rossoneri napisał(a):pieniazki niby sa ,w sobote pierwszy mecz ,a napastnikow jak nie bylo tak nie ma:( co z tymi wzmocnieniami!!!! co beda czekac do 31 sierpnia!
Kocham te twoje teorie
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
rossoneri napisał(a):pieniazki niby sa ,w sobote pierwszy mecz ,a napastnikow jak nie bylo tak nie ma:( co z tymi wzmocnieniami!!!! co beda czekac do 31 sierpnia!
zimek napisał(a):torquemada napisał(a):jedno mnie smieszy jak wszyscy pisza ze Lachowski wrocil jaki to on nie jest, a kto go widzial jak ostatnio gral w klubie w meczu o pkt? a moze napiszecie ze chlop sie rozwijal grajac w 4 czy tam ktorej lidze? ludzie opamietajcie sie troche, Hosic tez jest niewiadoma, co z tego ze rok temu gral? co z tego ze 2 lata temu byl dobry? Pele tez byl dobry;] nauczcie sie odrozniac czas przeszly od terazniejszego. Nastepny Kozminski, ze co ze niby ograny? w 2 lidze Szkockiej? buahahahahah a no Szkocja to potega europejska, 3 kluby na krzyz w ktorych jest kasa a reszta to dno, nie wpsominajac juz o 2 lidze....Faktyczbnie wzmocnienia. Pamietajcie nazwiska, ani tym bardziej przeszlosc nie garaja... Zacznie sie sezon mozna bedzie cos napisac o tych co przyszli a nie jak co roku znowu rozdmuchac balon, narobic sobie nadziei....
ahhhh ta polska mentalnosc... dusze romantykow, wieczne nadzieje i swiat w rozowych okularach
no ale poprzeczke trzeba zawsze sobie wysoko stawiac....
co ty chlopie mowisz Zaglebie przeciez gra w drugiej lidze to co ty chcesz pilkarzy z ekstraklasy ja uwazam ze dobre posuniecie i wiem ze bedzie dobrze a swiat w rozowych okularach tak jest bo wiara nas fanatykow trzyma ten klub niewiem ile masz lat ale gdyby nie Wiara ktora przetrwala to bys nie mial gdzie teraz pieprzyc tych farmazonow pozd Zaglebie FOREWER

MIKRUS1 napisał(a):dlamnie lacha to sprzedawczyk i wyjebalbym go na zbity leb nie mamy dobrych napasnikow obrona jest ok powinnismy sciagnac 2 napasnikow i grac bardziej widowiskowo co zatym idzie przyciagnelo by wiecej kibicow na stadion
MIKRUS1 napisał(a):dlamnie lacha to sprzedawczyk i wyjebalbym go na zbity leb nie mamy dobrych napasnikow obrona jest ok powinnismy sciagnac 2 napasnikow i grac bardziej widowiskowo co zatym idzie przyciagnelo by wiecej kibicow na stadion
MIKRUS1 napisał(a):jak tak dalej pojdzie to nie wazne bedzie kto bedzie gral w zaglebiu tylko to ze krakusy zaoraja na boisko i bedzie to jakies klepisko gdzie beda mogli sobie pograc panowie z pod sklepu z piwkiem
django napisał(a):rossoneri napisał(a):pieniazki niby sa ,w sobote pierwszy mecz ,a napastnikow jak nie bylo tak nie ma:( co z tymi wzmocnieniami!!!! co beda czekac do 31 sierpnia!
dziejus napisał(a):Popieram rossoneri w temacie napastnikow.Sam juz nie bede pisal na ten temat bo jakis madrala kasuje moje posty.Cenzorowi zycze powodzenia i zaluje ze tak pozno sie urodzil
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników