Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
damian_2006 napisał(a):przez damian_2006 28 mar 2009 21:57
Gostomski Out ,Luczywek Out ,Pajak zaje... pierwsza bramke tyle o meczu by mozna powiedziec i ze jedyny ktoremu chcialo sie grac byl Tomek Szatan i moze Krzysiu Mysliwy ale od 60 minuty bylo widac zmeczeniu u tego ostatniego.Jeszcze zeby to mieli honor podejsc i podziekowac kibica za doping to nie te debile sie polozyli na wygodnej miekkiej trawie i odpoczywali ,jedynie 3-4 pilkarzy mialo honor.
MrCricket napisał(a):Jestem wściekły za to co dzisiaj zobaczyłem. Do czego to doszło, żeby ostatnia drużyna w tabeli gniotła nas na naszym boisku, momentami grając w dziada![]()
Gdyby kopacze grali za darmochę, a wstęp był bezpłatny nie miałbym żadnych pretensji. Ale tak nie jest i to co się wydarzyło na Ludowym to kompromitacja na całej lini, jedna z największych jaką miałem okazję zobaczyć na własne oczy. "Drodzy" kopacze, bo napewno czytacie fora,jeśli nie macie ambicji i nie chce wam się grać, to zajmijcie się czymś innym. Hańbicie historie tego klubu, lekceważycie teoretycznie słabszych przeciwników, a nam przynosicie niewyobrażlny wstyd. W czerwcu zaś wrócicie do swoich lisich norek i będziecie kopać skórę na tych kretowinach przy obecności 200 widzów(łącznie z sołtysem i jego bliskimi).
kol. Tadeusz - trzeba się wybrać na Ludowy, zapłacic za bilet i dopiero zacząc komentować i pocieszać. Ogólnie polecałbym więcej realizmu, bo to już nie "to Zagłębie"
kol. Darian- nie byłbym wcale taki pewien czy się utrzymamy, bo strefa barażowa już niedaleko...
MrCricket napisał(a):kol. Darian- nie byłbym wcale taki pewien czy się utrzymamy, bo strefa barażowa już niedaleko...
Użytkownicy przeglądający ten dział: novack