Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...
Szczecinianie chyba maja własne forum?
Spróbujcie napisać coś jeszcze nie w temacie...
Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52
YOOSHKY napisał(a):Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...
Robson80 napisał(a):mayday77 napisał(a):Macies napisał(a):
Spokojnie możesz sobie podjechać na parking klubowy obok stadionu(koło baru).
Wiem bo sam tam stawiam samochód.
Co do samego meczu,nie zgodzę się z Tobą że cieszy się mniejszym zainteresowaniem niż ten z Tychami,przeciwnik bardziej znany,była zgoda i na koniec jest jedno miejsce przed nami(mecz ten jest z gatunku tych za 6 pkt.)
Więc moje osobiste odczucie jest takie-więcej kibiców,głośniejszy doping,wyższy wynik niż ostatnio dla gospodarzy,a po meczu większa radość i więcej wypitych piw z radości!!!![]()
![]()
Masz jakieś nowe info ?
Bo ja tam nie pamiętam żeby zgoda była.
Do zobaczenia !
mayday77 napisał(a):
Czytaj ze zrozumieniem,"była zgoda"-nie obecna.
Widzę że nawet nie wiesz że była zgoda z Pogonią,często na meczach śpiewało się "Legia,Pogoń,Zagłębie".
torello1906 napisał(a):Sorry, że pytam. Nie mam nic do Krzywego, ale czy może rzucac więcej tekstów do śpiewania, niż te 5, co wogóle zna? I czy może nie rzucac kur... i chu..., jak to robi, będąc nawalony na gnieździe? Fajnie, że trzyma doping, ale te jego "ciiiiiiii..." w połowie śpiewu Stadionu oraz "z pier....", jak akurat coś się dzieje na boisku, jest nie w temacie!!! Facet niech wejdzie na gniazdo trzeźwy i szanuje wszystkich na Stadionie, a nie drze wulgarnie ryja, to bedzie OK!!! Pozdro dla kumatych i powtarzam: WSZYSCY 08.11.2008R. NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!! Ps. Proszę nie wypowiadac się w stylu "Krzywy jest najlepszy", bo słabią mnie takie gadki. Wielu nadaje się do dopingu, tylko na gniazdo trzeba wchodzic trzeźwym i znac piosenki, a nie powtarzac się w kółko....
kanel napisał(a):Nigdy nie było zgody z Pogonią był układ o nieagresji!
ZIBI-26 napisał(a):torello1906 napisał(a):Sorry, że pytam. Nie mam nic do Krzywego, ale czy może rzucac więcej tekstów do śpiewania, niż te 5, co wogóle zna? I czy może nie rzucac kur... i chu..., jak to robi, będąc nawalony na gnieździe? Fajnie, że trzyma doping, ale te jego "ciiiiiiii..." w połowie śpiewu Stadionu oraz "z pier....", jak akurat coś się dzieje na boisku, jest nie w temacie!!! Facet niech wejdzie na gniazdo trzeźwy i szanuje wszystkich na Stadionie, a nie drze wulgarnie ryja, to bedzie OK!!! Pozdro dla kumatych i powtarzam: WSZYSCY 08.11.2008R. NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!! Ps. Proszę nie wypowiadac się w stylu "Krzywy jest najlepszy", bo słabią mnie takie gadki. Wielu nadaje się do dopingu, tylko na gniazdo trzeba wchodzic trzeźwym i znac piosenki, a nie powtarzac się w kółko....
Ja niestety nie moge sie z tabą zgodzić dlatego że na Ludowym widziałem juz wielu prowadzących doping i nikt inny tak jak Krzywy nie potrafi zmobilizować ludzi do dobrej zabawy i głośnego dopingu,potrafi poprowadzić doping jak nikt inny kto do dej pory kogo widziałem na gnieździe.A jak mu sie lepiej prowadzi po paru piwach to wielu znas przeciez tez sie lepies spiewa po paru głebszych.Uważam że takich kibiców jak on powinno sie chwalić a nie ganić jak to każdy Polak potrafi tylko nażekać.
kaka1x napisał(a):YOOSHKY napisał(a):Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...
Coś mi się wydaje że chyba nie!
Ale liczba tych napinaczy wyraźnie świadczy że nie ma już zgody i będzie jazda po sobie na meczu.
Mam nadzieje że legioniści nie będą wspierali Pogoni ani nas bo jak by to wyglądało?Kibice Pogoni i Legii krzyczą:jebać,jebać Zagłębie czy na odwrót!
COŚ TAKIEGO MOGŁOBY ZACHWIAĆ NASZĄ ZGODĘ Z LEGIĄ!!!
Dlatego apeluję do kibiców Legii żeby nie przyjeżdżali do Sosnowca wspierać którejś z drużyn!
Mecz już za kilka dni dlatego ciągle musimy jeszcze jak najwięcej rozwiesić plakatów i transparentów na mieście żeby wypromować ten bardzo prestiżowy mecz z Pogonią!
Zwycięstwo da nam 4 miejsce w grupie i zbliżenia do lidera.
fan78 napisał(a):kanel napisał(a):Nigdy nie było zgody z Pogonią był układ o nieagresji!
Nie pisz na tematy o ktorych nie masz pojecia.Tak sie sklada ze 12 lat temu(96 rok) ja i jakichs 40 Zaglebiakow pojechalismy wspierac nasza ówczesna ZGODE do Tychow na mecz Sokol Tychy - Pogon.Tychy zerwaly nam(Zaglebiu) wtedy flage,ale koles od nich nie zdazyl zwiac i powinela go ochrona.Wtedy jeszcze flagi wieszalo sie po zewnetrznej stronie plotu(taka ciekawostka).To byl moj pierwszy i jedyny wyjazd na ktorym wspieralem Pogon.Wiec zapewniam Cie,kiedys zgoda byla.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników