BarraBravas_1906 napisał(a):Jutro na biało? Czy jak chcemy?? Prosze o odpowiedź, bo niektórzy pisza tak a niektorzy tak, juz się pogubilem
na wszelki wypadek zabierz tez czarną...

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
BarraBravas_1906 napisał(a):Jutro na biało? Czy jak chcemy?? Prosze o odpowiedź, bo niektórzy pisza tak a niektorzy tak, juz się pogubilem
August napisał(a):Mam nadzieję, że mimo braku pogody kibice dopiszą. Mimo kłopotów kadrowych wierzę i liczę na zwycięstwo. Jeszcze jedno. Gdybyśmy przegrali baraż, nawet jak się utrzymamy (a z pewnością się i tak utrzymamy) to w sensie stricte sportowym zaliczylibyśmy drugi z rzędu spadek. Mam nadzieję, że do tak haniebnej sytuacji nie dojdzie.
Przemek26 napisał(a):August napisał(a):Mam nadzieję, że mimo braku pogody kibice dopiszą. Mimo kłopotów kadrowych wierzę i liczę na zwycięstwo. Jeszcze jedno. Gdybyśmy przegrali baraż, nawet jak się utrzymamy (a z pewnością się i tak utrzymamy) to w sensie stricte sportowym zaliczylibyśmy drugi z rzędu spadek. Mam nadzieję, że do tak haniebnej sytuacji nie dojdzie.
Skończmy pierdzielić z tym że nawet jak przegramy to się utrzymamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mecz wygrywamy i pzpn w dupie mamy.
A co do pogody jak się sprawdzi to po południu ma nie padać
August napisał(a):Jedno jest pewne - w Sosnowcu jest zdecydowanie więcej kibiców
pawelpkibicpogoń napisał(a):Jest prośba od przyjaciół z Bielska, którzy przyjadą wspierać nas dziś na Ludowym. Prośba dotyczy ich meczu, czy istnieje możliwość żeby spiker podawał wynik z meczu BKS-u. Jeśli ktoś może to załatwić było bo fajnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: turku