Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Sławomir Pach rozegrał dzisiaj w barwach Zagłębia całe 90 minut w meczu przeciwko Sarmacji Będzin i strzelił dwie bramki dla sosnowieckiego zespołu. – Gole cieszą, jednak zagrałem bardzo średnio. Stać mnie na więcej. – mówił po meczu pomocnik.
- Sławek trenuje od pewnego czasu razem z nami. Po tym, co dzisiaj zobaczyłem wiem, że Sławek może grać lepiej. Musi nadrobić braki, ponieważ nie przygotowywał się z nami od początku. Nie ukrywam, że szukaliśmy ofensywnego pomocnika i może coś z tego wyjdzie. – tłumaczył trener Piotr Pierścionek.
Pomocnik wierzy, że uda mu się dojść do porozumienia z Zagłębiem.
– Czekam na wyjaśnienie kilku spraw związanych z moją osobą. Chcę grać jeszcze przez pewien okres na dobrym poziomie i liczę na to, że będę mógł pomóc chłopakom w awansie. Wszystko zależy od tego, czy klub mnie zechce. Pewne rozmowy się toczą. Musimy poczekać na ich rezultaty. – zdradził piłkarz.
Sławomir Pach reprezentował już Zagłębie Sosnowiec w latach 2006-2008. Ostatnio był zawodnikiem greckiego AÓ Aías Salamínas.

Smazu napisał(a):Jednak nasz szefunio coś robi trzeba przyznać... Sobczak,Lacha,Pach,Hosić,Bensz?Z takim składem awans staje się realnyChoć warto poczekać do zamknięcia okna transferowego...
Czyli prawdopodobnie będzie na ataku Myśliwy,Koźmiński,chyba Sobczak i ewentualny Lacha więc czy Moskal i Piechna są nam potrzebni?.. Jeśli za friko to mogą być
peterrabit3 napisał(a):Czy ktos moze przypomniec gdzie tego lata byl na testach?

Darek Pawel napisał(a):Pach,Pach,Pach dla mnie solidny zawodnik dobrze że stara sie pokazać ,myśle że pamięta ZAGŁEBIE JEST TYLKO JEDNO TYLKO!!!!!! NASZE ZAGŁĘBIOWSKIE!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników