Zagłębie - Pogoń, 08.11.08, godzina 18

Dyskusje o wszystkim co dotyczy piłkarskiego Zagłębia Sosnowiec
http://zaglebie.sosnowiec.pl

Moderatorzy: flex, turku, Landryn, Smazu, krzysiu, LucasUSA, swiezy52

Re: Zagłębie - Pogoń, 08.11.08, godzina 18

Postprzez YOOSHKY 2008-11-04, 7:15 pm

Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...
Szczecinianie chyba maja własne forum?
Spróbujcie napisać coś jeszcze nie w temacie...
YOOSHKY

Postprzez kaka1x 2008-11-04, 7:51 pm

YOOSHKY napisał(a):Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...

Coś mi się wydaje że chyba nie!
Ale liczba tych napinaczy wyraźnie świadczy że nie ma już zgody i będzie jazda po sobie na meczu.
Mam nadzieje że legioniści nie będą wspierali Pogoni ani nas bo jak by to wyglądało?Kibice Pogoni i Legii krzyczą:jebać,jebać Zagłębie czy na odwrót!
COŚ TAKIEGO MOGŁOBY ZACHWIAĆ NASZĄ ZGODĘ Z LEGIĄ!!!
Dlatego apeluję do kibiców Legii żeby nie przyjeżdżali do Sosnowca wspierać którejś z drużyn!

Mecz już za kilka dni dlatego ciągle musimy jeszcze jak najwięcej rozwiesić plakatów i transparentów na mieście żeby wypromować ten bardzo prestiżowy mecz z Pogonią!
Zwycięstwo da nam 4 miejsce w grupie i zbliżenia do lidera.
kaka1x

Postprzez mayday77 2008-11-04, 9:02 pm

Robson80 napisał(a):
mayday77 napisał(a):
Macies napisał(a):

Spokojnie możesz sobie podjechać na parking klubowy obok stadionu(koło baru).
Wiem bo sam tam stawiam samochód.
Co do samego meczu,nie zgodzę się z Tobą że cieszy się mniejszym zainteresowaniem niż ten z Tychami,przeciwnik bardziej znany,była zgoda i na koniec jest jedno miejsce przed nami(mecz ten jest z gatunku tych za 6 pkt.)
Więc moje osobiste odczucie jest takie-więcej kibiców,głośniejszy doping,wyższy wynik niż ostatnio dla gospodarzy,a po meczu większa radość i więcej wypitych piw z radości!!! :) :) :)

Masz jakieś nowe info ?
Bo ja tam nie pamiętam żeby zgoda była.
Do zobaczenia !

Czytaj ze zrozumieniem,"była zgoda"-nie obecna.
Widzę że nawet nie wiesz że była zgoda z Pogonią,często na meczach śpiewało się "Legia,Pogoń,Zagłębie".
mayday77

Postprzez Przemek26 2008-11-04, 9:29 pm

mayday77 napisał(a):
Czytaj ze zrozumieniem,"była zgoda"-nie obecna.
Widzę że nawet nie wiesz że była zgoda z Pogonią,często na meczach śpiewało się "Legia,Pogoń,Zagłębie".

A nasi "Fani" spiewali Legia, Pogoń ,Zagłębie KU*** , śledzie Gołębie
Przemek26

Postprzez ZIBI-26 2008-11-04, 9:44 pm

torello1906 napisał(a):Sorry, że pytam. Nie mam nic do Krzywego, ale czy może rzucac więcej tekstów do śpiewania, niż te 5, co wogóle zna? I czy może nie rzucac kur... i chu..., jak to robi, będąc nawalony na gnieździe? Fajnie, że trzyma doping, ale te jego "ciiiiiiii..." w połowie śpiewu Stadionu oraz "z pier....", jak akurat coś się dzieje na boisku, jest nie w temacie!!! Facet niech wejdzie na gniazdo trzeźwy i szanuje wszystkich na Stadionie, a nie drze wulgarnie ryja, to bedzie OK!!! Pozdro dla kumatych i powtarzam: WSZYSCY 08.11.2008R. NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!! Ps. Proszę nie wypowiadac się w stylu "Krzywy jest najlepszy", bo słabią mnie takie gadki. Wielu nadaje się do dopingu, tylko na gniazdo trzeba wchodzic trzeźwym i znac piosenki, a nie powtarzac się w kółko....

Ja niestety nie moge sie z tabą zgodzić dlatego że na Ludowym widziałem juz wielu prowadzących doping i nikt inny tak jak Krzywy nie potrafi zmobilizować ludzi do dobrej zabawy i głośnego dopingu,potrafi poprowadzić doping jak nikt inny kto do dej pory kogo widziałem na gnieździe.A jak mu sie lepiej prowadzi po paru piwach to wielu znas przeciez tez sie lepies spiewa po paru głebszych.Uważam że takich kibiców jak on powinno sie chwalić a nie ganić jak to każdy Polak potrafi tylko nażekać.
ZIBI-26

Postprzez kanel 2008-11-04, 9:44 pm

Nigdy nie było zgody z Pogonią był układ o nieagresji!
kanel

Postprzez YOOSHKY 2008-11-04, 9:59 pm

Czy wy wszyscy jesteście nienormalni? To temat piłkarski!
YOOSHKY

Postprzez django 2008-11-04, 10:15 pm

Yooshky, Ty nie apeluj, tylko zacznij wypierdalać posty, bo połowa z nich się tylko do tego nadaje.
django

Postprzez August 2008-11-04, 10:22 pm

A co słychać u piłkarzy ? Jak nastroje przed meczem z Pogonią ? Wszyscy zdrowi ?
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Postprzez fan78 2008-11-05, 4:28 pm

kanel napisał(a):Nigdy nie było zgody z Pogonią był układ o nieagresji!

Nie pisz na tematy o ktorych nie masz pojecia.Tak sie sklada ze 12 lat temu(96 rok) ja i jakichs 40 Zaglebiakow pojechalismy wspierac nasza ówczesna ZGODE do Tychow na mecz Sokol Tychy - Pogon.Tychy zerwaly nam(Zaglebiu) wtedy flage,ale koles od nich nie zdazyl zwiac i powinela go ochrona.Wtedy jeszcze flagi wieszalo sie po zewnetrznej stronie plotu(taka ciekawostka).To byl moj pierwszy i jedyny wyjazd na ktorym wspieralem Pogon.Wiec zapewniam Cie,kiedys zgoda byla.

Teraz cos na temat zeby mi YOOSHKY ostrzezenia nie wlepil;)
Mecz trzeba koniecznie wygrac.Bedzie bardzo ciezko bo Pogon jest rozpedzona,szczegolnie jej najlepszy snajper ktory teraz przewodzi w tabeli najskuteczniejszych.Zwyciestwo da nam kontakt z czolowka(mam przeczucie ze Gawin i Kluczbork znow pogubia punkty).DO BOJU ZAGLEBIE!!!
fan78

Postprzez kanel 2008-11-05, 5:38 pm

Spoko zam historię z drugiej ręki więc pewnie masz racje!
A tak już na temat meczu to może jakiś wywiad z trenerem albo z jakimś z piłkarzem udało by się zrobić odnośnie atmosfery przed meczem!Bo tak normalnie to głucho i cicho wszędzie w prasie co w klubie słychać!
kanel

Postprzez ZIBI-26 2008-11-05, 5:56 pm

Ja tez czekam na jakies wypowiedzi myslalem że bedzie wywiad z terenerem lub z któryms z piłkarzy chetnnie bym posluchał jaka atmosfera w klubie przed meczem z Pogonia czy spodziewaja sie duzego wasparcia od kibiców tak jak to bylo w meczu z Tychami.Ja osobiscie juz nie moge doczekac sie soboty ten czas do meczu strasznie mi sie dłuży ale jeszcze 3 dni wytrzymam :).Pozdrawiam do zobaczenia na Ludowym.
ZIBI-26

Postprzez torello1906 2008-11-05, 6:16 pm

ZIBI-26 napisał(a):
torello1906 napisał(a):Sorry, że pytam. Nie mam nic do Krzywego, ale czy może rzucac więcej tekstów do śpiewania, niż te 5, co wogóle zna? I czy może nie rzucac kur... i chu..., jak to robi, będąc nawalony na gnieździe? Fajnie, że trzyma doping, ale te jego "ciiiiiiii..." w połowie śpiewu Stadionu oraz "z pier....", jak akurat coś się dzieje na boisku, jest nie w temacie!!! Facet niech wejdzie na gniazdo trzeźwy i szanuje wszystkich na Stadionie, a nie drze wulgarnie ryja, to bedzie OK!!! Pozdro dla kumatych i powtarzam: WSZYSCY 08.11.2008R. NA LUDOWY!!!!!!!!!!!!! Ps. Proszę nie wypowiadac się w stylu "Krzywy jest najlepszy", bo słabią mnie takie gadki. Wielu nadaje się do dopingu, tylko na gniazdo trzeba wchodzic trzeźwym i znac piosenki, a nie powtarzac się w kółko....

Ja niestety nie moge sie z tabą zgodzić dlatego że na Ludowym widziałem juz wielu prowadzących doping i nikt inny tak jak Krzywy nie potrafi zmobilizować ludzi do dobrej zabawy i głośnego dopingu,potrafi poprowadzić doping jak nikt inny kto do dej pory kogo widziałem na gnieździe.A jak mu sie lepiej prowadzi po paru piwach to wielu znas przeciez tez sie lepies spiewa po paru głebszych.Uważam że takich kibiców jak on powinno sie chwalić a nie ganić jak to każdy Polak potrafi tylko nażekać.

Ludzie, bez nerwów. Chodzi o to, że jak rzuca się mięsem przez cały mecz, to wielu to drażni. Nie idzie prowadzic doping bez kur.., chu.. itp??? Poza tym dobrze by było, żeby Krzywy zarzucal wiecej tekstów, a nie 5 w kółko...
torello1906

Postprzez Puzon 2008-11-05, 9:32 pm

kaka1x napisał(a):
YOOSHKY napisał(a):Takiego wysypu napinaczy i pokemonów dawno nie było...

Coś mi się wydaje że chyba nie!
Ale liczba tych napinaczy wyraźnie świadczy że nie ma już zgody i będzie jazda po sobie na meczu.
Mam nadzieje że legioniści nie będą wspierali Pogoni ani nas bo jak by to wyglądało?Kibice Pogoni i Legii krzyczą:jebać,jebać Zagłębie czy na odwrót!
COŚ TAKIEGO MOGŁOBY ZACHWIAĆ NASZĄ ZGODĘ Z LEGIĄ!!!
Dlatego apeluję do kibiców Legii żeby nie przyjeżdżali do Sosnowca wspierać którejś z drużyn!

Mecz już za kilka dni dlatego ciągle musimy jeszcze jak najwięcej rozwiesić plakatów i transparentów na mieście żeby wypromować ten bardzo prestiżowy mecz z Pogonią!
Zwycięstwo da nam 4 miejsce w grupie i zbliżenia do lidera.

A Wy moderujecie to forum w ogóle?? Przecież taki baran jak powyżej, za sam temat o meczu z Pogonią już z trzy ostrzeżenia powinien dostać.
fan78 napisał(a):
kanel napisał(a):Nigdy nie było zgody z Pogonią był układ o nieagresji!

Nie pisz na tematy o ktorych nie masz pojecia.Tak sie sklada ze 12 lat temu(96 rok) ja i jakichs 40 Zaglebiakow pojechalismy wspierac nasza ówczesna ZGODE do Tychow na mecz Sokol Tychy - Pogon.Tychy zerwaly nam(Zaglebiu) wtedy flage,ale koles od nich nie zdazyl zwiac i powinela go ochrona.Wtedy jeszcze flagi wieszalo sie po zewnetrznej stronie plotu(taka ciekawostka).To byl moj pierwszy i jedyny wyjazd na ktorym wspieralem Pogon.Wiec zapewniam Cie,kiedys zgoda byla.

Niektórzy to przy tej zgodzie nawet Szczecin odwiedzili 8)
Puzon
Adventure Group

Postprzez August 2008-11-06, 8:50 am

Widzę, że różne sprawy przesłoniły temat samego meczu. Osobiście po cichu liczę na zdecydowane zwycięstwo Zagłębia. Stawiam, że wygrany pewnie i wysoko.
Ostatnio edytowano 2008-11-06, 10:13 am przez August, łącznie edytowano 1 raz
Divina favente clementia Romanorum imperator semper Augustus
August

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Piłka nożna