Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez zimek 2009-07-11, 11:25 am

dla mnie to moze przyjsc Heniek z pod sklepu wazne zeby strzelal bramki bo to napastnik musi robic najlepiej i niewazne czy blyszczy czy nie ma zapewniac zwyciestwo i tak mysle :brawo:
zimek

Postprzez emdżej 2009-07-11, 12:32 pm

http://www.sosnowiec.info.pl/sport/pilk ... ,1,4,14881

Sławomir Pach rozegrał dzisiaj w barwach Zagłębia całe 90 minut w meczu przeciwko Sarmacji Będzin i strzelił dwie bramki dla sosnowieckiego zespołu. – Gole cieszą, jednak zagrałem bardzo średnio. Stać mnie na więcej. – mówił po meczu pomocnik.

- Sławek trenuje od pewnego czasu razem z nami. Po tym, co dzisiaj zobaczyłem wiem, że Sławek może grać lepiej. Musi nadrobić braki, ponieważ nie przygotowywał się z nami od początku. Nie ukrywam, że szukaliśmy ofensywnego pomocnika i może coś z tego wyjdzie. – tłumaczył trener Piotr Pierścionek.

Pomocnik wierzy, że uda mu się dojść do porozumienia z Zagłębiem.

– Czekam na wyjaśnienie kilku spraw związanych z moją osobą. Chcę grać jeszcze przez pewien okres na dobrym poziomie i liczę na to, że będę mógł pomóc chłopakom w awansie. Wszystko zależy od tego, czy klub mnie zechce. Pewne rozmowy się toczą. Musimy poczekać na ich rezultaty. – zdradził piłkarz.

Sławomir Pach reprezentował już Zagłębie Sosnowiec w latach 2006-2008. Ostatnio był zawodnikiem greckiego AÓ Aías Salamínas.

Lato powrotów do Zagłębia? Muszę przyznać, że brzmi to ciekawie. Nie wiadomo w jakiej formie jest Sławek, ale chyba nie jest źle skoro strzelił dzisiaj dwa gole. Na pewno jego doświadczenie w środku pola by się przydało. Być może znów z trybun niosłoby się gromkie "Pach! Pach! Pach!"
emdżej

Postprzez Adamek182 2009-07-11, 1:00 pm

Nie wiem jak wy,ale mi się pomysł podoba.Hosic\Lacha\Pach\Kłoda\Myśliwy\Bensz?\Pająk\Pietrzak
Jestem za.
Coś z tego bedzie.Chociaz przed ostatnim sezonem ślepo wierzyłem w awans.
:brawo:
Adamek182

Postprzez kibic90 2009-07-11, 1:07 pm

SPRZEDAĆ TO TRZEBA SZTANA jak on odejdzie to moze wrócimy tam gdzie nasze miejsce jest czyli EXTRA!
kibic90

Postprzez Smazu 2009-07-11, 1:38 pm

Jednak nasz szefunio coś robi trzeba przyznać... Sobczak,Lacha,Pach,Hosić,Bensz?Z takim składem awans staje się realny ;-) Choć warto poczekać do zamknięcia okna transferowego...
Czyli prawdopodobnie będzie na ataku Myśliwy,Koźmiński,chyba Sobczak i ewentualny Lacha więc czy Moskal i Piechna są nam potrzebni?.. Jeśli za friko to mogą być 8)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez Blajpios 2009-07-11, 2:09 pm

Smazu napisał(a):Jednak nasz szefunio coś robi trzeba przyznać... Sobczak,Lacha,Pach,Hosić,Bensz?Z takim składem awans staje się realny ;-) Choć warto poczekać do zamknięcia okna transferowego...
Czyli prawdopodobnie będzie na ataku Myśliwy,Koźmiński,chyba Sobczak i ewentualny Lacha więc czy Moskal i Piechna są nam potrzebni?.. Jeśli za friko to mogą być 8)

"Jeśli za friko..." - to znaczy, że grają w "czynie społecznym", "bezgotówkowo i bezświadczeniowo"? To chyba rzeczywiście. Choć Moskal, to może i jakieś pieniądze mógłby zarabiać, niemniej zważywszy wizytę wrocławską, to jednak dzięki. Jeden eksperyment z Lachowskim wystarczy, on miał jakieś podstawy, by liczyć na "drugą szansę". Natomiast Moskal - to dlaczego? A w dodatku, choć gdzie indziej grają i "zwiedzacze Wrocławia", to jednak Zagłębiu prasa pewnie by nie przepuściła i od razu nagłośnione by było, gdzie jest "zbiórka tych, co Wrocław zwiedzili". A Piechna - to już w ogóle szkoda chyba mówić.
Ja jednak ufam, że ten "kiepski od kurczaków, co to nic się transferami nie zajmuje i na żadnym biznesie się nie zna", wie co robi: to była taka "informacja negocjacyjna" dla Sobczaka. Choć, mam wrażenie, w zeszłym roku, to z rozpaczy, jak się nie udało z kimś tam, kogo chciałm konkurencyjnym piłkarzem postraszyć - w końcu sięgał po owe straszaki i zatrudniał je, ze skutkiem, jak wiemy, jeszcze rozpaczliwszym. Mam jednak nadzieję, że tę zeszłoroczną nauczkę K. Szatan już zrozumiał i nawet jeżeli z Sobczakiem by nie wyszło, to już tych straszaków nie zatrudni.
Blajpios

Postprzez Darek Pawel 2009-07-11, 2:27 pm

Pach,Pach,Pach dla mnie solidny zawodnik dobrze że stara sie pokazać ,myśle że pamięta ZAGŁEBIE JEST TYLKO JEDNO TYLKO!!!!!! NASZE ZAGŁĘBIOWSKIE!
Darek Pawel

Postprzez Leżak 2009-07-11, 2:53 pm

myśle ze przy takich ruchach kadrtowych możemy walczyc spokojnie o awans do 1 ligi, bardzo jestem ciekawy kto będzie tym zapowiadanym napastnikiem dobrze że przyszło kilku doswiadczonych zawodników bo to jak grała drużyna złożona w wieszkości z młodzieży widzieliśmy w zeszłym sezonie.
Leżak

Postprzez peterrabit3 2009-07-11, 2:54 pm

A ja Wam mowie ze Pach gdy bedzie mial propozycje z innego 2 ligowego klubu to z niej skorzysta...Cos sie nie jasno wypowiada....Nikt go nie chce wiec trenuje z Zaglebiem...Czy ktos moze przypomniec gdzie tego lata byl na testach?
peterrabit3

Postprzez emdżej 2009-07-11, 3:17 pm

peterrabit3 napisał(a):Czy ktos moze przypomniec gdzie tego lata byl na testach?

W MKS-ie Kluczbork
emdżej

Postprzez Tomcjo 2009-07-11, 3:52 pm

Pach,Piechna,Sobczak. Trzech napadziorow ktorzy wespol nie strzela 10 goli. Czy Ferdek Szatan ma nas za idiotow czy moze sam jest.
Tomcjo

Postprzez Tomcjo 2009-07-11, 3:54 pm

Oczywiscie Moskal nie Pach.

turku: Edytuj swoje posty
Tomcjo

Postprzez henry95 2009-07-11, 4:18 pm

A może Michal Skvarka z MSK Żylina. On ma 17 lat i jest wysoki, ale wątpie, żeby taki klub jak Żilina sprzedał nam swojego zawodnika, a na dodatek takiego młodego, ale czemu nie, warto spróbować.

A z bliższych rejonów to Łukasz Sekulski z Wisły Płock. Ma 19 lat, 190 cm wzrostu i waży 78 kg.

:brawo:
henry95

Postprzez yahaya 1906 2009-07-11, 4:19 pm

Darek Pawel napisał(a):Pach,Pach,Pach dla mnie solidny zawodnik dobrze że stara sie pokazać ,myśle że pamięta ZAGŁEBIE JEST TYLKO JEDNO TYLKO!!!!!! NASZE ZAGŁĘBIOWSKIE!

Mam nadzieje że chciałeś napisać Sosnowieckie albo Dąbrowskie,mimo wszystko śmiesznie wyszło... :)
yahaya 1906

Postprzez Smazu 2009-07-11, 4:32 pm

Po wywiadzie z Pachem odnosze wrażenie , że ten piłkarz juz jest naszym zawodnikiem :-)
"Miejmy nadzieje , ze ten sezon pokaze w ktorym miejscu jestesmy" "To jeszcze nie ten zespół , ale to jeszcze przyszłość" "będziemy się starali, i jedyny cel to awans do tej I ligi".
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna