzie jesienią występował w innym klubie z pierwszej ligi - Wiśle Płock, co zresztą już wcześniej zapowiadaliśmy. Natomiast Bednar odchodzi do Zagłębia Sosnowiec, z którego trafił do Widzewa przed rokiem.
rossoneri napisał(a):turku napisał(a):mariusz76 napisał(a):Jak współpracować, to tylko na szeroką skalę z krakowskimi klubami. Niewykluczone, że paru piłkarzy z Krakowa niebawem dołączy do Zagłębia.
Tylko ja się zastanawiam na jakiej zasadzie ci piłkarze z krakowa do nas dołączą. Jeśli to ma być tak w poprzednich latach to ja chyba podziękuję. Wypożyczonym zawodnikom pensję płaci Zagłębie a co z nich mamy? Nie przypominam sobie by Małecki był jakimś objawieniem u nas nie wspominając "bramkostrzelnego" Kmiecika.
Małecki jest teraz podstawowym zawodnikiem wisły ale pytam się co nam do tego. Ani na nim nie zarobiliśmy ani nam znacząco nie pomógł.
Za takie wypożyczenia to ja podziękuję.
Malecki to byl nasz praktycznie najlepszy zawodnik w ekstraklasie ,takze nie rob sobie jaj i tylko mozemy pomarzyc o takim zawodniku ,a co do Kmiecika mysle ,ze taki napastnik dalby nam 1 lige
mayday77 napisał(a):No i przyjście Ensara jest w tym momencie jeszcze bliższe niż się zdawało.
Zawodnik z kartą na ręku to dla Szatana bardzo łakomy kąsek,nie trzeba płacić poprzedniemu klubowi,a tak w obecnych czasach postępuje prawie każdy klub.
Użytkownicy przeglądający ten dział: pyla