Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
Smazu napisał(a):Będzie taki suprise że będziemy mogli wejść tylko na mecze Zagłębia albo do klatki w meczu z Legią.Serio myślicie że ochrona wpuści kibiców nienawidzących się na jedną trybune?
SO_1906 napisał(a):To jest jasne... Nie będą ryzkowali żeby stadion w pył roznieśli (chociaż by się to przydało) ale może tym co chcą się jakoś uda
bolo73 napisał(a):A ja tam osobiście cieszę się z faktu,że Wisła będzie grała u nas i wali mnie co sobie ktoś o mnie pomyśli.Nie jestem żadnym oszołomem i zamierzam skorzystać z możliwości obejrzenia na żywo meczów ekstraklasy w dobrym wydaniu.A ponieważ podchodzę do pewnych spraw z dystansem to nie jest ważne dla mnie czy to jest Wisła czy też Odra albo Warta.Ludzie!Zastanówcie się trochę i pomyślcie bo to nie boli.Korzyści dla Zagłębia mogą być naprawdę ogromne.Raz, że zarobimy na wynajmie, dwa - jeżeli będzie dobra frekwencja to potencjalni sponsorzy zobaczą,że w Sosnowcu naprawdę jest głód piłki i rzesza kibiców dla których warto coś uczynić, trzy - nawiązanie dobrych relacji z Wisłą może procentować w przyszłości. Nikt z nas nie wie czy kiedyś to my nie będziemy potrzebowali jakiejkolwiek pomocy (nieważne czy darmowej czy odpłatnej) od Wisły a wówczas mniemam,że takową otrzymamy.Więc jeszcze raz apeluję o zdrowy rozsądek i nie szerzenie oszołomstwa na forum.
bolo73 napisał(a):Korzyści dla Zagłębia mogą być naprawdę ogromne.Raz, że zarobimy na wynajmie, dwa - jeżeli będzie dobra frekwencja to potencjalni sponsorzy zobaczą,że w Sosnowcu naprawdę jest głód piłki i rzesza kibiców dla których warto coś uczynić, trzy - nawiązanie dobrych relacji z Wisłą może procentować w przyszłości.
SO_1906 napisał(a):W pierwszej kolejności powinni wymienic ten "zegar" bo wstyd jak CHOLERA!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack