Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez roberto85 2009-07-12, 7:38 pm

davidina a masz jakies informacje na temat roztrzygniecia 3-4 pierwszych kolejek? ;>

turku: Rozmywasz temat za kolejne tego typu pogaduchy dla ciebie i innych będą ostrzeżenia
roberto85

Postprzez zimek 2009-07-12, 8:46 pm

Los masz racje zamiast pisac o czyms co nas interesuje to pisza o gosciu ktory byl w knajpie bezsensu jak juz pisalem wczesniej co to za roznica kto przyjdzie wazne zeby byl to transfer udany czy Piechna czy Moskal/ktory tylko byl podejrzany bo zadnego wyroku nie bylo/czy Sobczak maja grac i strzelac to jest najwazniejsze chyba o to w tym chodzi ale taki mamy narod pamietam jak Macka MIzie sprzedali wszyscy pierdolili ze zdrajca a ten chlopak poszedl do Ruchu bo klub kasy nie mial i to co dobre pryska a to pieprzenie sie ciagnie jak smrod po gaciach mamy jeden cel awans i to jest najwazniejsze a kto go wywalczy dla Zaglebia dla mnie nie ma znaczenie byle uczciwie pozd :brawo:
zimek

Postprzez Adamek182 2009-07-12, 9:04 pm

Siemka,zarząd funduje nam powroty wielkie do zagłębia i zapowiada jeszcze jakieś niespodzianki-jakie?Nie wiem.Bardzo mi się te powroty podobają......
Tak sie składa że dzisiaj w Sosnowcu spotkałem Dawida Skrzypka-może to jest niespodzianka od zarządu????
Zajebiście by było.......
Adamek182

Postprzez Adamek182 2009-07-12, 9:08 pm

Pewnie tylko odwiedziny,wolne czy coś...ale wyobraźnie rozbudził mocno.Wraca stare dobre zagłębie???Piękny sen.
Adamek182

Postprzez łoś 2009-07-12, 9:21 pm

Może w końcu z tych transferów wykluje się w miare mocna drużyna która zacznie grac w piłke a nie tylko ja kopac, i będziemy mieli upragniony awans :)
łoś

Postprzez maniek-75-75 2009-07-12, 11:42 pm

davidian napisał(a):A czy ja pisałem o braku szacunku do nich? Proszę Cię zmień argumenty bo ten z Ładami to mnie położył na łopatki i nie wiem co mam napisać :redface:

łada to był qrew,,nie deficytowy towar! a nasze grajki miały fikcyjne etaty na dole...i grali i to nieźle....a filozofia futbolu w/g mnie jest jedna - trzeba strzelić gola więcej i wygrać!!nie bronie tych co chlają ale wszystko jest dla ludzi...pozdrawiam
maniek-75-75

Postprzez Przemek26 2009-07-13, 5:04 am

Szatan pierdolił żę przez włoskie kontrakty poszła się jebać kasa. A co on k***a mysli że Praówa czy M przyjdą za kurczaka z frytkami?
Przemek26

Postprzez August 2009-07-13, 1:22 pm

Sławomirowi Pachowi znudziły się śródziemnomorskie klimaty. Po roku występów w greckim zespole AÓ Aías Salamínas postanowił wrócić do Polski i znów spróbować swoich sił w Zagłębiu Sosnowiec.

Choć wielu marzy, żeby wyjechać do Grecji, Pach zdecydował się na powrót i od kilku dni trenuje z ekipą Zagłębia Sosnowiec pod okiem trenera Piotra Pierścionka. - Do Polski wróciłem...dla deszczu - śmieje się Pach. - A tak na poważnie, to Grecja jest bardzo fajnym krajem wakacyjnym i bardzo polecam to miejsce na wypoczynek, ale żyć i pracować w Grecji jest bardzo ciężko. Do tego dochodzi bariera językowa, więc trzeba poważnie rozważyć taki wyjazd. W Grecji gra wielu Polaków, gdy przyjechałem do Salaminas bardzo pomagał mi Józef Wandzik, który wraz z Krzysztofem Warzychą przetarł szlak wszystkim Polakom i dzięki nim żyło się nam tam łatwiej. Postanowiłem jednak, że priorytetem będzie dla mnie powrót do kraju.

30-letni pomocnik, który już miał okazję występować w barwach sosnowieckiego klubu w sezonach 2006/2007 i 2007/2008. W swoim "debiucie" w sparingu przeciwko Sarmacji Będzin od razu popisał się dwiema bramkami. Widać było, że jego obecność w zespole jest bardzo przydatna i wraz z Konradem Koźmińskim, Tomaszem Łuczywkiem, Adrianem Pajączkowskim, a także Marcinem Lachowskim i Arkadiuszem Kłodą może stworzyć świetną grupę "trzymającą władzę" nie tylko w Zagłębiu, ale i całej II lidze. Piotrowi Pierścionkowi na pewno przydałby się taki pomocnik, który wraz z Lachowskim tworzyliby trzon pomocy, bo to właśnie w drugiej linii sosnowiczanie borykali się w ubiegłym sezonie z największymi problemami. Nie ma co ukrywać - z Tomaszem Szatanem i Michałem Skórskim w środku pola piłkarze naszego klubu nie mają czego szukać w grupie zachodniej.

- Te dwie bramki, które strzeliłem Sarmacji były dosyć szczęśliwe i nic nie znaczą - przekonuje pan Sławek. - Jeszcze nie jestem pewny gry w Zagłębiu i ciężko mi się ustosunkować co do mojej przyszłości w klubie. O to proszę pytać trenera Pierścionka - mówi tajemniczo Pach. - Dziękuję klubowi, że mogę z nimi trenować i jeśli zostanę tu na dłużej to na pewno moim priorytetem będzie jak najszybszy awans. Na razie mam jeszcze braki kondycyjne, ale zrobię wszystko, żeby je jak najszybciej nadrobić. W Sosnowcu powstaje ciekawy zespół i mam nadzieję, że trener na mnie postawi. Rozmawiamy w sprawie mojego kontraktu i jest już bliżej niż dalej do mojego powrotu do Zagłębia, ale to jeszcze nic pewnego.
http://www.sportowezaglebie.pl/pilka-no ... i,1,4,1123
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez pAwLaS 2009-07-13, 1:38 pm

Jest szansa na naprawdę dobry składzik. OBY TAK DALEJ
pAwLaS

Postprzez August 2009-07-13, 7:31 pm

Pojawił sie ktoś w poniedziałek z zapowiadanego tercetu napastników ?
August

Postprzez Sir 2009-07-13, 7:52 pm

August napisał(a):Pojawił sie ktoś w poniedziałek z zapowiadanego tercetu napastników ?

Na pewno zaden August II Mocny... :)
Sir

Postprzez August 2009-07-13, 8:08 pm

Sir napisał(a):Na pewno zaden August II Mocny...

Oby tylko nie był to August III Sas ;-) . W czyjej chorej głowie urodziła się pomysł z Piechna to nie wiem..
August

Postprzez Leżak 2009-07-13, 9:02 pm

Piechna w Zagłębiu na rok :!: informacja TVP Katowice
Leżak

Postprzez August 2009-07-13, 9:04 pm

Leżak napisał(a):Piechna w Zagłębiu na rok :!: informacja TVP Katowice

Też widziałem. Było nawet "interwiu" z nim i Pachem choć tak konkretnie nie zostało to powiedziane. A Moskal się w Sosnowcu nie pojawił. O Sobczaku cisza.
August

Postprzez Przemek26 2009-07-13, 9:25 pm

W sobote gromkie Parówa
Przemek26

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna