Kogo kupic,a kogo sprzedac

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Kogo kupic,a kogo sprzedac

Postprzez August 2009-07-04, 4:52 pm

mariusz76 napisał(a): Nie ja o nich decyduję, jednak niewykluczone, że będziemy grali młodymi zawodnikami, a wtedy będziemy musieli zweryfikować nasze cele.

Jeśli celem ma być wegetacja przez kolejny sezon to niech Szatan likwiduje ten klub w pizdu. Ktoś się znajdzie żeby rozpocząć od nowa. Jakoś inni mogli się szybko pozbierać i awansować (Pogoń, KSZO iinni) tylko u nas jakoś nie. To jest Zagłębie Sosnowiec a nie KS Mysiecipki.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez mariusz76 2009-07-04, 6:00 pm

Masz rację i teraz sam nie wiem co by było leprze, bo podejrzewam taki sam sezon jak druga połowa ubiegłego sezonu. To będzie katastrofa... a więc po co nam ktoś taki który tylko zadłuży klub tak że już z takiego gówna nie wyjdziemy i będzie w tedy jeszcze gorzej. Trudno nam kibicom to ogarnąć.
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez peterrabit3 2009-07-04, 7:37 pm

August napisał(a):
mariusz76 napisał(a): Nie ja o nich decyduję, jednak niewykluczone, że będziemy grali młodymi zawodnikami, a wtedy będziemy musieli zweryfikować nasze cele.

Jeśli celem ma być wegetacja przez kolejny sezon to niech Szatan likwiduje ten klub w pizdu. Ktoś się znajdzie żeby rozpocząć od nowa. Jakoś inni mogli się szybko pozbierać i awansować (Pogoń, KSZO iinni) tylko u nas jakoś nie. To jest Zagłębie Sosnowiec a nie KS Mysiecipki.

Dokladnie tak!!!!!!!!
Juz wiele razy o tym pisalem
Zaglebie to MY a nie Szatan
Przestancie kompromitowac Nasz KLUB
peterrabit3

Postprzez zimek 2009-07-04, 8:17 pm

poczekajmy do tego poniedzialku i zobaczymy nad czym tak myslal zarzad przez tyle czasu tylko zeby nas z butow nie wyrwalo :!: ?
zimek

Postprzez August 2009-07-04, 8:32 pm

zimek napisał(a):tylko zeby nas z butow nie wyrwalo

O niczym innym nie marzę.
August

Postprzez baner666 2009-07-05, 3:21 am

w składzie przydał by sie lacha i koźminski gdyż mają doświadczenie i mogli by motywowac swoją grą i postawą modych zawodników, którzy potrzebują worów do nasladowania>>
baner666

Postprzez August 2009-07-05, 7:46 am

baner666 napisał(a):w składzie przydał by sie lacha

Czy ja o czymś nie wiem ? Czyżby zdążono już rozwiązać kontrakt z Lachą :lol: ?
August

Postprzez maly__kibic 2009-07-05, 8:35 am

może chodziło mu o to, że gdyby grali razem to pokazaliby młodym
jak należy obchodzić się z piłką i przeciwnikami, a nie o to, że nie
ma jeszcze kontraktu z Lachą..

może po prostu źle to ujął w słowa, bo nie sądzę, żeby pominął tyle
informacji o tym, że już jest w naszym składzie od 1 lipca.
maly__kibic

Postprzez Tadeusz Wisniewski 2009-07-05, 10:17 am

Słuchajcie a wiemy co z Arkiem Kłoda - moze znowu chce odejsc i blokuje cala sytuacje bo
Pan włsciciel liczy na gotówke - przeciez tak było w ubiegłym sezonie Kłoda do Lubina a
Bolek do Krakowa i wyszła kaszana. Mysle sobie ze Pan Szatan postępuje identycznie i w tym
roku. Nasuwa sie pytanie czy to nie blokuje przygotowan druzyny i czy nie będziemy słyszec
zmuszeni wysłuchiwac wersji No 2 O SKURCZACH.
Przypomina mi sie sytuacja Pogoni Szczecin - przeciez kiedy rozpoczął prace trener Mandrysz
Pogon nic tylko piełasie w w góre tabeli az sie zatrzymała na AWANSIE.
Przyszedł Lachowski - mamy na zupelnie dobrym poziomie linie pomocy. Linia obrony nie jest zła
tylko trzeb ją dobrze zestawic i zgrac - stawiam pytanie Czy BOLEK nie moze grac defenzywnego
pomocnika ?
To co nam potrzeba to dobrych dwóch napastników . Nie jestem trenerem ale mysle ze Smolec
powinien zostac. Ten chłopak tak naprawde nie dostal szansy gry i wziecia odpowiedzialnosci za
mecz.
Zobaczymy co to bedzie z tym zmieszaniem - oby była to powtórka z roku ubiegłego bo pamietajmy
ze pierwszą runde (jesien) gralismy mocnym składem zdobylismy nie zła ilość punktow minus 4
Włsciciel rozgonił ten skład - AWANS POSZEDŁ SIE GOLIC - zobaczymy co Pan Szatan z Panem
Pierscionkiem zrobia w tym sezonie.
Na chwile obecną nie mam opinii ani negatywnej ani pozytywnej. Jest smutno jak nic sie nie dzieje
w Klubie ktory cos dla Sympatyków Znaczy, dla własciciela widocznie NIE.
Nie trace nadziei - ona odchodzi ostatnia.
Pozdrawiam Tadeusz
Tadeusz Wisniewski

Postprzez jarek263 2009-07-05, 10:45 am

Też uważam, że na papierze nasza 1 jedenastka może prezentować się bardzo dobrze!!!. Podstawowy szkielet wygladający mniej wiecej tak Bensz(Budka), Łuczywek, Marek, Białek, Pajączkowski, Kłoda, Pietrzak, Lachowski (i jeszcze jakiś 4 zawodnik do pomocy), Koźmiński, Myśliwy(Korepta)... w obowodzie zostałby jeszcze Filipowicz, albo na pomoc albo jako napastnik... wydaje mi się, że teraz wszytko w rękach trenera i działaczy, jeżeli zarząd pozwoli wkońcu Pierścionkowi na poważna prace, chodzi mi o to , że ten bedzie wiedział kogo ma do dyspozycji, będzie mógł spokojnie przygotowywać daną ekipę do walki o awans, jeżeli tylko sprawdzi się współpraca z trenerem od przygotowania fizycznego a licze, że tak będzie wyniki w następnej rundzie nie muszą być tak katastrofaklne jak ostatnio. Ważne będzie jak chłopaki zostaną przygotowani do rundy, bo potencjał wydaje mi się, że jest i to całkiem spory!!!. Obym się nie mylil. Już nie moge się doczekać pierwszego meczu !!!!.
jarek263

Postprzez davidov83 2009-07-05, 10:50 am

a JAKI JEST TEMAT HOSICIA??
davidov83

Postprzez PawełK 2009-07-05, 11:03 am

Do drużyny dołączył Paweł Ryngier więc z przygotowaniem powinno być o niebo lepiej niż wyglądało to w poprzedniej rundzie...
PawełK
pyszałek

Postprzez emdżej 2009-07-05, 11:19 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):stawiam pytanie Czy BOLEK nie moze grac defenzywnego
pomocnika ?

Grał na tej pozycji już w Zagłębiu (m.in. w Gdańsku kiedy to debiutował w wyjściowej jedenastce), a także w reprezentacji U-20 między innymi na Mistrzostwach Świata w Kanadzie. Ale to już było jakiś czas temu.
emdżej

Postprzez August 2009-07-05, 11:22 am

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Słuchajcie a wiemy co z Arkiem Kłoda - moze znowu chce odejsc i blokuje cala sytuacje bo
Pan włsciciel liczy na gotówke

Kłodzie skoczył sie kontrakt więc tematu gotówki w tym zakresie nie ma.
August

Postprzez PawełK 2009-07-05, 11:29 am

emdżej napisał(a):
Tadeusz Wisniewski napisał(a):stawiam pytanie Czy BOLEK nie moze grac defenzywnego
pomocnika ?

Grał na tej pozycji już w Zagłębiu (m.in. w Gdańsku kiedy to debiutował w wyjściowej jedenastce), a także w reprezentacji U-20 między innymi na Mistrzostwach Świata w Kanadzie. Ale to już było jakiś czas temu.

Na Lechii Zielona Góra wszedł w końcówce i grał jako... napastnik :-)
PawełK
pyszałek

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna