Oprócz testów w Zagłębiu, zawodnik ma również propozycję gry w GKS-ie Tychy. - Tam już właściwie grę mam zapewnioną, ale jako Zagłębiak z krwi i kości na pewno wolałbym grać w Sosnowcu.
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Oprócz testów w Zagłębiu, zawodnik ma również propozycję gry w GKS-ie Tychy. - Tam już właściwie grę mam zapewnioną, ale jako Zagłębiak z krwi i kości na pewno wolałbym grać w Sosnowcu.
emdżej napisał(a):A ja zwrócę tylko uwagę na godną podziwu postawę Konrada Koźmińskiego. Mianowicie chodzi mi o te słowa:
gumiś napisał(a):wydaje mi sie ze Kozminskiego powinni wziasc przed wyjazdem do szkocji strzelił kolo 20 bramek w czwartoligowym Gks Tychy takze takich zawodnikow nam trzeba a do tego to Zagłebiak z krwi i kosci jestem pewien ze zrobi wszystko dla zagłebia
django napisał(a):Czterech zawodników opuszcza Resovię. W tej grupie znaleźli się: Paweł Cygnar, Witalij Tyrkało, Krzysztof Kruczek oraz Piotr Mazurkiewicz. Ten ostatni wiosną był wypożyczony do Czarnych Połaniec.
Możliwe, że nowy klub znajdzie też Jarosław Piątkowski.
http://www.90minut.pl/news/95/news95704 ... -z-Resovii
Cygnar wraca do nas z wypożyczenia. Może warto by było zainteresować się Piątkowskim? Trochę taki jeździec bez głowy, ale szybki i niezły technicznie.
August napisał(a):django napisał(a):Czterech zawodników opuszcza Resovię. W tej grupie znaleźli się: Paweł Cygnar, Witalij Tyrkało, Krzysztof Kruczek oraz Piotr Mazurkiewicz. Ten ostatni wiosną był wypożyczony do Czarnych Połaniec.
Możliwe, że nowy klub znajdzie też Jarosław Piątkowski.
http://www.90minut.pl/news/95/news95704 ... -z-Resovii
Cygnar wraca do nas z wypożyczenia. Może warto by było zainteresować się Piątkowskim? Trochę taki jeździec bez głowy, ale szybki i niezły technicznie.
Piątkowskim jest zainteresowany KSZO
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników