Bilety na sezon 2008/2009

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Bilety na sezon 2008/2009

Postprzez kowalienko1 2009-05-21, 10:13 pm

DRODZY KIBICE TA SONDA TO SPRAWA KLUBU I WŁASCICIELA.MAM PYTANIE GDZIE SA KIBICE KTÓRZY PRZYCHODZILI NA 1 LIGE PAMIETAM JEDEN BYL MADRZEJSZY OD DRUGIEGO A TERAZ BYLO NAS TAK MALO I TE OKRZYKI SZATAN W...... POWINNY BYC WYKRZYKIWANE Z OKOLO 5-TYSIECY GARDEL.A TAK SZATAN SIE SMIAL ZE WSZYSCY CO KRZYCZELI MIELI PO 15 LAT I DLATEGO TA DECYZJA ZEBY NAS BYLO JESZCZE MNIEJ..LUDZIE ONI NISZCZA NASZE ZAGLEBIE. ALE DLATEGO ZE JEST NAS TAK MALO......BO JAKBY NAS BYLO 5 TYS. WTEDY ZROBILBY KUPE W NOWYM PORSCHE.CAŁY MECZ POWINNO BYC SZ.... WY... JESTEM BLISKO KLUBU.
kowalienko1

Postprzez Schabu 2009-05-21, 10:37 pm

To jest najgłupsza sonda jaką widziałem :czerwona: :czerwona:
Czytam i głosuje w wielu portalach ale takiej kpiny to jeszcze nie widziałem :!: :!:
Nie wiem kto był tak genialny,ale jest dla mnie mistrzem świata......
Brak słów i ręce opadają.........
Aż wstyd przed Zawiszą...
Sięgneliśmy już chyba maksymalne dno zarówno piłkarsko jak i kibicowsko :twisted:
Schabu

Postprzez RISS 2009-05-21, 11:49 pm

Można być mało rozgarniętym [ bez obrazy dla mało rozgarniętych ] by pojąć , że to zwykła prowokacja . Nie widziałem jeszcze nigdy naszego społeczeństwa i kibiców w tym środowisku którzy postulowali by za podwyżką ceny biletów. To tak jakby rozpisać sondę na temat podwyżki cen benzyny dla tych co więcej są za kółkiem od tych co więcej są w garażu . I tu paranoja i w tym drugim przypadku podobnie .
RISS

Postprzez Landryn 2009-05-22, 12:52 am

Tylko po co ta prowokacja ? .
Jest nie na miejscu . Zagłębie traci na oglądalności a oni jeszcze z takim czymś wyskakują .
Dla mnie to jest nie potrzebne . Niech będzie ten bilet za 8zł i tyle.
Myślę że i tak wiele osób na ostatni mecz przyjdzie.
Landryn

Postprzez django 2009-05-22, 12:54 am

Moim zdaniem sprawa jest prosta. Gra się toczy o wysoką stawkę, jaką są pieniądze z wynajmu stadionu Wiśle i Cracovii. Nie wiem dokładnie jaka część z tej kasy miała iść na klub, ale sądząc po reakcji Hytrego (czytaj: sondzie), warto było zrobić takie kurewstwo. No więc już tam liczyli na to, że dogadają się z miastem, a tu kibice w mniej lub bardziej oficjalny sposób zaczęli interweniować w magistracie, żeby jednak Szatanowi kasy nie dawać. Trzeba więc było kibiców w jakiś sposób skompromitować i uczynić mało wiarygodnymi. Niestety pomysł podsunęli sami kibice, bluzgając Szatana na ostatnim meczu. Jaki będzie efekt tej sondy? Na meczu z Zawiszą Szatan będzie bluzgany trzy razy mocniej. Przekaz do władz miasta pójdzie taki: ci kibice to jednak mają jakąś obsesję na punkcie Szatana, wyrażają ją w niedopuszczalny sposób, kierują nimi emocje, więc miasto spokojnie będzie mogło olać różne kierowane przez nich petycje. Ten efekt ma wzmocnić jakaś wymyślona grupa, która niby popiera Szatana i jest w opozycji do tych "niedobrych" fanów.

Smutne jest jednak to, że w tym wszystkim bierze udział podobno nieoficjalny serwis 100% Zagłębie. Jeżeli naprawdę jesteście nieoficjalni, to chciałbym, żebyście umieścili na stronie dwie rzeczy:

1. Sonda z pytaniem: "Czy obecny właściciel wraz z zarządem dobrze wywiązują się z kierowania klubem?"
2. Rozmowa z Hytrym, w której dokładnie dopytacie go o pomysł z sondą, łącznie z tym, jaka to grupa kibiców zwróciła się o podniesienie cen biletów.

Myślę, że powinniście przemyśleć spełnienie tych dwóch punktów, bo skoro serwis jest nieoficjalny, to takie samo prawo do umieszczania sond i dialogu powinni mieć kibice i zarząd.
django

Postprzez joz.joz01 2009-05-22, 7:46 am

Zarząd sam prowokuje kibiców i ma nie być wyzwisk?
Owszem nie było by ich jak by Zagłębie grało na miare oczekiwań.
Zespół grał dobrze jak był trenerem Copijak moje pytanie brzmi czemu go zwolnili???
Za dużo chciał zarabiać??? to teraz macie takiego Pierściąka co jest młodszy od piłkarzy i co ma on niby zrobić jak on nie umie nic.
Szatan zawsze wie jak zarobić!! Teraz chcę zarobić na BMW za nasza kase!!
joz.joz01

Postprzez Minion 2009-05-22, 9:19 am

joz.joz01 napisał(a):Zarząd sam prowokuje kibiców i ma nie być wyzwisk?
Owszem nie było by ich jak by Zagłębie grało na miare oczekiwań.
Zespół grał dobrze jak był trenerem Copijak moje pytanie brzmi czemu go zwolnili???
Za dużo chciał zarabiać??? to teraz macie takiego Pierściąka co jest młodszy od piłkarzy i co ma on niby zrobić jak on nie umie nic.
Szatan zawsze wie jak zarobić!! Teraz chcę zarobić na BMW za nasza kase!!

Tak! Ma nie być wyzwisk, bo świadczą o Nas a nie o nich. Napis potępiający na siatce, ostentacyjne wyjście, cisza na trybunach, odwrócenie tyłem: to są środki i metody którymi można wywierać nacisk. Ale osobiste wycieczki gówniarzerii z gimnazjum albo podpitych jegomości którzy w życiu nie prowadzili nawet samochodu a co dopiero klubu, są niedopuszczalne i szkodliwe dla samego Zagłębia. Płoszą sponsorów, psują atmosferę w drużynie i dzielą samych kibiców. To co mieliśmy okazje oglądać na murawie, to w wielu przypadkach śmiech i żenada, ale trybuny dostosowały się błyskawicznie do "wsiurskiego" poziomu. I co? Szatan wyp...laj pomogło? Wyp...lił? Tak samo jak i ITI na Legii wyp...liło. Zaraz zbuduje się mega-konflikt na linii kibice-zarząd, oficjalny bojkot meczy u siebie bo komus w zarzadzie puszczą nerwy i kibicom wygarnie itd etc A potrzebne to nam jak dziura w moście na Brynicy. Albo jak napis w złych kolorach.
Minion

Postprzez Dobromir01 2009-05-22, 9:55 am

To nie jest pomysł " kibiców" tylko zarządu, trenerów i zawodników.
Wszyscy wiemy ze ciągle mówią o presji trybun. A pod przykrywką jakiejś niby grupy kibiców chcą załatwić problem i być usprawiedliwionym.
PANIE SZATAN ,Panie HYTRY i Panie PIERŚCIONEK weźcie się za budowanie zespoły i odpowiednie zmotywowanie tych " naszych grajków" a nie walczcie z kibicami, bo na tym jeszcze nikt dobrze nie wyszedł.
Jest to pierwszy przypadek o którym słyszę ze klub myśli jak pozbyć się kibiców ze stadionu zamiast cieszyć się ze w ogóle tylu nas przychodzi.
Gratuluję pmysłu.
:brawo: :brawo: :brawo:
Dobromir01

Postprzez kanel 2009-05-22, 10:14 am

To co dzieje się od momentu orzeczenia o degradacji Zagłębia jest chore a "kibice" nie pomagają.Co za grupa introwertyków wymyśliła taki poroniony pomysł z biletami.Chyba że to byli kibice GKS Katowice a Szatanus Pierścionek i Hytronek się nie poznał!:P:)
kanel

Postprzez mariusz76 2009-05-22, 1:22 pm

Ja bym ich sprzedał(oddał) do gksy lub ruchu! Niech cała wielka trójca idzie w pizdu!!!
mariusz76
Żółta kartka

Postprzez Smazu 2009-05-22, 5:51 pm

Czyli jeżeli bilety beda drozsze to zapewniona jest frekwencja ok. 800 osób?Bo coś mi się wydaje że 3/4 z tych osob nawet nie wiedziała że jest mecz ;-)
LEGIA - BIELSKO - ZAGŁĘBIE
Smazu
Moderator

Postprzez RISS 2009-05-22, 10:50 pm

django napisał(a):Moim zdaniem sprawa jest prosta. Gra się toczy o wysoką stawkę, jaką są pieniądze z wynajmu stadionu Wiśle i Cracovii. Nie wiem dokładnie jaka część z tej kasy miała iść na klub, ale sądząc po reakcji Hytrego (czytaj: sondzie), warto było zrobić takie kurewstwo. No więc już tam liczyli na to, że dogadają się z miastem, a tu kibice w mniej lub bardziej oficjalny sposób zaczęli interweniować w magistracie, żeby jednak Szatanowi kasy nie dawać. Trzeba więc było kibiców w jakiś sposób skompromitować i uczynić mało wiarygodnymi. Niestety pomysł podsunęli sami kibice, bluzgając Szatana na ostatnim meczu. Jaki będzie efekt tej sondy? Na meczu z Zawiszą Szatan będzie bluzgany trzy razy mocniej. Przekaz do władz miasta pójdzie taki: ci kibice to jednak mają jakąś obsesję na punkcie Szatana, wyrażają ją w niedopuszczalny sposób, kierują nimi emocje, więc miasto spokojnie będzie mogło olać różne kierowane przez nich petycje. Ten efekt ma wzmocnić jakaś wymyślona grupa, która niby popiera Szatana i jest w opozycji do tych "niedobrych" fanów.

Smutne jest jednak to, że w tym wszystkim bierze udział podobno nieoficjalny serwis 100% Zagłębie. Jeżeli naprawdę jesteście nieoficjalni, to chciałbym, żebyście umieścili na stronie dwie rzeczy:

1. Sonda z pytaniem: "Czy obecny właściciel wraz z zarządem dobrze wywiązują się z kierowania klubem?"
2. Rozmowa z Hytrym, w której dokładnie dopytacie go o pomysł z sondą, łącznie z tym, jaka to grupa kibiców zwróciła się o podniesienie cen biletów.

Myślę, że powinniście przemyśleć spełnienie tych dwóch punktów, bo skoro serwis jest nieoficjalny, to takie samo prawo do umieszczania sond i dialogu powinni mieć kibice i zarząd.

Odpowiadam Ci , że nie ma już żadnej gry o kasę - za powtarzam ewentualny sezon gry Wisły na naszym stadionie - kasa już została przekazana w " odpowiednie ręce . TZN . cała kasa dla szatana za przyzwoleniem p . p . Górskiego . Jeśli nie wierzycie zapytajcie p. Górskiego . Dlatego tak szaleje
RISS

Postprzez August 2009-05-23, 7:57 pm

Po porażce ze słynnym europejskim klubem Żagań FC jestem ciekawy jakąż to podwyżkę zaserwuje równie słynnny Krzysztof "Tajger" Szatan. Z 50 na krytą będzie w sam raz, a dla dzieci po 70 bo krzyczą najgłośniej
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez LucasUSA 2009-05-24, 3:21 am

August napisał(a):Po porażce ze słynnym europejskim klubem Żagań FC jestem ciekawy jakąż to podwyżkę zaserwuje równie słynnny Krzysztof "Tajger" Szatan. Z 50 na krytą będzie w sam raz, a dla dzieci po 70 bo krzyczą najgłośniej

Pewnie pan Hytry wylecial za ta nieszczesna ankiete na stronie glownej, kiedy nasz kochany wlasciciel Krzysztof "Satan" Szatan wszedl na strone Zaglebia i sie wkurzyl, jak wiekszosc z nas :lol: . Krzysztof Szatan nie wspomnial juz w swoim zaproszeniu o podwyzce. Alez ciekawa sekwencja - dedykacja-ankieta- a teraz "zaproszenie na spotkanie". Az boje sie pomyslec, co bedzie, jak wygramy z Zawisza.
LucasUSA

Postprzez RISS 2009-05-24, 8:14 am

Do Kolegi LucasaUSA . Nie wiem za co wyleciał P. Prezes ale zapewne nie za te ankietę . Także P. Właściciel nie musiał się wcale wkurzać wchodząc na stronę Zagłębia bo doskonale wiedział kto wyszedł z pomysłem tej ankiety .
RISS

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna