Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez SO_1906 2009-07-30, 2:56 pm

rossoneri napisał(a):pieniazki niby sa ,w sobote pierwszy mecz ,a napastnikow jak nie bylo tak nie ma:( co z tymi wzmocnieniami!!!! co beda czekac do 31 sierpnia ?!

Kocham te twoje teorie :lol: :lol: :lol: Wczoraj pisałeś że mamy tragiczną murawę, a dzisiaj że nie mamy napastników :lol: :lol: :lol:
SO_1906

Postprzez dziejus 2009-07-30, 3:08 pm

Napastnikow to moze i mamy ale zdecydowanie brakuje SKUTECZNYCH (SKUTECZNEGO)napastnikow!!Jako pierwszy zaklepuje sobie prawo aby po 5 kolejkach moc napisac: A CO??NIE MOWILEM!!!!
dziejus

Postprzez torquemada 2009-07-30, 5:21 pm

zimek napisał(a):
torquemada napisał(a):jedno mnie smieszy jak wszyscy pisza ze Lachowski wrocil jaki to on nie jest, a kto go widzial jak ostatnio gral w klubie w meczu o pkt? a moze napiszecie ze chlop sie rozwijal grajac w 4 czy tam ktorej lidze? ludzie opamietajcie sie troche, Hosic tez jest niewiadoma, co z tego ze rok temu gral? co z tego ze 2 lata temu byl dobry? Pele tez byl dobry;] nauczcie sie odrozniac czas przeszly od terazniejszego. Nastepny Kozminski, ze co ze niby ograny? w 2 lidze Szkockiej? buahahahahah a no Szkocja to potega europejska, 3 kluby na krzyz w ktorych jest kasa a reszta to dno, nie wpsominajac juz o 2 lidze....Faktyczbnie wzmocnienia. Pamietajcie nazwiska, ani tym bardziej przeszlosc nie garaja... Zacznie sie sezon mozna bedzie cos napisac o tych co przyszli a nie jak co roku znowu rozdmuchac balon, narobic sobie nadziei....

ahhhh ta polska mentalnosc... dusze romantykow, wieczne nadzieje i swiat w rozowych okularach

no ale poprzeczke trzeba zawsze sobie wysoko stawiac....

co ty chlopie mowisz Zaglebie przeciez gra w drugiej lidze to co ty chcesz pilkarzy z ekstraklasy ja uwazam ze dobre posuniecie i wiem ze bedzie dobrze a swiat w rozowych okularach tak jest bo wiara nas fanatykow trzyma ten klub niewiem ile masz lat ale gdyby nie Wiara ktora przetrwala to bys nie mial gdzie teraz pieprzyc tych farmazonow pozd Zaglebie FOREWER :brawo:

faktycznie super posuniecia Lacha ktory gral kilka klas nizej, Kozi ktory gral w mega silnej Szkockiej lidze i chlop ktory rok nie gral;] fakt gramy w 3 lidze, ale jezeli maja byc wzmocnienia to moim zdaniem wzmocnienie to sciagniecie kogos kto gral wyzej a nie nizej, no chyba ze Ty masz takie rozumowanie.....to n/c . Lacha zawsze bedzie dla mnie sprzedawczykiem bo min. przez niego chodzilem na teatr wyrezyserowany przy zielonym stoliku a nie na mecze;]. Juz bym wolal zeby wzmocnienia byly takie jak robil Tochel bo przynajmniej duzo z tych zawodnikow bylo faktycznym wzmocnieniem i zawodnikami ktorzy sie wybili. A co do tego ile mam lat to wlasnie chyba wlasnie na tyle duzo zeby narzekac na klub ktory tak to sie odcinal od tych przez ktorych dostalismy kary( bo wiekszosc z Was juz pewnie o tym zapomniala) a teraz ich sciagaja
ps. poczytaj troche moich postow to bedziesz wiedzial ze na 99% jezdze dluzej na mecze niz Ty masz lat zycia ;]
torquemada

Postprzez MIKRUS1 2009-07-30, 5:36 pm

dlamnie lacha to sprzedawczyk i wyjebalbym go na zbity leb nie mamy dobrych napasnikow obrona jest ok powinnismy sciagnac 2 napasnikow i grac bardziej widowiskowo co zatym idzie przyciagnelo by wiecej kibicow na stadion
MIKRUS1

Postprzez MIKRUS1 2009-07-30, 5:42 pm

jak tak dalej pojdzie to nie wazne bedzie kto bedzie gral w zaglebiu tylko to ze krakusy zaoraja na boisko i bedzie to jakies klepisko gdzie beda mogli sobie pograc panowie z pod sklepu z piwkiem :czerwona:
MIKRUS1

Postprzez greno37 2009-07-30, 5:44 pm

Witam! Mam pytanie: czy ktoś wie coś o Bednarze? Czy to temat już zamknięty?
greno37

