Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie Sosnowiec - Polonia Słubice

Postprzez Desantis 2009-03-28, 11:04 pm

Bardzo rzadko wypowiadam się na forum ale dziś jak większość prawdziwych kibiców (tych na dobre i na złe) mam wrażenie że ktoś chyba ma nas totalnie w dupie i dla tego na następnym meczu mu powinniśmy tym parodiom piłkarzy pokazać jak my mamy ich gdzieś.. tydzień temu byłem z nimi na drugim końcu Polski ale czy to warto? Kto był to wie o co chodzi.. Pozdro dla PRAWDZIWYCH Zagłębiaków z ambicją.
Desantis

Postprzez neti 2009-03-28, 11:09 pm

damian_2006 napisał(a):przez damian_2006 28 mar 2009 21:57
Gostomski Out ,Luczywek Out ,Pajak zaje... pierwsza bramke tyle o meczu by mozna powiedziec i ze jedyny ktoremu chcialo sie grac byl Tomek Szatan i moze Krzysiu Mysliwy ale od 60 minuty bylo widac zmeczeniu u tego ostatniego.Jeszcze zeby to mieli honor podejsc i podziekowac kibica za doping to nie te debile sie polozyli na wygodnej miekkiej trawie i odpoczywali ,jedynie 3-4 pilkarzy mialo honor.

na którym ty meczu byłeś?
jedynym zawodnikiem który podjął walkę z przeciwnikiem był Myśliwy, biegał na ataku pomocy i obronie, a Szatan to o własne nogi się potykał, coś tam próbował i nic więcej tak jak reszta, normalnie żenada. Tutaj potrzeba jest sprowadzic kilku naprawde dobrych zawodnikow i zacząć wszystko od nowa, w nowym sezonie.
neti

Postprzez Łuki19 2009-03-28, 11:14 pm

ja proponuje panie trenerze w nastepnym spotkaniu wystawić kibiców zobacyzmy wiecej ambicji i zaangazowania niz wymagamy od tych cipek w koszulkach Zagłebia jedynie Krzysiu Mysliwy cos jak zawsze prubuje ale co on sam moze zdzialać jak inne cipki przechodza obok meczu ;/ zalosne dno
Łuki19
Obserwowany

Postprzez mario999 2009-03-28, 11:44 pm

MrCricket napisał(a):Jestem wściekły za to co dzisiaj zobaczyłem. Do czego to doszło, żeby ostatnia drużyna w tabeli gniotła nas na naszym boisku, momentami grając w dziada :redface:
Gdyby kopacze grali za darmochę, a wstęp był bezpłatny nie miałbym żadnych pretensji. Ale tak nie jest i to co się wydarzyło na Ludowym to kompromitacja na całej lini, jedna z największych jaką miałem okazję zobaczyć na własne oczy. "Drodzy" kopacze, bo napewno czytacie fora,jeśli nie macie ambicji i nie chce wam się grać, to zajmijcie się czymś innym. Hańbicie historie tego klubu, lekceważycie teoretycznie słabszych przeciwników, a nam przynosicie niewyobrażlny wstyd. W czerwcu zaś wrócicie do swoich lisich norek i będziecie kopać skórę na tych kretowinach przy obecności 200 widzów(łącznie z sołtysem i jego bliskimi).

kol. Tadeusz - trzeba się wybrać na Ludowy, zapłacic za bilet i dopiero zacząc komentować i pocieszać. Ogólnie polecałbym więcej realizmu, bo to już nie "to Zagłębie"

kol. Darian- nie byłbym wcale taki pewien czy się utrzymamy, bo strefa barażowa już niedaleko...

Ot i cala prawda.
Wiekszosc z nich tam bedzie tylko grala bo tam sie nadaje.
Ale z nimi tam powinni wypierdalac dzialacze bo to oni ponosza najwieksza wine za ten stan rzeczy.
mario999

Postprzez PaprykarZ19 2009-03-28, 11:51 pm

Nie płacić tym skurwysynom!
PaprykarZ19

Postprzez slawekchicago 2009-03-29, 12:21 am

troche ochlonolem po meczu choc zdania nie zmienie jak mozna w przeciagu niespelna roku klub doprowadzic do stanu agoni miasto daje dodatkowe 300tys i to ratuje klub to ja sie pytam co jest k....wa grane rok temu byla ekstraklasa klub bez dlugow wyplacalny pieniadze z canal+ i od wlochow a teraz niecaly rok 2 klasy rozgrywkowe nizej iklub nie ma pienedzy brak kasy na telefony o kontraktach pilkarzy nie pisze bo nie wiem panie sZATAN wziasc klub bo jest w ekstraklasie choc nie powinien moze uda sie utrzymac a ja sobie renome wyrobie to ja pANU powiem NIE !!!!!!! NIE Z TYM KLUBEM BO ZAGLEBIE WYMAGA WIECEJ SZACUNKU ALE TO WIEDZA TYLKO OSOBY DLA KTORYCH ZAGLEBIE COS ZNACZY BO DLA pANA TO OD SAMEGO POCZATKU
BYL TYLKO BIZNES WIEC COZ POZOSTAJE TYLKO JEDNO :czerwona: :czerwona: :czerwona:
CZY WROCA JESZCZE DOBRE CZASY
slawekchicago

Postprzez Darian 2009-03-29, 1:11 am

MrCricket napisał(a):kol. Darian- nie byłbym wcale taki pewien czy się utrzymamy, bo strefa barażowa już niedaleko...

Myśle że tym sie nie mamy co przejmować. Jak im kasa z premii za zwycięstwa zacznie przepadać to nagle sobie przypomną że grać umieją.

Do tego warto zaznaczyć ze w dzisiejszym meczu nie zagrało 3 zawodników którzy jednak coś do Zagłębia czują i w jakimś stopniu są związani emocjonalnie z Zagłebiem. Do tego ich umięjetności predyscynują ich do roli liderów w Zagłębiu. Są nimi Adrian Marek,Arek Kłoda i Rafał Pietrzak.

Ale nadal mam mocne odczucie i podtrzymuje że dzisiejszy mecz był w jakiś sposób ustawiony.
Darian

Postprzez Sir 2009-03-29, 1:51 am

Polonia Słubice wygrała zasłużenie!. Gratulacje należą się zawodnikom gości za pokazanie AMBICJI I WALKI...a TRENER PRZYJEZDNYCH myślałem że w pewnym momencie wbiegnie na boisko ( kto widział jego zachowania po kazdym zagraniu ten wie o co chodzi).

Trenera nie ma sensu zmieniac bo tu i by nawet Sir Alex Ferguson nie pomógł.

Wszyscy zagrali DRAMATYCZNIE....a ZMIANY NIC NIE WNIOSŁY tylko OSŁABIŁY ten i tak słaby zespół.

PS Sędzia popełnił kilka błędów. Należała się druga żółta kartka dla zawodnika gości za oddanie strzalu zdecydowanie juz po gwizdku....ale to tylko tak na marginesie. NIC naszych pseudograjków nie tłumaczy.
Sir

Postprzez koziol1988e 2009-03-29, 2:33 am

wprost genialny był moment meczu w drugiej połowie kiedyż to trójka naszych "zawdników" beztrosko stała pod naszym polem karnym i obserwowała jak najsłabsza w tabeli drużyna kierowała piłke w naszą bramke. co najlepsze ... "zawodnicy" byli po metrze obok siebie. I prawde mówiąc moim zdaniem urzadzali sobie ku*** ...jak to nazwać... seans :/ bez sens :/

a potem.... to juz szkoda gadać ... akcja Słubic za akcją ... poporstu szok... :kiepsko:

a na koniec ... wielcy zmęczeni siadzieli na murawie po "wyczerpującym meczu " .

Należą się brawa za brak ambicji :brawo:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ZAGŁĘBIE TO MY !!! Nie Wy !!!
koziol1988e

Postprzez mariusz2109 2009-03-29, 6:28 am

A kto jak nie trener odpowiada za atmosfere,przygotowanie i pomysł na grę. :czerwona: A co się tyczy naszych kopaczy to chyba tylko Myśliwy miał ochote odebrać kasę za premie meczowe :brawo: a reszta :-) ZAGŁĘBIE to my kibice,klub i jego historia,a nie ci najemni piłkarze.
mariusz2109

Postprzez August 2009-03-29, 7:53 am

A nie sądzicie, że te pizdy po prostu mecz sprzedały ? Przecież on robili wszystko, żeby w dupę dostać. A grajki ze Słubic - dotychczasowi akurat w tym meczu zagrali w 2 połowie tak "fenomenalnie" ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez jackal29 2009-03-29, 8:28 am

Szatan Tomasz.
coten koles robi w drużynie?
Asystuje przeciwnikom!
takiego frajera to nie bylo w tej tandetnej zbieranine.
Nie ma w tej drużynie kogos takiego jak Jacek Berensztajn byl.
Dno i wstyd to jedyne co mi do glowy mi przychodzi...
jackal29

Postprzez Przemek26 2009-03-29, 8:29 am

gostomski WY******** frajerze do Legii, łuczywek masz honor i poczucie wstydu ? to Odejdź
szatan - out, filipowicz -out, Pająk kolejny zajebany mecz, Socha... nie trafia sam na sam z bramką więc nie dziwię się że go Wieczorek oddał z Odry

Ten mecz był kopią pewnego meczu u siebie z Polkowicami. :twisted: :twisted: :twisted:
Przemek26

Postprzez emdżej 2009-03-29, 9:07 am

Ochłonąłem od wczoraj to teraz coś napiszę. Bo jakbym wczoraj po meczu napisał to bym sam siebie musiał zbanować. Co to było na boisku?? Która z drużyn zajmowała do wczoraj ostatnie miejsce?? Nie wyobrażam sobie jak zawodowy piłkarz może nie umieć podać dokładnie do kolegi obok! A może myślą, że po karnej degradacji nikt im na ręce nie patrzy i się u buków wzbogacili? Bo tak to wczoraj wyglądało. Znowu zaraz po przerwie tracimy bramkę. Czy te piłkarzyki myślami w szatni zostają? Więcej ambicji panowie!! Bo to co widziałem na boisku to był dramat, farsa i tragikomedia w jednym.
emdżej

Postprzez kitel 2009-03-29, 9:11 am

Kompromitacja !!!!!

z takimi lamami dostac 2:1 :czerwona:
kitel

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna