Mecze Wisły na Ludowym

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Mecze Wisły na Ludowym

Postprzez Blajpios 2009-07-06, 11:23 am

RysioLubicz napisał(a):
7Pavel7 napisał(a):a ja się tam cieszę że Wisła będzie grała ,ja jestem kibicem Polski i wszystkich drużyn reprezentujących Nasz kraj w Europie ,dlatego będę ściskał tak samo kciuki za Wisłę ,Legię ,Lecha i Polonię i mam w dupie wasze prymitywne zakompleksienia w stosunku do Wisły I Lecha. Będę przychodził na Ludowy i z całego serca dopingował Białą Gwiazdę gdyż w tym momencie reprezentuje ona nie tylko Kraków ale całą Polskę więc i Zagłębie Dąbrowskie .

A ja mam w dupie takiego fana jak Ty, dla którego liczy się tylko poziom sportowy jaki prezentuje dana drużyna, nie ważne są barwy ,tradycja przywiązanie do regionu i utożsamianie się z nim poprzez swoją drużynę. Goń się koleżko i oby Ci ta Wisła wyszła jak najostrzej.I naprawdę w dupie mam takich fanów jak Ty, bo za kibica Ciebie nie uważam, skoro nie potrafisz pojąć tak trywialnych spraw. I Co z tego że reprezentują Polskę? Mój kraj reprezentuję reprezentacja i to z nią mogę się utożsamiać a nie zlepek grajków z całej Europy i Świata.

Hahaha! świetne! A co to Kolega taki ważny, że myśli, iż całe Forum zainteresowane jest, co to Kolega w zadku na lewej półce ma a co na prawej? Aż dwa razy się z tym swoim tyłkiem w jednym wpisie Kolega obnosi! To ja powinien bym teraz 3 razy swoją zaprezentować - bo jak pierwszy niepotrzebnie swoim się pochwalił, to drugi już dwa razy, moja kolej na trzy razy?
A mnie bardzo zasmuca, że mienią się kibicami Zagłębia ludzie, co myślenie chamstwem zastępują. Przepraszam, że to delikatnie wyraziłem - pewnie niejeden Kolega nie zrozumie. Zapewne tak, jak trudno zrozumieć, że Wisła K, Polonia W. Lech P. są reprezentantami Polski. Ale jest rzecz pocieszająca. Przyznał się Kolega, że w żaden sposób nie będzie Legii kibicował jako reprezentującej Polskę! Gratuluję! Klub, którego częścią tradycji jest bycie sportową emanacją Wojska Polskiego - nie reprezentuje Polski. Mistrz Polski - nie reprezentuje Polski itd. Cacy myślonko!
Blajpios

Postprzez -_- 2009-07-06, 11:58 am

W piątek 10 lipca Wisła Kraków rozegra sparingowe spotkanie z Zagłębiem Sosnowiec na Stadionie Ludowym.

W związku z pojawiającymi się pytaniami informujemy, że mecz odbędzie się bez udziału kibiców.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

Haha czyzby bali siÄ™ antydopingu?:D
-_-

Postprzez jaca661966 2009-07-06, 12:07 pm

-_- napisał(a):
W piątek 10 lipca Wisła Kraków rozegra sparingowe spotkanie z Zagłębiem Sosnowiec na Stadionie Ludowym.

W związku z pojawiającymi się pytaniami informujemy, że mecz odbędzie się bez udziału kibiców.

Biuro Prasowe Wisły Kraków SA

Haha czyzby bali siÄ™ antydopingu?:D

Może chodzi im o kibiców Wisły,bo nie sądze ,żeby mieli na myśli " naszych".Chyba to nie Wisła jest organizatorem sparingu.
jaca661966

Postprzez spitfire 2009-07-06, 12:14 pm

jaca661966 napisał(a):Może chodzi im o kibiców Wisły,bo nie sądze ,żeby mieli na myśli " naszych".Chyba to nie Wisła jest organizatorem sparingu.

Żadni kibice nie będą wpuszczeni.
spitfire

Postprzez jaca661966 2009-07-06, 12:47 pm

spitfire napisał(a):
jaca661966 napisał(a):Może chodzi im o kibiców Wisły,bo nie sądze ,żeby mieli na myśli " naszych".Chyba to nie Wisła jest organizatorem sparingu.

Żadni kibice nie będą wpuszczeni.

Czy możesz mnie oświecić,skąd masz takie info ?
jaca661966

Postprzez August 2009-07-06, 1:28 pm

jaca661966 napisał(a):Czy możesz mnie oświecić,skąd masz takie info

Możesz już przeczytać na stronie głównej 100%. No i myślę że należy "pogratulować" Policji pozbawienia dużej liczby zwykłych kibiców z Sosnowca i okolic obejrzenia fajnego sparingu. Wszak mecz i tak trzeba będzie zabezpieczyć, zatem wszelkie działanie w tym zakresie jest niezrozumiałe.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Landryn 2009-07-06, 1:36 pm

Tak jak ktoś mądrze napisał na stronie , gdzie w tym logika .
August- policja i tak musi zabezpieczyć , więc czemu nie mogą wpuścić naszych kibiców ?
Co , będą bić piłkarzy ?.
Landryn

Postprzez jaca661966 2009-07-06, 1:51 pm

Chyba dwa lata temu był sparing z Katowicami ( większy wróg niż Wisła) i nie przypominam sobie policji ,a nawet ochrony.Z Ruchem kilka lat temu na treningowym to samo,więc nie bardzo rozumię o co teraz chodzi ?
jaca661966

Postprzez kowalienko1 2009-07-06, 1:54 pm

wszyscy na ludowy!!!!!!!!!to sa jaja co oni wyprawiaja.
kowalienko1

Postprzez hellboyek 2009-07-06, 1:58 pm

http://www.gazetasosnowiec.pl/gazetasos ... osci_.html

Mecz Wisły z Zagłębiem bez publiczności!

Zaplanowany na piątek sparing Zagłębia Sosnowiec z Wisłą Kraków, zostanie rozegrany bez udziału publiczności! Taką decyzję podjęła w poniedziałek sosnowiecka policja. Spotkanie ma rozpocząć się o godzinie 20.

Od razu nasuwają się pytania. Czemu zezwolono na udział publiczności w meczu sparingowym między Zagłębiem, a Górnikiem Zabrze na stadionie w Klimontowie? Tamtejszy "obiekt" nie spełnia w zasadzie żadnych wymogów, a kibice mieli nawet bezpośredni kontakt z piłkarzami Górnika. Fani obu zespołów, co wiadomo nie od dziś, nie bardzo za sobą przepadają, a jednak problemów żadnych nie było.

Mecz z Wisłą Kraków miał być w pewnym sensie widowiskiem przeznaczonym specjalnie dla kibiców, rozgrywanym przy sztucznym oświetleniu. Na co dzień nie jest ono używane nawet przy okazji spotkań ligowych, a tym razem będzie świeciło tylko dla piłkarzy i do tego w meczu towarzyskim.
hellboyek

Postprzez Blajpios 2009-07-06, 2:06 pm

oczywiście - tylko "prawdziwi kibice Zagłębia", co to piszą "wyp...ć", "ch... w d..ę", wyzywają od nożowników, pojawienie się Krakusów uważają za hańbę, podpuszczają do wojny, walki, wygonienia - nie, oni nie są tego przyczyną? Tylko - głupia policja, która uznała, że jest niebezpieczeństwo, ona jest winna? Ludzie, miejcie trochę honoru, by zauważyć, że sami nakręcaliście na tę decyzję. I pomyślcie może jednak - przed rozpoczęciem rundy, jakie są skutki Waszych napinek i "świętych oburzeń". Co oczywiście różne rzeczy może znaczyć. Jeżeli bowiem - znaczyć miałoby to, co gdzieś tu się nieraz wyłaniało, że po prostu - kibice nie będą potrafić się powstrzymać od wrogości, tylko należy się liczyć z prowokacjami, uleganiem prowokacjom, wszczynanymi bójkami, niszczeniem własności materialnej - to rzeczywiście jest pytanie, czy dopuścić do tych meczy. Tylko - zróbcie coś wtedy, by ci "zawadiacy" zaprzestali krzyczeć, że niby "kochają Zagłębie i to oni są Zagłębie": bo to absurd z chwilą, gdy robią wszystko, by Zagłębiu utrudnić grę, wykańczają psychicznie zawodników własnych, dyskredytują jakiekolwiek działania zarządu, zniechęcają sponsorów do zaangażowania się, w końcu robią wszystko, by pomniejszyć budżet klubu nawet za wynajem stadionu.
Ostatnio edytowano 2009-07-06, 2:13 pm przez Blajpios, łącznie edytowano 1 raz
Blajpios

Postprzez pawelpkibicpogoń 2009-07-06, 2:07 pm

Cytat ze 100 % :
" jednak przed południem sosnowiecka policja, w trosce o bezpieczeństwo obywateli, nie wyraziła zgody na rozegranie sparingu z udziałem publiczności."

To co my ku***a małpy jesteśmy czy co ?
A poza tym czy te bezmózgie pały myślą, że będziemy się lać między sobą czy jak ?
pawelpkibicpogoń

Postprzez spitfire 2009-07-06, 2:16 pm

Blajpios napisał(a):oczywiście - tylko "prawdziwi kibice Zagłębia", co to piszą "wyp...ć", "ch... w d..ę", wyzywają od nożowników, pojawienie się Krakusów uważają za hańbę, podpuszczają do wojny, walki, wygonienia - nie, oni nie są tego przyczyną? Tylko - głupia policja, która uznała, że jest niebezpieczeństwo, ona jest winna? Ludzie, miejcie trochę honoru, by zauważyć, że sami nakręcaliście na tę decyzję. I pomyślcie może jednak - przed rozpoczęciem rundy, jakie są skutki Waszych napinek i "świętych oburzeń".

Zgadzam się, największym debilizmem było wykrzykiwanie przez naszych kibiców na jednym z meczów "Nie chcemy Wisły, Szatan nie chcemy Wisły" (czy coś takiego) oczywiście nakręcani przez "najmądrzejszego" krzywego czy innego debila.

edit (Lucas): krotki odpoczynek od forum.
spitfire

Postprzez pawelpkibicpogoń 2009-07-06, 2:25 pm

hellboyek napisał(a):Mecz Wisły z Zagłębiem bez publiczności!

Zaplanowany na piątek sparing Zagłębia Sosnowiec z Wisłą Kraków, zostanie rozegrany bez udziału publiczności! Taką decyzję podjęła w poniedziałek sosnowiecka policja.

Z tego co wiem to taką decyzje podejmują władze miasta po opinii policji a nie sama policja. Chyba że się mylę ?
W takim razie pytanie : czy to już decyzja władz miasta czy tylko opinia policji ?
pawelpkibicpogoń

Postprzez -_- 2009-07-06, 3:43 pm

BarraBravas_1906, obejrzysz, a może nie ;D

Przyjdzmy wszyscy pod stadion zobaczymy co będzie;) ,a może nawet policji nie bedzie:D
-_-

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: kanciak