Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
ukryty napisał(a):Odczep się wreszcie Mariusz od emigrantów z kieleckiego!, przyczepiłeś się jak kleszcz.Przecież gdyby nie emigrant z kieleckiego (Myśliwy) to byłoby bardzo blado.Są przecież zawodnicy z ekstraklasy, ale wypadają przy nim słabiutko, a sił też starcza im nie na długo. Jednym słowem nie są lepsi.Więc skończ swoje wywody .Chyba masz swojego faworyta i dlatego ciągle krytykujesz go, choć większośc ocenia go pozytywnie,chociaż nie jest Zagłebiakiem, ale gra z sercem.
paskuda napisał(a):Nie wiem czy wszyscy zauważyli że dzisiaj byli obecni na naszy stadionie byli nasi zawodnicy którzy sprzedawali mecze i robili z nas kibiców idiotów. Grupa kopaczy na czele z karykaturą dżymontem stała pożelowana w grupie i wszyscy byli bardzo zadowoleni i usmiechnieci.Podejrzewam, że smiali się z nas kibiców którzy dopinguja swoją druzynę i przeżywają każdą sytuację. Dla nich to zwykły sklep w którym mozna wszystko sprzedać i kupić a kibic to idiota który podnieca się scenami teatralnymi.
Mks-Polonia-Swidnica napisał(a):Niestety przegrana Polonii ale brawo za walke z takim zespołem jak Zaglębie!! Mam nadzieje że spotkamy sie w następnym sezonie w II lidze.
Strooś napisał(a):Sir napisał(a):No to teraz kilka słow ode mnie..
Zgodzę się co do Łuczywka, dobry mecz na nowej pozycji :D. Bezbłędny w poczynaniach defensywnych i kilka ładnych podań do przodu. Ryndak też dzisiaj walczył i dużo biegał, mało brakowało, a strzelił by bramkę (poprzeczka).
Krzysiek Myśliwy - powiem tylko dwa słowa: DUŻY SZACUNEK
Jeśli chodzi o Pietrzaka to może my za dużo oczekujemy od tego młodego piłkarza, a same mecze w wymiarze 90 minut są dla niego zbyt dużym obciążeniem nie tyle fizycznym co i też psychicznym. Może jest to dla niego jeszcze zbyt wcześnie, aby udźwignąć presję jaka ciąży na całej drużynie. Dajmy mu trochę czasu i miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie dalej rozwijał swój talent grając w Zagłębiu.
Sir napisał(a):Przecież obecnie Pietrzak gra w 2 lidze i jest PRZECIĘTNYM zawodnikiem. Ani nie jest najlepszym naszym zawodnikiem ani też nie jest bardzo wyrózniającym się zawodnikiem. Spodziewałem się po jego osobie dużo więcej...dla mnie chłopak się zatrzymał w rozwoju piłkarskim.....obym się mylił!!!
django napisał(a):Sir napisał(a):Przecież obecnie Pietrzak gra w 2 lidze i jest PRZECIĘTNYM zawodnikiem. Ani nie jest najlepszym naszym zawodnikiem ani też nie jest bardzo wyrózniającym się zawodnikiem. Spodziewałem się po jego osobie dużo więcej...dla mnie chłopak się zatrzymał w rozwoju piłkarskim.....obym się mylił!!!
Też zwróciłem na to uwagę. Gaśnie w oczach, ale miejmy nadzieję, że jest to tylko efekt zmęczenia sezonem i nie skończy jak kilka innych młodych nadziei Zagłębia.
August napisał(a):paskuda napisał(a):Nie wiem czy wszyscy zauważyli że dzisiaj byli obecni na naszy stadionie byli nasi zawodnicy którzy sprzedawali mecze i robili z nas kibiców idiotów. Grupa kopaczy na czele z karykaturą dżymontem stała pożelowana w grupie i wszyscy byli bardzo zadowoleni i usmiechnieci.Podejrzewam, że smiali się z nas kibiców którzy dopinguja swoją druzynę i przeżywają każdą sytuację. Dla nich to zwykły sklep w którym mozna wszystko sprzedać i kupić a kibic to idiota który podnieca się scenami teatralnymi.
Masz dowody, że Skrzypek sprzedawał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników