Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
joz.joz01 napisał(a):Zarząd sam prowokuje kibiców i ma nie być wyzwisk?
Owszem nie było by ich jak by Zagłębie grało na miare oczekiwań.
Zespół grał dobrze jak był trenerem Copijak moje pytanie brzmi czemu go zwolnili???
Za dużo chciał zarabiać??? to teraz macie takiego Pierściąka co jest młodszy od piłkarzy i co ma on niby zrobić jak on nie umie nic.
Szatan zawsze wie jak zarobić!! Teraz chcę zarobić na BMW za nasza kase!!
django napisał(a):Moim zdaniem sprawa jest prosta. Gra się toczy o wysoką stawkę, jaką są pieniądze z wynajmu stadionu Wiśle i Cracovii. Nie wiem dokładnie jaka część z tej kasy miała iść na klub, ale sądząc po reakcji Hytrego (czytaj: sondzie), warto było zrobić takie kurewstwo. No więc już tam liczyli na to, że dogadają się z miastem, a tu kibice w mniej lub bardziej oficjalny sposób zaczęli interweniować w magistracie, żeby jednak Szatanowi kasy nie dawać. Trzeba więc było kibiców w jakiś sposób skompromitować i uczynić mało wiarygodnymi. Niestety pomysł podsunęli sami kibice, bluzgając Szatana na ostatnim meczu. Jaki będzie efekt tej sondy? Na meczu z Zawiszą Szatan będzie bluzgany trzy razy mocniej. Przekaz do władz miasta pójdzie taki: ci kibice to jednak mają jakąś obsesję na punkcie Szatana, wyrażają ją w niedopuszczalny sposób, kierują nimi emocje, więc miasto spokojnie będzie mogło olać różne kierowane przez nich petycje. Ten efekt ma wzmocnić jakaś wymyślona grupa, która niby popiera Szatana i jest w opozycji do tych "niedobrych" fanów.
Smutne jest jednak to, że w tym wszystkim bierze udział podobno nieoficjalny serwis 100% Zagłębie. Jeżeli naprawdę jesteście nieoficjalni, to chciałbym, żebyście umieścili na stronie dwie rzeczy:
1. Sonda z pytaniem: "Czy obecny właściciel wraz z zarządem dobrze wywiązują się z kierowania klubem?"
2. Rozmowa z Hytrym, w której dokładnie dopytacie go o pomysł z sondą, łącznie z tym, jaka to grupa kibiców zwróciła się o podniesienie cen biletów.
Myślę, że powinniście przemyśleć spełnienie tych dwóch punktów, bo skoro serwis jest nieoficjalny, to takie samo prawo do umieszczania sond i dialogu powinni mieć kibice i zarząd.
August napisał(a):Po porażce ze słynnym europejskim klubem Żagań FC jestem ciekawy jakąż to podwyżkę zaserwuje równie słynnny Krzysztof "Tajger" Szatan. Z 50 na krytą będzie w sam raz, a dla dzieci po 70 bo krzyczą najgłośniej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Adamek182