Postprzez mariusz76 2009-07-30, 5:55 pm

MIKRUS1 napisał(a):dlamnie lacha to sprzedawczyk i wyjebalbym go na zbity leb nie mamy dobrych napasnikow obrona jest ok powinnismy sciagnac 2 napasnikow i grac bardziej widowiskowo co zatym idzie przyciagnelo by wiecej kibicow na stadion

Zgadzam się z tobą NAPASTNIKA wciąż nie ma,a co do LACHY to ja nie wiem co wy w nim widzicie... że nosicie go na rękach.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Przemek26 2009-07-30, 6:51 pm

Czy ktos może wypierdolić MIKRUSA1 z tego forum
Ile k***a masz lat???
Przemek26

Postprzez Landryn 2009-07-30, 6:56 pm

MIKRUS1 napisał(a):dlamnie lacha to sprzedawczyk i wyjebalbym go na zbity leb nie mamy dobrych napasnikow obrona jest ok powinnismy sciagnac 2 napasnikow i grac bardziej widowiskowo co zatym idzie przyciagnelo by wiecej kibicow na stadion

MIKRUS1 napisał(a):jak tak dalej pojdzie to nie wazne bedzie kto bedzie gral w zaglebiu tylko to ze krakusy zaoraja na boisko i bedzie to jakies klepisko gdzie beda mogli sobie pograc panowie z pod sklepu z piwkiem :czerwona:

Edytuj swoje posty , cenzuruj posty i nie pisz głupot , od pisania jakiś bzdetów masz notatnik w starcie .
Otrzymujesz ostrzeżenie !
Landryn

Postprzez hanson 2009-07-30, 7:09 pm

Ja bym był za tym żeby Pitry i Folc zagrali u nas w ataku! a w środku pola Berensztajn:)
hanson

Postprzez Adamek182 2009-07-30, 9:21 pm

Za dużo ludzi na forum,i zawsze będzie komus coś nie pasowalo.Brakowało bramek strzelanych przez napastników i teraz mÓSki by chciały ściągnąć 4 gwiazdorów do ataku ale ile razy czytałem już tłumaczenia dla tych geŃJuszy(powtórze raz jeszcze)Napastnik bedzie strzelał-jak będzie dobrze rozgrywane w środku pola.Więc poczekajcie.Myśliwy dochodzi do zdrowia,Filipowicz? Dno? Bzdura-chłopak waleczny,biega.Aha,no i zauważcie-pierwszy mecz sezonu i bramke strzela napastnik? Czyli chyba ok?
Lache? Widze w pomocy,a nie w ataku(ale to gdzie ja kogoś widze to najwyżej w Manager 2009 moge wykożystać,hehe-i radze to samo reszcie a nie tu skład ustalac)
Bednar?-temat raczej wywołany przez samego zawodnika i nas(choć bardziej nas-ofkoz)
Adamek182

Postprzez rossoneri 2009-07-31, 9:49 am

django napisał(a):
rossoneri napisał(a):pieniazki niby sa ,w sobote pierwszy mecz ,a napastnikow jak nie bylo tak nie ma:( co z tymi wzmocnieniami!!!! co beda czekac do 31 sierpnia ?!

Zastanów się... Ilu dobrych napastników zostało bez kontraktów na kilka dni przed rozpoczęciem lig[/quo

no tak znalezc dobrego napastnika z karta na reku bedzie ciezko,ale przeciez sa wypozyczenia, a wielu dobrych bedzie siedzialo na lawce ,zawsze mozna sprobowac ,bo jak Mysliwy ma nie grac pol rundy ,to bedzie nie ciekawie
rossoneri

Postprzez dziejus 2009-07-31, 10:22 am

Popieram rossoneri w temacie napastnikow.Sam juz nie bede pisal na ten temat bo jakis madrala kasuje moje posty.Cenzorowi zycze powodzenia i zaluje ze tak pozno sie urodzil :-)
dziejus

Postprzez rossoneri 2009-07-31, 11:10 am

dziejus napisał(a):Popieram rossoneri w temacie napastnikow.Sam juz nie bede pisal na ten temat bo jakis madrala kasuje moje posty.Cenzorowi zycze powodzenia i zaluje ze tak pozno sie urodzil :-)

kasuje posty to cieniutko mnie zablokowali adres IP:))) przypuszczam nawet ,ktory z moderatorow zablysnal:) no coz niektorzy nie wiedza co to jest forum i w jakim kraju zyjemy, bo wedlug mnie jak mu sie nie podoba to co pisze to poprostu niech nie czyta, tym bardziej ,ze sam wypisuje bzdury, mysle ze bedzie wiedzial do kogo to:)))
rossoneri

Postprzez emdżej 2009-07-31, 1:10 pm

Skoro przypuszczasz który, to napisz do niego PW i wyjaśnij, a nie narzekaj na forum.
emdżej

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników