Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Polonia/Sparta Świdnica - Zagłębie (2 mecze)

Postprzez ukryty 2009-06-20, 10:07 pm

Odczep się wreszcie Mariusz od emigrantów z kieleckiego!, przyczepiłeś się jak kleszcz.Przecież gdyby nie emigrant z kieleckiego (Myśliwy) to byłoby bardzo blado.Są przecież zawodnicy z ekstraklasy, ale wypadają przy nim słabiutko, a sił też starcza im nie na długo. Jednym słowem nie są lepsi.Więc skończ swoje wywody .Chyba masz swojego faworyta i dlatego ciągle krytykujesz go, choć większośc ocenia go pozytywnie,chociaż nie jest Zagłebiakiem, ale gra z sercem.
ukryty

Postprzez zbych12 2009-06-20, 10:12 pm

Ale jaja, "pikniki" były dzisiaj głosniejsze jak młyn, tak trzymać :) a może to już nie pikniki...tylko drugi młyn..
zbych12

Postprzez mariusz76 2009-06-20, 10:14 pm

ukryty napisał(a):Odczep się wreszcie Mariusz od emigrantów z kieleckiego!, przyczepiłeś się jak kleszcz.Przecież gdyby nie emigrant z kieleckiego (Myśliwy) to byłoby bardzo blado.Są przecież zawodnicy z ekstraklasy, ale wypadają przy nim słabiutko, a sił też starcza im nie na długo. Jednym słowem nie są lepsi.Więc skończ swoje wywody .Chyba masz swojego faworyta i dlatego ciągle krytykujesz go, choć większośc ocenia go pozytywnie,chociaż nie jest Zagłebiakiem, ale gra z sercem.

Heh nie chodzi tu o zawodnika....... heh..
A do Myśliwego nic nie mam, bo to wyróżniający zawodnik w naszej ekipie!!!

A tu jest wywiad z Dudkiem.. http://www.11.pl/aktualnosci/dariusz_dudek_dla_11_pl/
POZDRO :-)
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez paskuda 2009-06-20, 10:27 pm

Nie wiem czy wszyscy zauważyli że dzisiaj byli obecni na naszy stadionie byli nasi zawodnicy którzy sprzedawali mecze i robili z nas kibiców idiotów. Grupa kopaczy na czele z karykaturą dżymontem stała pożelowana w grupie i wszyscy byli bardzo zadowoleni i usmiechnieci.Podejrzewam, że smiali się z nas kibiców którzy dopinguja swoją druzynę i przeżywają każdą sytuację. Dla nich to zwykły sklep w którym mozna wszystko sprzedać i kupić a kibic to idiota który podnieca się scenami teatralnymi.
paskuda

Postprzez August 2009-06-20, 10:29 pm

paskuda napisał(a):Nie wiem czy wszyscy zauważyli że dzisiaj byli obecni na naszy stadionie byli nasi zawodnicy którzy sprzedawali mecze i robili z nas kibiców idiotów. Grupa kopaczy na czele z karykaturą dżymontem stała pożelowana w grupie i wszyscy byli bardzo zadowoleni i usmiechnieci.Podejrzewam, że smiali się z nas kibiców którzy dopinguja swoją druzynę i przeżywają każdą sytuację. Dla nich to zwykły sklep w którym mozna wszystko sprzedać i kupić a kibic to idiota który podnieca się scenami teatralnymi.

Masz dowody, że Skrzypek sprzedawał ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez Mks-Polonia-Swidnica 2009-06-20, 10:30 pm

Niestety przegrana Polonii ale brawo za walke z takim zespołem jak Zaglębie!! Mam nadzieje że spotkamy sie w następnym sezonie w II lidze.
Mks-Polonia-Swidnica

Postprzez Strooś 2009-06-20, 10:32 pm

Mks-Polonia-Swidnica napisał(a):Niestety przegrana Polonii ale brawo za walke z takim zespołem jak Zaglębie!! Mam nadzieje że spotkamy sie w następnym sezonie w II lidze.

Ja mam nadzieję, że się jednak nie spotkamy ;-) , choć życzę wam awansu w przyszłym sezonie :)
Strooś

Postprzez Sir 2009-06-20, 10:37 pm

Strooś napisał(a):
Sir napisał(a):No to teraz kilka słow ode mnie..

Zgodzę się co do Łuczywka, dobry mecz na nowej pozycji :D. Bezbłędny w poczynaniach defensywnych i kilka ładnych podań do przodu. Ryndak też dzisiaj walczył i dużo biegał, mało brakowało, a strzelił by bramkę (poprzeczka).

Krzysiek Myśliwy - powiem tylko dwa słowa: DUŻY SZACUNEK

Jeśli chodzi o Pietrzaka to może my za dużo oczekujemy od tego młodego piłkarza, a same mecze w wymiarze 90 minut są dla niego zbyt dużym obciążeniem nie tyle fizycznym co i też psychicznym. Może jest to dla niego jeszcze zbyt wcześnie, aby udźwignąć presję jaka ciąży na całej drużynie. Dajmy mu trochę czasu i miejmy nadzieję, że w przyszłym sezonie będzie dalej rozwijał swój talent grając w Zagłębiu.

Kolego Stroos,

Przecież obecnie Pietrzak gra w 2 lidze i jest PRZECIĘTNYM zawodnikiem. Ani nie jest najlepszym naszym zawodnikiem ani też nie jest bardzo wyrózniającym się zawodnikiem. Spodziewałem się po jego osobie dużo więcej...dla mnie chłopak się zatrzymał w rozwoju piłkarskim.....obym się mylił!!!
Sir

Postprzez django 2009-06-20, 10:48 pm

Sir napisał(a):Przecież obecnie Pietrzak gra w 2 lidze i jest PRZECIĘTNYM zawodnikiem. Ani nie jest najlepszym naszym zawodnikiem ani też nie jest bardzo wyrózniającym się zawodnikiem. Spodziewałem się po jego osobie dużo więcej...dla mnie chłopak się zatrzymał w rozwoju piłkarskim.....obym się mylił!!!

Też zwróciłem na to uwagę. Gaśnie w oczach, ale miejmy nadzieję, że jest to tylko efekt zmęczenia sezonem i nie skończy jak kilka innych młodych nadziei Zagłębia.
django

Postprzez Sir 2009-06-20, 10:55 pm

django napisał(a):
Sir napisał(a):Przecież obecnie Pietrzak gra w 2 lidze i jest PRZECIĘTNYM zawodnikiem. Ani nie jest najlepszym naszym zawodnikiem ani też nie jest bardzo wyrózniającym się zawodnikiem. Spodziewałem się po jego osobie dużo więcej...dla mnie chłopak się zatrzymał w rozwoju piłkarskim.....obym się mylił!!!

Też zwróciłem na to uwagę. Gaśnie w oczach, ale miejmy nadzieję, że jest to tylko efekt zmęczenia sezonem i nie skończy jak kilka innych młodych nadziei Zagłębia.

Kolego django, przecież Pietrzak nie gra słabiej w ostatnich dwóch meczach ale w CAŁEJ RUNDZIE WIOSENNEJ - i to mnie bardzo martwi!!!
Sir

Postprzez Darian 2009-06-21, 12:10 am

Odnośnie dzisiejszego meczu to brawa dla zawodników , przynajmniej znacznej części za podjęcie walki,ambicję i gra do końca. Rywale ze Świdnicy ambitnie stawiali nam opór i realizowali swoje załozenia taktyczne, licząc na skuteczną kontrę. Jednak ich umiejetności odstawały od poziomu reprezentowanego przez piłkarzy Zagłębia dlatego nie szczędzili środków zapobiegawczych często grając faul.

Co do meczu i postawy Zagłębia to napiszę tak zwycięzców się nie sądzi i tego się trzymajmy.
Jak to jest w życiu różne rzeczy się dzieją i tak było dzisiaj. Otóż Grzegorz Dorobek kompletnie nie widoczny gracz i jedno z słabszych ogniw Zagłebia w tej rundzie doznał kontuzji, co pokazuje że los bywa przewrotny. Kontuzja przesądza sprawę i napewno tego gracza nie obejrzymy już w barwach Zagłębia. Źle mu nie życzę ale niech trzyma sie od Zagłębia jak najdalej.
Hustava out
Szatan junior out - oczywiście tylko w teorii
i jeszcze kilku innych geniuszy out.

Co do Pietrzaka to widać że chłopakowi nieźle namieszał menadżer w główce i dlatego robi chłopak wszystko żeby odejść z Zagłębia już teraz.

D.Dudek jako menadżer?? Hmm popatrzcie na Legie i Trzeciaka. Tutaj też może być podobnie.

Aha szacun dla kibiców Polonii Świdnica ktorzy stawili się solidną ekipą.

No i brawa dla krytej za ekstra doping i pociągniecie dopingu.
Szkoda tylko że sporo ludzi z odkrytej dało dupy. Rozumiem że ludzie przychodzicie na mecz ale żeby wstydzić się zakrzyknąć od czasu do czasu Zagłębie i podopingować to szczyt hipokryzji :zolta: Następnym razem śpiewamy wszyscy :!:

Prowadzący też powinien jednak wsłuchować sie w tłum i reakcję krytej. Daje to wtedy większe możliwości w prowadzeniu przyzwoitego dopingu o co u nas ostatnio trudno.
Darian

Postprzez Bartos 2009-06-21, 12:20 am

August napisał(a):
paskuda napisał(a):Nie wiem czy wszyscy zauważyli że dzisiaj byli obecni na naszy stadionie byli nasi zawodnicy którzy sprzedawali mecze i robili z nas kibiców idiotów. Grupa kopaczy na czele z karykaturą dżymontem stała pożelowana w grupie i wszyscy byli bardzo zadowoleni i usmiechnieci.Podejrzewam, że smiali się z nas kibiców którzy dopinguja swoją druzynę i przeżywają każdą sytuację. Dla nich to zwykły sklep w którym mozna wszystko sprzedać i kupić a kibic to idiota który podnieca się scenami teatralnymi.

Masz dowody, że Skrzypek sprzedawał ?

August - a czy masz jakikolwiek dowód na to, że ktokolwiek w polskiej piłce handlował?
czy byłeś gdzieś pośrednikiem? podawałeś komukolwiek kase? złapałeś kogokolwiek na gorącym uczynku? może chociaż podsłuchałeś jak zawodnicy uzgadniają szczegóły ustawienia jakiegoś meczu?

idąc dalej Twoim tokiem - to skoro sam nie dysponujesz kompletnie ani jednym dowodem to oznacza, że polska piłka była, jest i będzie czysta i uczciwa ;)
Bartos

Postprzez Smazu 2009-06-21, 12:28 am

To nie jest temat o Myśliwym ani o korupcji :!:
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez KalF92 2009-06-21, 4:16 am

Panowie napiszcie coś na temat meczu! a nie o Krzyśku Myśłiwym(chyba ze macie zamiar go chwaliś, a jest za co).
W racając do meczu to jak zakończył się mecz cieszyłem się z wygranej jak dziecko, ale po chwili dotarło do mnie że to nie jest powód do radoćsi bo nawet jeśli mielibyśmy grać baraże to o AWANS a nie o UTRZYMANIE!
Mam nadzieję ze przyszły sezon zakończymy chociaż na piątym miejscu.
Połowa składu i Szatan :czerwona:
Krzysiu Myśliwy :brawo:
KalF92

Postprzez August 2009-06-21, 6:36 am

Kalf, o meczu tak jak i o całym sezonie to trzeba jak najszybciej zapomnieć.
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna