Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
mario1 napisał(a):Nie zapomnij zgasić światła .
Zdziwisz się chłopie z kimś się możesz minąc w drzwiach jak będizesz uciekał z klubu
No ja wiem z kim sa dwie opcje pierwsza to duza firma z katowic (kotrak czy cos w tym stylu)a opcja druga to komornik ewentualnie moze sie minac tez z powolaniem
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Ciekawostka z tym Zabierzowem ile w tym moze byc prawdy, alternatywa dla Szatana
pomyslcie tylko dobrze.
Po prostu musimy czekać - Czas
Pozdrawiam
Tadeusz
Tadeusz Wisniewski napisał(a):Przeczytałem dzisiejsza wypowiedz Pana Szatana - wg moich rozmyslań facet chciałby oddac
Zagłebie ale nie za darmo - tak mysle, przeciez on mozna powiedziec dostał od Włochow
Klub za 1000 zł. o ile dobrze pamietam.
Teraz wypadałoby oddac za ten sam 1000 zł. To co podaja media Klub jest obciązony długiem
1,5 miliona.
Trzeba by znalezc takiego facia ktory przejmie Klub z długiem, ale moze by i wział tylko za
1000 zł. a Pan Szatan nie bardzo chce oddac za tysiaka tylko duzo wiecej.
Sytuacja jest PATOWA - Szatan nie chce inwestowac a inny nowy sponsor stoi za rogiem i czeka
Pan Szatan zmieknie i odda Klub. Najlepsze rozwiazanie to gdyby Włosi przyszli do Zagłebia
ponownie. Ciekawostka z tym Zabierzowem ile w tym moze byc prawdy, alternatywa dla Szatana
pomyslcie tylko dobrze.
Po prostu musimy czekać - Czas
Pozdrawiam
Tadeusz
http://www.sport.pl/sport/1,78978,6045766,Koniec_zawodowej_pilki_w_Sosnowcu__.html
Właściciel Zagłębia twierdzi, że nie da już na klub nawet złotówki.
Ponad tydzień temu w rozmowie z "Gazetą" Szatan mówił, że decyzje o przyszłości piłkarzy Zagłębia zapadną najdalej do końca grudnia. We wtorek późnym wieczorem stwierdził, że już nie chce dłużej czekać.
- Mam tego dość. Miasto nas zwodzi, oszukuje. Właśnie się dowiedziałem, że to my jesteśmy winni, że w sponsoring klubu nie chcą się zaangażować Włosi, bo za nimi nie dzwonimy. Przecież to władze miasta mamiły nas tym, że włoski kapitał znowu zaangażuje się w sponsoring Zagłębia! Mam wrażenie, że otaczają mnie smyki i bandyci, którzy tylko myślą, jak mnie wykorzystać. Miasto nie pomaga nam w niczym. Stypendia? Proszę mnie nie rozśmieszać. Nawet wioski dają stypendia utalentowanym sportowcom. Nie dam już na klub nawet złotówki! Nie mogę odejść z dnia na dzień, ale mogę zgłosić do gry samych juniorów. Będą się plątać po ósmej lidze ku chwale Sosnowca i ludzi, którzy nim zarządzają. Miałem pomysł, by klub utrzymywał się z hotelu - to wskazano mi działkę, na którą nie wyprowadziłbym psa. Tak właśnie wygląda pomoc w rozumieniu władz miasta - podnosi głos Szatan.
Martius napisał(a):Przemek26 napisał(a):Fuzje to niech se robia Amici Grocliny czy jakieś inne Gawiny. Awans tylko piłkarski z tabeli i żaden Inny
Dokładnie, a jeśli Kurczak zdecyduje się na jakąś fuzję to trzeba będzie zrobić taką akcje jak kibice Śląska Wrocław aby do tego nie dopuścić.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników