RysioLubicz napisał(a):7Pavel7 napisał(a):a ja się tam cieszę że Wisła będzie grała ,ja jestem kibicem Polski i wszystkich drużyn reprezentujących Nasz kraj w Europie ,dlatego będę ściskał tak samo kciuki za Wisłę ,Legię ,Lecha i Polonię i mam w dupie wasze prymitywne zakompleksienia w stosunku do Wisły I Lecha. Będę przychodził na Ludowy i z całego serca dopingował Białą Gwiazdę gdyż w tym momencie reprezentuje ona nie tylko Kraków ale całą Polskę więc i Zagłębie Dąbrowskie .
A ja mam w dupie takiego fana jak Ty, dla którego liczy się tylko poziom sportowy jaki prezentuje dana drużyna, nie ważne są barwy ,tradycja przywiązanie do regionu i utożsamianie się z nim poprzez swoją drużynę. Goń się koleżko i oby Ci ta Wisła wyszła jak najostrzej.I naprawdę w dupie mam takich fanów jak Ty, bo za kibica Ciebie nie uważam, skoro nie potrafisz pojąć tak trywialnych spraw. I Co z tego że reprezentują Polskę? Mój kraj reprezentuję reprezentacja i to z nią mogę się utożsamiać a nie zlepek grajków z całej Europy i Świata.
Hahaha! świetne! A co to Kolega taki ważny, że myśli, iż całe Forum zainteresowane jest, co to Kolega w zadku na lewej półce ma a co na prawej? Aż dwa razy się z tym swoim tyłkiem w jednym wpisie Kolega obnosi! To ja powinien bym teraz 3 razy swoją zaprezentować - bo jak pierwszy niepotrzebnie swoim się pochwalił, to drugi już dwa razy, moja kolej na trzy razy?
A mnie bardzo zasmuca, że mienią się kibicami Zagłębia ludzie, co myślenie chamstwem zastępują. Przepraszam, że to delikatnie wyraziłem - pewnie niejeden Kolega nie zrozumie. Zapewne tak, jak trudno zrozumieć, że Wisła K, Polonia W. Lech P. są reprezentantami Polski. Ale jest rzecz pocieszająca. Przyznał się Kolega, że w żaden sposób nie będzie Legii kibicował jako reprezentującej Polskę! Gratuluję! Klub, którego częścią tradycji jest bycie sportową emanacją Wojska Polskiego - nie reprezentuje Polski. Mistrz Polski - nie reprezentuje Polski itd. Cacy myślonko!