Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
kibicccka napisał(a):A przeciez Smalec - Smolec nie grał w żadnym Rozwoju?!...
django napisał(a):Uważam, że dla Lachy nie ma już miejsca w Zagłębiu, ale jestem daleki od wrzucania go do jednego worka z Ujkiem, czy Rudym. Dla mnie to jest taka trochę tragiczna postać. To taki typ piłkarza, który zawsze na boisku dawał z siebie wszystko i autentycznie był przywiązany do czerwono-zielono-białych barw. Funkcjonował jednak w takiej, a nie innej rzeczywistości. Zauważcie, że jako jedyny miał odwagę się przyznać i przeprosić. Ujek, czy Drzymont grają w ekstraklasie, Teresa w I lidze, Rudy cały czas jest dyrektorem szkoły, a jemu jedynemu korupcja rzeczywiście złamała karierę, mimo tego, że zachował się najbardziej fair z nich wszystkich.
django napisał(a):Uważam, że dla Lachy nie ma już miejsca w Zagłębiu, ale jestem daleki od wrzucania go do jednego worka z Ujkiem, czy Rudym. Dla mnie to jest taka trochę tragiczna postać. To taki typ piłkarza, który zawsze na boisku dawał z siebie wszystko i autentycznie był przywiązany do czerwono-zielono-białych barw. Funkcjonował jednak w takiej, a nie innej rzeczywistości. Zauważcie, że jako jedyny miał odwagę się przyznać i przeprosić. Ujek, czy Drzymont grają w ekstraklasie, Teresa w I lidze, Rudy cały czas jest dyrektorem szkoły, a jemu jedynemu korupcja rzeczywiście złamała karierę, mimo tego, że zachował się najbardziej fair z nich wszystkich.
Przemek26 napisał(a):Lacha na pewno byłby wzmocnieniem i byłby w końcu środek pola i rozgrywający. Niestety dopóki jest Szatan to pewnie na takie wzmocnienie nie ma co liczyć . Z drugiej strony w Leśnicy jest zespół walczący o awans i jest kasa także ..............

Tadeusz Wisniewski napisał(a):Bardzo jestem zadowolony ze jako Kibice jestesmy tacy jacy jestesmy, po sparingu w Katowicach
i wywiadzie jaki udzielił Pan Marcin mysl powrotu do naszych Zagłebiowskich barw natychmiast
zaswitała w mojej głowie. To jest ten zawodnik który w mojej opinii zasłuzyl sobie aby mogł
w naszych barwach grac i druzynie pomagac. Odpowiedzmy sobie na pytanie KTO NIE POPELNIL
NIGDY BLEDU? KAZDY JEST TYLKO CZŁOWIEKIEM - tym bardziej ze funkcjonował w okreslonym
środowisku.(druzyna) Od momentu awansu OE przez Ludowy przwinęło sie kilku bardzo dobrych
zawodników pozwolcie ze wymienie tylko Berka, Komorowskiego, Borysa i innych
Brakuje jednego BUDOWANIE DRUZYNY PRZEZ LATA - potwierdzil to Pana Gałeczka w wywiadzie
udzielonym nie tak dawno. U nas lansowana jest mysl budowania druzyny w zupełnie innym
stylu - SWIAT NIE ZNA TAKICH METOD - Niestety podstawa to są pieniądze - SPONSORZY lub
JEDEN MUTISPONSOR. Ja jestem optymistą.-
Pozdrawiam tadeusz
August napisał(a):Temat Lachowskiego to własciwie dyskusja czysto akademicka. Nie po to Szatan go wywalał, żeby z powrotem przyjmować. Amen.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników