Jest jedno pewne , że tych `ambicji` nie będzie już w barażach , czemu

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
robson_77 napisał(a):A z kim zagramy w barażach
robson_77 napisał(a):A z kim zagramy w barażach
Landryn napisał(a):robson_77 napisał(a):A z kim zagramy w barażach
`Porażka powoduje, że Zagłębia o byt w II lidze będzie musiało walczyć w barażach 13 i 17 czerwca. Kto będzie potencjalnym rywalem? W III lidze grupie dolnośląsko-lubuskiej bliska drugiej lokaty jest Polonia/ Sporta Świdnica, a także Wulkan/ MKS Oława. W grupie kujawsko- pomorsko- wielkopolskiej w barażach wystąpi Goplana Inowrocław, a z grupy śląskiej pewną drugą lokatę ma także dobrze znany kibicom Zagłębia BKS Bielsko. Niejasne jest jeszcze sytuacja w grupie pomorsko- zachodniopomorskiej, gdzie o dodatkowe spotkanie walczą Błękitni Stargard Szczeciński, a także Gryf Słupsk.`
mariusz76 napisał(a):Dla debili którzy prowokowali by się odwrócić polecam zdjęcie 30 te!
a i teraz dostaniecie do tych skrzyneczek na oprawę CH..a!!! nawet 1zł już nie wrzucę za co? To była oprawa????? (jaka)??????????????????????????????????
Mr. M napisał(a):8 porażek na Ludowym, tylko 5 na wyjazdach. Tak źle nie było ani przy spadku z ekstralkasy, ani podczas spadku z II ligi. Sytuacja, żeby Zagłębie przegrało więcej spotkań u siebie niż na wyjeździe zdarza się pierwszy raz odkąd pamiętam (czyli od 1995r.).
TWIERDZA LUDOWY. Kiedyś nasz atut. Obecnie? Szkoda gadać.
Nie chcę tutaj siać zamętu ale jestem przekonany, że w barażach nic nie ugramy.
Gorzej. Jeśli moderatorzy pozwolą zauważę jedną rzecz. Wiemy, że po zakończeniu sezonu odejdzie 3/4 składu. Jakie mamy plany na tą krótką przerwę letnią? Jakie zgrupowania zaplanowane? Jakie plany kadrowe? Żadne. Boję się, że upadek Zagłębia będzie kontynuowany i za rok płakać będziemy jeszcze bardziej.
Moje sugestie: Wziąć się w garść. Dać szansę jednemu dobremu trenerowi, nawet budując zespół na bazie naszych wychowanków niech go zbuduje ale z głową, porządnie przygotuje zespół do sezonu i nie zostanie zwolniony po trzech meczach. Jestem gotów nawet poświęcić jeden słaby sezon w trzeciej lidze (byle nie spadek) ale żeby ktoś spokojnie, nie drżąc o posadę zbudował "kręgosłup" tej drużyny. Bo na razie mamy może dwa, góra trzy kręgi które ( z miernym niestety skutkiem) starają się utrzymać to "ciało".
Tadeusz Wisniewski napisał(a):To co sie dzisiaj wydarzylo to juz przesje byc smieszne i mowienie ZAGLEBIE TO MY - nie ma
najmniejszego sensu. TO JEST TOTALNA KATASTROFA - jak moze byc taka sytuacja po 45 min.
prowadzimy 3-2 i powtórka z rozrywki na poczatku II połowy dostajemy w plecy na 3-3 itd.
To kto mial w tej II polowie strzelac bramki - ZAGLEBIE - a kto strzelal Zawisza.
Ta druzyna na czele z trenerem nie maja ambicji za grosz. Wszyscy najsłabsi w tej II lidze ograli
Zagłebie na Ludowym. To jest skandal - tak nie bylo od dziesiatków lat w Sosnowcu.
Do Tych to oni moga sobie pojechac na wycieczke a nie na mecz. Juz jest wszystko pozamiatane.
Wszyscy ograli Zagłebie i powiedzieli - a teraz grajcie sobie w barazach. Przyjedzie LACHA ze swoim
LKS -em i rozprawi sie z Zagłebiem. Ja nie wiem jak sie czuje Własciciel dzisiaj? A przeciez temu
wszystkiemu winni sa Kibice bo mówia o tym ze jest zle GŁOSNO badz pisza na FORUM.
To ma byc to nowe Zagłębie gdzie graja zawodnicy tylko z Zagłebia Dabrowskiego. Panowie a gdzie
zdrowy rozsadek. Jest takie powiedzenia JAK NIE POTRAFISZ TO SIE NIE PCHAJ NA AFISZ. NIE
SĄDZIŁEM ZE DOCZEKAM TAKIEJ PLAMY NA MOI UKOCHANYM KLUBIE. To jest smutne.
Pozdrawiam tadeusz
Mądre słowa.Zmiana trenerów nic nie da,niech zostanie ten Pierścionek bo gra Zagłębia się polepszyła odkąd pojawił się w Zagłębiu
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack