Słuchajcie a wiemy co z Arkiem Kłoda - moze znowu chce odejsc i blokuje cala sytuacje bo
Pan włsciciel liczy na gotówke - przeciez tak było w ubiegłym sezonie Kłoda do Lubina a
Bolek do Krakowa i wyszła kaszana. Mysle sobie ze Pan Szatan postępuje identycznie i w tym
roku. Nasuwa sie pytanie czy to nie blokuje przygotowan druzyny i czy nie będziemy słyszec
zmuszeni wysłuchiwac wersji No 2 O SKURCZACH.
Przypomina mi sie sytuacja Pogoni Szczecin - przeciez kiedy rozpoczął prace trener Mandrysz
Pogon nic tylko piełasie w w góre tabeli az sie zatrzymała na AWANSIE.
Przyszedł Lachowski - mamy na zupelnie dobrym poziomie linie pomocy. Linia obrony nie jest zła
tylko trzeb ją dobrze zestawic i zgrac - stawiam pytanie Czy BOLEK nie moze grac defenzywnego
pomocnika

To co nam potrzeba to dobrych dwóch napastników . Nie jestem trenerem ale mysle ze Smolec
powinien zostac. Ten chłopak tak naprawde nie dostal szansy gry i wziecia odpowiedzialnosci za
mecz.
Zobaczymy co to bedzie z tym zmieszaniem - oby była to powtórka z roku ubiegłego bo pamietajmy
ze pierwszą runde (jesien) gralismy mocnym składem zdobylismy nie zła ilość punktow minus 4
Włsciciel rozgonił ten skład - AWANS POSZEDŁ SIE GOLIC - zobaczymy co Pan Szatan z Panem
Pierscionkiem zrobia w tym sezonie.
Na chwile obecną nie mam opinii ani negatywnej ani pozytywnej. Jest smutno jak nic sie nie dzieje
w Klubie ktory cos dla Sympatyków Znaczy, dla własciciela widocznie NIE.
Nie trace nadziei - ona odchodzi ostatnia.
Pozdrawiam Tadeusz