Fajnie by bylo,gdyby byla podana lista pilkarzy ktora trenowala
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
MrCricket napisał(a):Do Radzionkowa nie możemy się porównywać i z nimi rywalizować finansowo. Tam jest stabilna sytuacja finansowa, duże nadzieje. Jedyne co może im odbić się czkawką to skupowanie emerytów z nazwiskami. W tej lidze trzeba zapi...ć i przede wszystkim liczą się żelazne płuca.
August napisał(a):MrCricket napisał(a):Do Radzionkowa nie możemy się porównywać i z nimi rywalizować finansowo. Tam jest stabilna sytuacja finansowa, duże nadzieje. Jedyne co może im odbić się czkawką to skupowanie emerytów z nazwiskami. W tej lidze trzeba zapi...ć i przede wszystkim liczą się żelazne płuca.
A co mają taki zajebisty budżet
August napisał(a):Arek W napisał(a):Jak widać u nas ofensywa transferowa trwa w najlepsze!
Czekają chyba osły jak wszystkich wykupią,którzy mogliby ewentualnie u nas grać.A potem znowu nam zafundują eks-Gawin lub innych wynalazków,emerytów i pseudo-piłkarzyków.
Won z Zagłębie pseudo-działacze nieudacznicy!
Nie no spokojnie. Fakt, że we wtorek wyszło na jaw , że klub rozmwaiał z Gierczakiem, Koczonem i Prędotą śwadczy że ktoś coś robi w tym kierunku.
peterrabit3 napisał(a):a propos wypowiedzi Trenera i postawy Zarzadu wydaje mi sie ze jest to grubo nie fair mowic komus na tydzien przed rozpoczeciem rozgrywek o rozwiazaniu kontraktu. Wiem ze sa to mizerni grajkowie ale maja przeciez rodziny i musza gdzies pracowac.....
mario1 napisał(a):peterrabit3 napisał(a):a propos wypowiedzi Trenera i postawy Zarzadu wydaje mi sie ze jest to grubo nie fair mowic komus na tydzien przed rozpoczeciem rozgrywek o rozwiazaniu kontraktu. Wiem ze sa to mizerni grajkowie ale maja przeciez rodziny i musza gdzies pracowac.....
co prawda to prawda no chyba ze sami zainteresowani juz wiedza
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack